Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Filistine en büyük yardım (1 Kullanıcı)

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

sayın Emine şenlikoğlu 'ndan gelen maili sizlerlede paylaşmak davet etmek istedim.............

Muhterem kardeşim Filistine en büyük yardımı şu ürünleri boykot etmek ve ettirmekle yapmış olursun.

OMO,ACE,CAPPY,SİGNAL,LEVER GURUBU COCA COLA,KOMİLİ,PEPSİ,İPANA,PANTEN,YEDİ GÜN,RİCOYS,FANTA,ORKİD,FRUKO,ELİDOR,DANONE,ARİEL,
LİPTON,PRİMA,ALGİDA,NESTLE,PANTHENE,SANA,
KİNDER,AXE,AVON,COLGATE,YUMOŞ,CİF,KNOOR,
KİTKAT,NESCAFE,VAKKO,MAGGİ,NOKİA,MİSS,MİLKA.

ELİZAN

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
subat.blogcu.com
Almamamız lazım...
İsrailki ne petrolü, ne tarımı, ne fabrikası olan bir ülkedir.Bütün gücünü tüm dünyaya yaydığı ürünlerinden kazanmaktadır.
ABD tüm ülkeler yandaşıdır İsrail'in.
Ürünleri kullanmayalım. Bunun mesuliyetini almalayım artık.

türk mallarının barkot nosu 869
869 la başlayan kodlar türk malı diye biliyoruz ama bazıları Ne yazıkki İsrail malı türkiyedeki fabrikalrında ürtildiği için o barkotu alıyor buna çok dikkat edelim Bu ürünlerin çoğu zaten Türkiye'de üretiliyor Tabiki Türk barkodu olacak.
Markaları bilmemiz lazım.
yapabileceğimiz birçok şey var, filistine yardım kampanyası başlatmış bir sürü kuruluş var, bir sürü banka hesabı var, gsm operatörlerinin bağış numararaları var, lütfen daha duyarlı davranıp internette yada orda burda geçirdiğimiz vaktimizi bunları aramak için de harcayalım, lütfen ufak tefek bağışlarla onlara destek olmaya çalışalım, herkes gücü yettiğince koşsun onlara, ben yapabileceklerimizin sadece bu kadar olduğuna inanmıyorum, hangimiz 5 ytlyi çarşıda harcayıp gelmiyoruz hangimiz 1 paket sigara için bu parayı vermekten çekinmiyoruz, bizi sarsmayacak kadar küçük bi meblağ neden damlaya damlaya göl olur misali

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
boykotta belli yere kadar bir işe yaramıyor malesef.İçimizin bir nebze rahat olması için en doğru yol bağış yapmaktır.

ELİZAN

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
subat.blogcu.com
Resmi SPA ajansının haberine göre, adının gizli tutulmasını isteyen iş adamı, yaklaşık 6,7 milyon doları Gazze'ye yardım için hükümet fonlarına gönderdi.

Suudi Arabistan'da önceki akşam düzenlenen, televizyonda canlı yayında yardım kampanyasında yaklaşık 32 milyon dolar toplandı.

Suudi Arabistan Kralı Abdullah 8 milyon dolar, Veliaht Prens Sultan Bin Abdülaziz de 2,6 milyon dolar yardımda bulundu.

Halk, kampanyaya mücevher ya da küçük koyun sürüsü gibi her türden yardımla katılıyor.

El_Kassam

Kayıtlı Kullanıcı
Önce Emine Şnlikoğlu İtikadını Düzeltsin...

Allah c.c Dostlarından Ayrılarak,M.İslamoğlunu takip ettikten sonra Kendisi Kaybetti...

Çünkü İslamoğlu Şia'adan Fetva Alır...

Ama Kelamı Çok Güzel Olduğu İçin İse Çoğu Müslümana Çaktırmadan Zehrini Enjekte Eder...

ELİZAN

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
subat.blogcu.com
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), İsrail saldırısı altındaki Gazze halkı için yardım kampanyası başlattı.okullarda öğrencilere zarflar dağıtılarak yardım toplanmasıyla ilgili olarak bir süreç başlatıldı.
Türk Kızılayı Genel Başkanı Küçükali Filistin’e yardım kampanyası başlattıklarını ve ilk etapta 150 bin aileye bir ay yetecek yardım malzemesi gönderildiğini bildirerek, "İş dünyasına, sanat dünyasına, spor ve medya dünyasına sesleniyorum. Lütfen kampanyamıza destek verin" dedi. -Filistin Büyükelçisi Nebil Maruf ise Gazze’de yaşanan durumun tamamen bir devlet terörü olduğunu söyleyerek, "Bu insana karşı yapılan bir savaştır. Oy için yapılan bir savaş. Ne kadar çok ölü o kadar çok oy. İşte İsrail bu" dedi.

Bağış Yapabileceğiniz Şube Adresleri için Tıklayınız: TÜRKİYE KIZILAY DERNEĞİ - TURKISH RED CRESCENT SOCIETY

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
suudi krala bak hemen israil abd bankalarını finansse et sarmaş dolaş ol onlarla birde utanmadan filsitine yardım edecem diyor.bu dalga geçiyor müslümanlarla.

Enes_Bilal

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH cc. razı olsun paylaşım için..İNŞALLAH dikkat edicem bundan sonra aileme ve cevremdeki tüm kişilere bahsedicem..Selam ve Dua ile..

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
Önce Emine Şnlikoğlu İtikadını Düzeltsin...

Allah c.c Dostlarından Ayrılarak,M.İslamoğlunu takip ettikten sonra Kendisi Kaybetti...

Çünkü İslamoğlu Şia'adan Fetva Alır...

Ama Kelamı Çok Güzel Olduğu İçin İse Çoğu Müslümana Çaktırmadan Zehrini Enjekte Eder...
senin ,benim ,onun ,bunun ,şunun içini yalnız Allah bilir ... nolur yorum yapmak bize düşmez haşa belki bu yüzden ayağımız kayabilir Rabbim muhafaza...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt