Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

FİLİSTİN İÇİN YAPABİLECEK BİR ŞEY VAR (1 Kullanıcı)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net
S.A.
ARKADAŞLAR HEPİMİZİN DERDİ OLAN FİLİSTİN İÇİN BİR ŞEY YAPAMAMAK.
AMA ORTADOĞU UZMANI YAZAR "HÜSNÜ MAHALLİ" BEY YENİ BİR KİTAP ÇIKARTMIŞ
"İSMİ TEZKEREDEN- TEZKEREYE .." BU KİTABIN GELİRLERİ FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARI KORUMAK VE KURTARMAK İÇİN OLUŞTURULAN BİR FONA AKTARILACAKMIŞ.
BENDE AKŞAM "TV5" TE Kİ BİR PROGRAMDA KENDİ DİLİNDEN DUYDUM. VE BEN HÜSNÜ MAHALLİ ABİMİZİN SAMİMİYETİNE İNANIYORUM.
BEN DİYORUM Kİ MADEM İSRAİLLİ ASKERLERE MERMİ, TOP, TÜFEK, UÇAK V.S. OLAN ÜRÜNLERİ TÜKETMEYİ TERKETMİYORUZ, O ZAMAN BİR ŞANSDA FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARIMIZA VERELİM VE BU KİTABI ALALIM , ALDIRALIM.
(UNUTMAYALIM O ÇOCUKLARIN VE ANNELERİN YERİNDE BİZİM EHLİMİZDE OLABİLİRDİ.,)
K.S.E.O.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net
RE: FİLİSTİN İÇİN YAPABİLECEK BİR ŞEY VAR

YOKMU BU ÇOCUĞUN BABASININ YOKLUĞUNU HİSSETİRMEMEK İÇİN 3-5 KURUŞUMUZ.

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim Allah(CC) razı olsun..ya çok güzel bir haber bu..inş elimden geleni yapmaya çalışacam..sağolasın kardeşim.selam ve dua ile

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

guler yazdı:
kardeşim Allah(CC) razı olsun..ya çok güzel bir haber bu..inş elimden geleni yapmaya çalışacam..sağolasın kardeşim.selam ve dua ile

ALLAH RAZI OLSUN ABLAM,
YAPTIĞIMIZ KALBLE BUĞZ ETMENİN DIŞINDA KÜÇÜKTE OLSA BİR KATKI OLUR İNŞALLAH.
K.S.E.O.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzel bu kitabı tüm tanıdıklarıma aldırıcam inşallah allah razı olsun.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
S.A.
"İSMİ TEZKEREDEN- TEZKEREYE .." BU KİTABIN GELİRLERİ FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARI KORUMAK VE KURTARMAK İÇİN OLUŞTURULAN BİR FONA AKTARILACAKMIŞ.
BENDE AKŞAM "TV5" TE Kİ BİR PROGRAMDA KENDİ DİLİNDEN DUYDUM. VE BEN HÜSNÜ MAHALLİ ABİMİZİN SAMİMİYETİNE İNANIYORUM.
BEN DİYORUM Kİ MADEM İSRAİLLİ ASKERLERE MERMİ, TOP, TÜFEK, UÇAK V.S. OLAN ÜRÜNLERİ TÜKETMEYİ TERKETMİYORUZ, O ZAMAN BİR ŞANSDA FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARIMIZA VERELİM VE BU KİTABI ALALIM , ALDIRALIM.
K.S.E.O.

GÖNLÜ GÜZEL ABİM BEN BİRŞEY YAZMIYORUM.SADECE ALLAH RAZI OLSUN SENDEN

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun abicim destek
Ama sadece bi kitapla olmamalı
Buraya giden yardım eden sivil toplum örgütlerininin telefonları ve banka hesap numaralarınuı bi araştıralım ben pek müsait değilim ama abi müsaitseniz bi bakabilirmisiniz. Tabii güvenilir olanları
Elimizde olan 5,10,15,20 ytl neyse oları bağışlayalım
Biz her zaman buluruz inş. Bu ay bulamasak bi dahaki ay buluruz
Bu ay alamazsak üçüncü montumuzu, beşinci ayakkabımızı, aynı elbiseminizin pembe renkli olanını bi daha ki ay alırız.
Yada yemesek bu ay soframızda köfte, et, tavuk, sucuk ölmeyiz bidahaki ay yeriz.
Ama vakit geç olmadan bir filistinli çocuğun manevi annesi babası ablası abisi olabiliriz.
Birini daha sokakta ölü bulmaktan kurtarabiliriz.
Evet 5, 10,20 ytl ile yapabiliriz bunu. Çünkü bizim niyetimiz belli.
Rabbim onları korusun. Rabbim bizlere bol kaznçlar verip
Bizi yetimlere darda kalmışlara fakirlere yardımcı olarak kullansın Amin.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

mustafa_xtar yazdı:
Allah razı olsun abicim destek
Ama sadece bi kitapla olmamalı
Buraya giden yardım eden sivil toplum örgütlerininin telefonları ve banka hesap numaralarınuı bi araştıralım ben pek müsait değilim ama abi müsaitseniz bi bakabilirmisiniz. Tabii güvenilir olanları
Elimizde olan 5,10,15,20 ytl neyse oları bağışlayalım
Biz her zaman buluruz inş. Bu ay bulamasak bi dahaki ay buluruz
Bu ay alamazsak üçüncü montumuzu, beşinci ayakkabımızı, aynı elbiseminizin pembe renkli olanını bi daha ki ay alırız.
Yada yemesek bu ay soframızda köfte, et, tavuk, sucuk ölmeyiz bidahaki ay yeriz.
Ama vakit geç olmadan bir filistinli çocuğun manevi annesi babası ablası abisi olabiliriz.
Birini daha sokakta ölü bulmaktan kurtarabiliriz.
Evet 5, 10,20 ytl ile yapabiliriz bunu. Çünkü bizim niyetimiz belli.
Rabbim onları korusun. Rabbim bizlere bol kaznçlar verip
Bizi yetimlere darda kalmışlara fakirlere yardımcı olarak kullansın Amin.

ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN KARDEŞİM,
BENİM AMACIM PROGRAMI SEYREDERKEN O KADAR HOŞUMA GİTTİKİ, BU YAZARIN ZATEN İLK KİTABI BU, BUNUDA BU MAKSATLA YAZDIĞINI SÖYLEYİNCE ÖYLE HOŞUMA GİTTİ Kİ, YARIN (YANİ BUGÜN) HEMEN TANIDIĞIM HERKESİN BU KİTAPTAN HABERDAR OLMALARINI VE ALMALARINI İSTEMEK OLSUN DEDİM VE BU FORUMU AÇTIM.
DİĞER BAHSETTİĞİN PARA YARDIMI KONUSU İSE ZATEN BİR SÜRÜ KURULUŞ VAR, ŞİMDİ BEN BURADAN KİMİN EHİL KİMİN DEĞİL OLDUĞUNU BİLEMEM. MUTLAKA BU GİBİ İŞLERLE UĞRAŞAN TANIDIKLARIMIZ VARDIR. ONLARALA GÖRÜŞMEMİZ DAHA UYGUN OLUR ABİM.
ŞİMDİDEN TÜM ARKADAŞLARIMIN HAYIR VE HASENATLARINI ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.

K.S.E.O

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

FATMA_ERGUN yazdı:
mtekik yazdı:
S.A.
K.S.E.O.

GÖNLÜ GÜZEL ABİM BEN BİRŞEY YAZMIYORUM.SADECE ALLAH RAZI OLSUN SENDEN

ASIL KENDİ GÖNLÜ GÜZEL ABLAM, BİR ŞEY YAZMAYACAĞIM DEMİŞSİN AMA KELAMLARIN EN GÜZELİNİ YAZMIŞSIN. ALLAH SİZLERDENDE RAZI OLSUN.
K.S.E.O.

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

Kardeşim ALLAH razı olsun. bizleri aydınlattıgın için bizler elimizden geleni yapmalıyız. insan ister istemez onların hallerine üzülüyo.Ama şu bir gerçekki herşey taktiri ilahi bizler nasıl şevkatimizi elimize alıp israil denilen adileri parçalamak istiyoruz. haşa bizim şevkatimiz ALLAHın şevkatinde dahamı üstünki yani demem o ki her çekilen çilenin altında elbet bir mükafat vardır. bunlar müslüman kardeşlerim kimisi abdestli cephede namaz kılarken ölüyor yani şehit olarak ölüyorlar. ne mutlu onlara bizlerin durumu daha vahim bizlerde iblisle savaşıyoruz degilmi ALLAH bizleri ve bütün müslüman alemini bu dünyada ve ahirette muhafaza eylesin.

eeda

Kayıtlı Kullanıcı

s.a inş.hepımız bu kanayan yarayı görürüz.bugun fılıstın'de çeçenıstanda,doğu türkıstanda,olanlar hepımızın başına gelebılır.kaınatın efendısı h.ş buyuruyor:"muslumanlar bır butundur nasılkı vucudunuzdan bır uvzunuz zarar gorduğunde dığer uvuzlarınızda bunu hısseder zarar gorur muslumanlarda boyledır"
ama bu gunumuz için çok zor bugun mıllet laılalarda,clublerde keyıf satarkan onları düşünen yok yazık...B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

SelamünAleyküm
ALLAH RAZI OLSUN ABİ...En kısa zamanda bu kitabı temin edip dostlarıma da tavsiye. edicem...ALLAH'A EMANET OLUN...B)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A. ARKADAŞLAR,
ŞEHİR DIŞINA ÇIKMIŞTIM, O YÜZDEN ZAMANINDA SİZLERE TEŞEKKÜR EDEMEDİM.
SERKA25, BUSRA YASİROĞLU, EEDA VE FERİT KARDEŞİLERİM ALLAH SİZLERDENDE RAZI OLSUN. KONUYA GÖSTEDİĞİNİZ HASSASİYETTEN DOLAYI.
AMA BEN KONUNUN YETERLİ İLGİYİ GÖRMEDİĞİ KANAATİNDEYİM. ACABA GÖZDEN IRAK OLAN GÖNÜLDENDE Mİ IRAK OLUYOR DERSİNİZ. HANİ FİLİSTİN UZAK BİZE YA.

K.S.E.O.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
S.A.
K.S.E.O.
Allah razı olsun abim yeni görüyorum.inş. temin edeceğm bu kitabı tavsiye de tabii.selamun aleykum

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

s.a. arkadaşlar,
İsrail zulmüne bu sabahta devam etmiş arkadaşlar,
Bu sabah saatlerinde yaptığı geniş çaplı operasyonda 18 filistinli kardeşimizi şehid etmişler.
Allah şehilerimizin şehadetini dergahı izzetinde kabul buyursun. Zalimleride ıslah etsin, ıslah olmazlarsada kahru perişan etsin inşallah.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Amin abicim Allah razı olsun
Kan emici millet işte başka ne denebilirki
Ama Rabbim o kanları çok fena kusturacak

serap bozkurt

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.
ALLAH RAZI OLSUN TEKİK ABİ BİZE BU BİLGİYİ VERDİĞİN İÇİN HEM KENDİM TEMİN EDCEĞİM HEMDE DUYARLI OLDUĞUNA İNANDIĞIM TÜM TANIDIKLARIMA DA ANLATACAĞIM MADEM ONLAR TÜM MARKALARININ GELİRLERİNİ SAVAŞA HARCIYORLAR BİZLERDE ONLARIN SİLAHLARIYLA İNCİTTİKLERİNİ BİZ İYİLEŞTİRELİM EN AZINDAN ONLARA UZATILAN SİLAHLARI GERİ ÇEVİREMİYORSAK BUNU YAPALIM DEĞİL Mİ ? A.E.O. SELAMETLEB)

SheeKMuraT

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.
ALLAH RAZI OLSUN TEKİK ABİ BİZE BU BİLGİYİ VERDİĞİN İÇİN HEM KENDİM TEMİN EDCEĞİM HEMDE DUYARLI OLDUĞUNA İNANDIĞIM TÜM TANIDIKLARIMA DA ANLATACAĞIM MADEM ONLAR TÜM MARKALARININ GELİRLERİNİ SAVAŞA HARCIYORLAR BİZLERDE ONLARIN SİLAHLARIYLA İNCİTTİKLERİNİ BİZ İYİLEŞTİRELİM EN AZINDAN ONLARA UZATILAN SİLAHLARI GERİ ÇEVİREMİYORSAK BUNU YAPALIM DEĞİL Mİ ?

serap bozkurt

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.
SHEEKMURAT KERDEŞ KOPYA MI ÇEKİYORUZ NE:|
SELAMETLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt