Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

FİLİSTİN İÇİN YAPABİLECEK BİR ŞEY VAR (2 Kullanıcı)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com
RE: FİLİSTİN İÇİN YAPABİLECEK BİR ŞEY VAR

mtekik yazdı:
S.A.
ARKADAŞLAR HEPİMİZİN DERDİ OLAN FİLİSTİN İÇİN BİR ŞEY YAPAMAMAK.
AMA ORTADOĞU UZMANI YAZAR "HÜSNÜ MAHALLİ" BEY YENİ BİR KİTAP ÇIKARTMIŞ
"İSMİ TEZKEREDEN- TEZKEREYE .." BU KİTABIN GELİRLERİ FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARI KORUMAK VE KURTARMAK İÇİN OLUŞTURULAN BİR FONA AKTARILACAKMIŞ.
BENDE AKŞAM "TV5" TE Kİ BİR PROGRAMDA KENDİ DİLİNDEN DUYDUM. VE BEN HÜSNÜ MAHALLİ ABİMİZİN SAMİMİYETİNE İNANIYORUM.
BEN DİYORUM Kİ MADEM İSRAİLLİ ASKERLERE MERMİ, TOP, TÜFEK, UÇAK V.S. OLAN ÜRÜNLERİ TÜKETMEYİ TERKETMİYORUZ, O ZAMAN BİR ŞANSDA FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARIMIZA VERELİM VE BU KİTABI ALALIM , ALDIRALIM.
(UNUTMAYALIM O ÇOCUKLARIN VE ANNELERİN YERİNDE BİZİM EHLİMİZDE OLABİLİRDİ.,)
K.S.E.O.
s.a.
kardeşim saol gerçekten faydalı bir iş yapmışsın
Rabbim katılanlardan razı olsun.kendi adıma katılacağım Rabbim hayırlı eyler İnşaallah

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

mk5834 yazdı:
mtekik yazdı:
S.A.
"İSMİ TEZKEREDEN- TEZKEREYE .." BU KİTABIN GELİRLERİ FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARI KORUMAK VE KURTARMAK İÇİN OLUŞTURULAN BİR FONA AKTARILACAKMIŞ.
BENDE AKŞAM "TV5" TE Kİ BİR PROGRAMDA KENDİ DİLİNDEN DUYDUM. VE BEN HÜSNÜ MAHALLİ ABİMİZİN SAMİMİYETİNE İNANIYORUM.
BEN DİYORUM Kİ MADEM İSRAİLLİ ASKERLERE MERMİ, TOP, TÜFEK, UÇAK V.S. OLAN ÜRÜNLERİ TÜKETMEYİ TERKETMİYORUZ, O ZAMAN BİR ŞANSDA FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARIMIZA VERELİM VE BU KİTABI ALALIM , ALDIRALIM.
K.S.E.O.
s.a.
kardeşim saol gerçekten faydalı bir iş yapmışsın
Rabbim katılanlardan razı olsun.kendi adıma katılacağım Rabbim hayırlı eyler İnşaallah
a.s. abim
allah sizdende razı olsun.
k.s.e.o.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

mtekik yazdı:
S.A.
K.S.E.O.

S.A. ARKADAŞLAR,
BU KİTABI BEN HÂLÂ BULAMADIM. BULAN VARMI.
K.S.E.O.

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm,mesajınızı şimdi okudum,böyle bir durumdan haberdar ettiğiniz için allah razı olsun.dua etmekten başka birşey yapamıyor olmak çok üzücü.bol bol dua edip bu tür yardımları haberdar etmek gerek.Allah kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.kitap alırken yayınevini söylemeden kitabı bulmak zor.ben de şimdi internetten buldum.iskele yayıncılık ,kitabın tam adı"tezkereden tezkereye gerçekler".Allah'a emanet olun.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

lastmoon yazdı:
selamün aleyküm,mesajınızı şimdi okudum,böyle bir durumdan haberdar ettiğiniz için allah razı olsun.dua etmekten başka birşey yapamıyor olmak çok üzücü.bol bol dua edip bu tür yardımları haberdar etmek gerek.Allah kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.kitap alırken yayınevini söylemeden kitabı bulmak zor.ben de şimdi internetten buldum.iskele yayıncılık ,kitabın tam adı"tezkereden tezkereye gerçekler".Allah'a emanet olun.

ALEYKUM SELAM KARDEŞİM,
ALLAH C.C. RAZI OLSUN. İNŞALLAH ŞİMDİ BULMAM DAHA KOLAY OLACAKTIR.
K.S.E.O.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt