Ravza_Nur yazdı:
Kardeşim,çok tatlıyıdı koyu bir fenerli olarak bende çok severek izledim.SELAM VE DUA İLE
mustafa_xtar yazdı:
![]()
a.s aslan nerde havadaymış yaatsunami yazdı:
s.a
ya biraz ayaklarınız yere bassın aslanlar gibi havalardasınız siz ....ne kartal ne kanarya sana gelemez aslan galatasarayaeo
![]()
ADALETIMAHZA yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
![]()
S.A.ÇOK ŞÜKÜR BİZİM BURDAKİ BİLGİSAYARLARDA VİDEO FALAN İZLENEMİYOR.YOKSA BİR FENERLİ OLARAK XTAR KARDEŞİMLE İLİŞKİLERİ GÖZDEN GEÇİRMEK ZORUNDA KALABİLİRDİK GİBİ GELİYOR.PEK HAYIRLI BİR VİDEO DEĞİL HERHALDE BU HEZİMETTEN SONRA![]()
ferit yazdı:
ARKADAŞ BUNLARIN SİZE BİRER BAYRAM ŞEKERİ OLARAK HEDİYE OLDUĞUNU UNUTMA...TARİH_İ ASLAN YAZAR...
ferit yazdı:
ARKADAŞ BUNLARIN SİZE BİRER BAYRAM ŞEKERİ OLARAK HEDİYE OLDUĞUNU UNUTMA...TARİH_İ ASLAN YAZAR...
zerrin yazdı:
ferit yazdı:
evet abi yaa işte bu.![]()
mustafa_xtar yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
![]()
S.A.ÇOK ŞÜKÜR BİZİM BURDAKİ BİLGİSAYARLARDA VİDEO FALAN İZLENEMİYOR.YOKSA BİR FENERLİ OLARAK XTAR KARDEŞİMLE İLİŞKİLERİ GÖZDEN GEÇİRMEK ZORUNDA KALABİLİRDİK GİBİ GELİYOR.PEK HAYIRLI BİR VİDEO DEĞİL HERHALDE BU HEZİMETTEN SONRA![]()
a.s ablam iyiki göstermiyo yoksa daha 4-5 yaşındaki bi bjkli çocuğun
siyah beyaz şampiyon beşiktaş çığlıklarını duymanı istemezdim kesin bayılırdın
ve çocuğu yirdin yani
İlişkilerdee ya spor dostluk ve kardeşliktir ilişkiler bozulmamalı![]()
abi sorma dün gece modem arızalanmıştı sana çok güzel bi cevap hazırlamıştım da evde ki bilgisayarda kaldı o yüzden bu kadarıyla idare et...mustafa_xtar yazdı:
ferit yazdı:
canım kardeşim dayanamadın en sonunda yazdın demi
Bizim fenerle tüm maçlarımız bayram şekeri gibi
Şeker komasına gireceğiz nerdeyse![]()
ferit yazdı:
abi sorma dün gece modem arızalanmıştı sana çok güzel bi cevap hazırlamıştım da evde ki bilgisayarda kaldı o yüzden bu kadarıyla idare et...mustafa_xtar yazdı:
ferit yazdı:
canım kardeşim dayanamadın en sonunda yazdın demi
Bizim fenerle tüm maçlarımız bayram şekeri gibi
Şeker komasına gireceğiz nerdeyse![]()
![]()
ADALETIMAHZA yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
![]()
ve çocuğu yirdin yani
S.A.KARDEŞİM HİÇ SPOR YÜZÜNDEN DOSTLUKLAR BOZULUR MU?BEN SENİ ÖNCE ALLAHA SONRA DA ÇİĞDEM E HAVALE EDİYORUM O KADAR.![]()
bence şeker koması değil tarihine baktın demi beşiktaşın komanın sebebi ondan olmasınmustafa_xtar yazdı:
zerrin yazdı:
ferit yazdı:
evet abi yaa işte bu.![]()
şeker komasına girdikkk![]()
mustafa_xtar yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
![]()
ve çocuğu yirdin yani
S.A.KARDEŞİM HİÇ SPOR YÜZÜNDEN DOSTLUKLAR BOZULUR MU?BEN SENİ ÖNCE ALLAHA SONRA DA ÇİĞDEM E HAVALE EDİYORUM O KADAR.![]()
a.s ablam
beni çiğdemlemi tehdit ediyon![]()
![]()