Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

fikrinize ihtiyacim var (1 Kullanıcı)

istanbul

Kayıtlı Kullanıcı
sorum su:maneviyatimizi guclendirmek icin neler yapabiliriz?bu konuda yol gosterirseniz sevinirim
Allah a emanet olunuz

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı
RE: fikrinize ihtiyacim var

selamun aleyküm kardeşim.sana bir kardeş tavsiyesi olarak eğerki kuran okumasını biliyorsan manasını anlayarak okumaya çalış mealini oku..peygamber efendimizin(sav) hayatını oku..bunlar çok yararlı olacaktır kardeşim. ve kardeşim çok ama çok dua et...selam ve dua ile..

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

GÜLER KARDE$IME KATILIYORUM.BIRDE SAHABILERIN HAYATINI OKURSAN ONLARIN NE BÜYÜK ZORLUKLARLA GÜCLÜKLERLE ISLAMIYETI YAYDIKLARINI GÖRECEKSIN BILAL-I HABESI HZ ALI HZ EBU BEKIR HZ HAMZA HZ ÖMER DEN BASLAYARAK DEVAM EDEBILIRSIN.ONLARIN YASADIKLARINI OKUDUKCA BANA BIR BASKA GÜC GELIYOR DINIM IBADETIM VE YASANTIM GÖZÜMDE BIR BASKA YÜCELIYOR.BAK MUHAMMET KARDES COK GÜZEL BISEY HAZIRLAMISBERAT GECESI ICIN BIR SAYFA ORDA SÖYLE YAZIYOR ALLAH(CC) YERYÜZÜNDE $IFA ISTEYEN DERMAN ISTEYEN AF ISTEYEN YOKMU DIYE SORCAK DIYOR YARADAN AFFETMEK ICIN BIZE NE FIRSATLER VERIYOR.BU BENI COK DUYGULANDIRDI BIR BASKA NAMAZ KILIYORSUN BUNLARI OKUDUKCA.VE BOL SALAVAT KARDESIM BOL SALAVAT.SELAM VE DUA ILEB)

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

S.a. Sevgili kardeşim Maneviyat güçlendirmek Kolay degildir. Meşaakat ister. Şunu düşünün ki bir patron bile çalışmandan Maaş vermez. sizinde çalışmanız ilk olarak Dua ile başlamalı Hayatınız için ve yaptıklarını için Tövbe ile başlamısınız Tövbe ettim bitti degildir. Tövbe tamamen hayatın yeniden düzenlenmesi ve islamın kesin hakimiyetine girmektir. Şüphesiz ki Tövbe edenin tüm günahları af olur ve yapılan tüm günahlar sevab ile yer değiştirilir. Ardından maneviyatı en güçlendirici güzelliklerden biri namazdır namaz dinin direyi müminin müminlik göstergesidir. Emin olun ki değişimleri yavaş yavaş gözlede göreceksiniz.... Selametle s.a.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

değerli kardeşim maneviyatını güçlendirirken bir çok sıkıntılara maruz kalabilrisn rabbim seni birtakım imtihanlardan geçirebilir ben acizane bunun için sana öncelikle farz olan görevlerini tam manasıyla yaptıktan sonra nafile ibadet gözünü haramdan sakındırma şüpheli şeyleri yeme ve içme konusunda dikkat en sonunda da tasavvuf tavsiye diyorum rabbim maneviyatı kuvvetli olanlardan eylesin

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Yukarıda yazılanlara katılıyorum. Ama en önemli tavsiyem kendinizin kendinize güveni bence. Öncelikle gerçekten bunu istediğinize inanıyorsanız yolunuz açıktır sevgili kardeşim hiçbir endişeniz olmasın.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

existence

Kayıtlı Kullanıcı

siyahgül kardeşimin yazdıklarına katılmakla beraber.
esselamü aleyküm istanbul (nice li)kardeşim dini kitaplar okuyabilrsin dini sohbetler yapılan ortamlarda bulunabiirsin.en basitinden takvim yapraklarındaki ayetleri okuyabilirsin.ALLAH yar ve yardımcın olsun.esselamü aleyküm...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt