Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

::fatmana Neden Ayriliyorsun ::: (2 Kullanıcı)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kasım abiciğim...size cevap yazmadan duramadım çünkü benim için çok dğerliniz sende ahmette ...siteye üye oalalı kaç ay oldu tam bilmiyorum ama girdiğim günden beri bazı detaylar beni rahatsız ediyor....hergeçen gün daha çok kıırlıyorum....daha çok kırlmamak adına siteden ayrılıyorum...yine yardımı ihtiyacı olanlara koşarım herzmana yaptığım gibi kim olursa olsun aryrım yapmadan...zeten beni yakındna tanıyoan dostlarım bilir kimin ihityacı varsa ordayım ....okuduklarımı arkadaşlarımla haber gönderirim.... bende hakkınız çoktur çok güzel vakit geçirdim sizden çok şey öğrendim hakkınız hella edin...ahmet pastırmayı yaza hazırla geliyorum:Ksevgi abla sana özel mesaj atamam çünkü sitede özel mesaj yok...ama sanada sözüm söz sen hele gel fethiyeye kasım abiden bulursun beni....hakkınız helal edin benim yoktur varsada helal olsun....lütfen siteye dön demeyin....

A

Arzu_76

Canım kardeşim benden yana hakkın helal senin daha çok hakkın var

Dua ile

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Fatmana Kardeşim

Neden Gitme Karari Verdinizki Kim Sizi Kirdi Ne Oldu Hiç Haberim Yok çok üzüldüm.

Hayirli Akşamlar.a.e.o

Hak-Er

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kasım abiciğim...size cevap yazmadan duramadım çünkü benim için çok dğerliniz sende ahmette ...siteye üye oalalı kaç ay oldu tam bilmiyorum ama girdiğim günden beri bazı detaylar beni rahatsız ediyor....hergeçen gün daha çok kıırlıyorum....daha çok kırlmamak adına siteden ayrılıyorum...yine yardımı ihtiyacı olanlara koşarım herzmana yaptığım gibi kim olursa olsun aryrım yapmadan...zeten beni yakındna tanıyoan dostlarım bilir kimin ihityacı varsa ordayım ....okuduklarımı arkadaşlarımla haber gönderirim.... bende hakkınız çoktur çok güzel vakit geçirdim sizden çok şey öğrendim hakkınız hella edin...ahmet pastırmayı yaza hazırla geliyorum:Ksevgi abla sana özel mesaj atamam çünkü sitede özel mesaj yok...ama sanada sözüm söz sen hele gel fethiyeye kasım abiden bulursun beni....hakkınız helal edin benim yoktur varsada helal olsun....lütfen siteye dön demeyin....

Peygamber efendimizi Taşladılar. Ama o vazgeçmedi, oda üzüldü, hayatı boyunca unutamadığım en kötü gün diye söz etti, belliki çok üzüldü, Ama geri dönmedi yoluna devam etti, Kalın sizde, hem Sünnet olan bir ibadet işlemiş olursunuz. Kırıldığınız içinmi dostlarınızı üzüyorsunuz.. Ben pek bilmiyorum Muhabbetinizi Ama sevilen bir insan olduğunuz kesin, Bencede kalmalısınız,

Selam olsun. Hayr Olsun, Muhabbetimiz Muhammed olsun.

Selamun Aleykum

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm Fatma Kardeşim Bu Formu Yeni Gördüm Hayirdir Nereye Kirginliğiniz Bizemi Kardeşlik Burdami Bitiyor Ben Aciz Ablan Olarak Hata Işlemişsem Sana Karşi Hakkini Helal Eyle Ve özür Dilerim Fakat Hatam Varsaki Bildirilmesini Isterim Değerli Kardeşim Manada Verememekteyim Gidişinize Kardeşim Kirginliğiniza Sebebiyet Verilmişse Geri Dönün Demiyorum Kardeşlik Hatrina Burda Kalin Rabbime Emanetsiniz

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı

fatmana sen eger bizi gerçekten seviyor ve sayıyorsan aramızda olursun.bak beni kızdırtma taaaaaa evine gelirim.:evet
hem hiç dikkat etmedinmi ben bu sitede kaç kişi ile darıldım.ama hiç bir zaman terk edip gitmedim.şimdi o darıldıgım kişilerle çok samimi dostluklar kurdum.yani böyle şeyle olagandır.bazı şeylere kızabilirsin,hatta begenmeyede bilirsin,ama bırakıp gitmek en yalnış hareket olur.bizlere karşı ayıp etmiş olursun.hiçmi degerimiz yok,hiçmi hatrımız yok.bilirim fethiyeliler biraz inat olur,ama YUMUŞAK KALPLİ İNSANLARDIR.sende bizleri bırakıp gitmeyeceksin demi.hadi abini artık üzme hadi siteye geri dön.
hem ben sana nasıl ulaşacam.bende e adresin yok.bak istersen eşimin adresini vereyim onla konuş.rahatlarsın.ama siteye girde öyle vereyim bekliyorum.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
hepinzie tk tek cevap yazamıyorun kura bakmayın..

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
iyi akşamlar fatmana ben elif hatırlarsanız? neden siteden ayrılıyorsunuz çok üzüldüm siz çok iyi birisiniz yüzünü görmediğiniz insanlara yardım eli uzatıp dua ediyorsunuz banada selati tefricemde yardımcı olmuştunuz.çok iyi birisiniz ne olur gidmeyin gitmenizdeki sebep nedir sizi kim kırdı kim incitebilirki sizin gibi birini siz çok iyi birisiniz

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
hepinzie tk tek cevap yazamıyorun kura bakmayın..

fatmana ne yazdıgını okuyamadım.ben dışarıda iken sen siteye girmişsin ya.
ne yazdında sildin.yazdıklarını okuyamadım.ama bana burdan ulaş.
benimle olmasa bile ya eşimle yada kızımla konuş.bana mutlaka bilgi ver.selametle.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selmaün aleyküm kasım abi...çok teşekkür ederim beni düşünp bu forumu açmışsınız...ahmate snaad çok teşekkürler benim hakkımdaki düşüncelerin için...sizlred ebenim gözümd eçok iyi inasanlarsınız.....birnur kardeşimin annesi rahatsız dendi dayanamadım siteye girdim.....inşallah sitede bundan sonra umduklarımı bulurm....allaha emanet olun....

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
TEKRAR ARAMIZA DÖNDÜGÜNE ÇOK SEVİNDİM.BU SİTENİN SANA İHTİYACI VAR.
ARAMIZDA UFAK TEFEK SORUN OLABİLİR,AMA BUNLAR SENİN VEYA DİGERLERİNİN GİTMESİNİ GEREKTİRMEZ.
TEKRAR HOŞ GELDİN.SELAMETLE.:H:H:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt