Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

::fatmana Neden Ayriliyorsun ::: (1 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşlerim.
FATMANA aramızdan hiç bir sebeb göstermeden ayrılmış. FATMANA nın özelini bilipte onunla konuşan kardeşlerimiz kendisine ulaşa bilirmi.ayrılma sebebini ögrene bilirmi.
FATMANA BİZLER SENİ SEVİYORUZ.BURADA BİR AİLE GİBİYİZ.EGER ÇOK ÖNEMLİ BİR NEDENİN YOKSA LÜTFEN ARAMIZA TEKRAR GERİ DÖN.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Fatmana unutma buradayız seni cok seviyoruz Selamını bekliyecegiz Kasım abimim dediği ğibi ayrılmanı istemiyoruz saygı ve sevgi ile
Eger kalırsan pastırma tadımlık degil doyumluk olacak

Fatmana ablam pek sever pastırmayı
Kayserili korkar ödemekten hesabı
Ama sana feda olsun yanında mantı
Vazgecersen eger üstüne yersin tatlı

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam.fatma ayrılmadı sadece biraz çekilmek istedi.o başımızın tacı.niye böyle bir karar verdiğine gelince benim söylemem doğru olmaz kendisi cevap verir inşallah.

A

Arzu_76

selamün aleyküm

Hergüm bir dostmusun ya ayrıldığını ya da uzaklaştığını duyuyorum bu açıkçası beni ve burdaki dostlarımı çok üzüyor.

Fatmana buranın güllerinden biri herkese koşar yardım etmeye çalışır neden böyle bir karar aldı açıkçası düşünmek ve düşündürmek lazım

Dostluğunu,kardeşleğini ve dua kerdeşliğini bizden ihmal etme canım kardeşim.

Umarın en kısa zamanda ait olduğun yere yani biz kardeşlerinin yanına gelirsin.

Dua ile inşallah

A

Arzu_76

Bu arada mahsunkul yeğenim nasıl

Ya ben gerçek hayatta da sizlerle görüşmek isterim bakın üzücü şeyler olup kopmalar oluyor ve bizler bir daha o insanlara ulaşamıyoruz açıkçası benim için hepsi büyük kayıp
nasıl görüçeceğiz nasıl mesajlacağiz bilmiyorum burdan email almak ve vermek yasak :( tabiki haklı sebeplerden dolayı

Hakkımızda hayırlısı

yaseminkoca

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm kasim hadi ve mümin kardeşlerim..öncellikle fatmanın sizlere çok selamı var..siteden ayrı kalma isteğine bende çok üzüldüm..ama geçerli sebebi olduğunu söyledi ..saygı duydum..benim bildiğim fatmana kırıldıysa dönmez geri ama dualarınıda sevgili dostlarından eksik etmez..
selam ve dua ile allaha emanet olun..hayırlı günler

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Bu arada mahsunkul yeğenim nasıl

Ya ben gerçek hayatta da sizlerle görüşmek isterim bakın üzücü şeyler olup kopmalar oluyor ve bizler bir daha o insanlara ulaşamıyoruz açıkçası benim için hepsi büyük kayıp
nasıl görüçeceğiz nasıl mesajlacağiz bilmiyorum burdan email almak ve vermek yasak :( tabiki haklı sebeplerden dolayı

Hakkımızda hayırlısı
çok şükür iyi canım şuan.inşallah rabbim sevenleri bir yerde buluşturur.allaha emanet ol canım kardeşim.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm kasim hadi ve mümin kardeşlerim..öncellikle fatmanın sizlere çok selamı var..siteden ayrı kalma isteğine bende çok üzüldüm..ama geçerli sebebi olduğunu söyledi ..saygı duydum..benim bildiğim fatmana kırıldıysa dönmez geri ama dualarınıda sevgili dostlarından eksik etmez..
selam ve dua ile allaha emanet olun..hayırlı günler

aleykum selam kardeşim.senin ve fatmananın selamı başımız üstüne.
ACABA SİTEDE BİRİNEMİ KIRILDIDA UAZKLAŞMAK İSTEDİ.EGER ÖYLE İSE SORUNU KONUŞIP HAL EDERİZ.AYRILMASINA VEYA UZAKLAŞMASINA HİÇ SEBEB YOK.
NEYSE KENDİSİ ELBET GELİP BİR KAÇ KELİME YAZAR İNŞ.SELAMETLE KAL KARDEŞİM.:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam.fatma ayrılmadı sadece biraz çekilmek istedi.o başımızın tacı.niye böyle bir karar verdiğine gelince benim söylemem doğru olmaz kendisi cevap verir inşallah.

anladım kardeşim.
ama inşALLAH kendisi gelirde bize ayrılma sebebini azda olsa anlatır.selametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

Hergüm bir dostmusun ya ayrıldığını ya da uzaklaştığını duyuyorum bu açıkçası beni ve burdaki dostlarımı çok üzüyor.

Fatmana buranın güllerinden biri herkese koşar yardım etmeye çalışır neden böyle bir karar aldı açıkçası düşünmek ve düşündürmek lazım

Dostluğunu,kardeşleğini ve dua kerdeşliğini bizden ihmal etme canım kardeşim.

Umarın en kısa zamanda ait olduğun yere yani biz kardeşlerinin yanına gelirsin.

Dua ile inşallah

aleykum selam kardeşim.
biz burada bütün kardeşlerimizi çok seviyoruz.ama hepimiz insanız işte bazen darılıp güceniyoruz.önemli olan bu dargınlık ve gücenmenin kısa sürmesidir.
inanıyorumki FATMANADA kısa süre sonra dönecektir.selametle.

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşlerim.
FATMANA aramızdan hiç bir sebeb göstermeden ayrılmış. FATMANA nın özelini bilipte onunla konuşan kardeşlerimiz kendisine ulaşa bilirmi.ayrılma sebebini ögrene bilirmi.
FATMANA BİZLER SENİ SEVİYORUZ.BURADA BİR AİLE GİBİYİZ.EGER ÇOK ÖNEMLİ BİR NEDENİN YOKSA LÜTFEN ARAMIZA TEKRAR GERİ DÖN.

aleyküm selam abı
fatmana kardeşimin ayrılışına cok üzüldüm ne ler oluyor sitedeki arkadaşlaımıza hepsi tek tek ayrılıyor anlayamıyorum cok iyi bi arkadaşımızdı benım yakından tanımak istedigim biri idi
inşallah geri dönücektır abı

fatmanacım eger bı hatamız var ise kusurumuza bakma hakkını helal et benden yana helal olsun lütfen geri dön siteye girer sen emınım arada girersın bızlerı özlersın bana özel mesaj at
ve lütfen geri dönnnnnnnn

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam abı
fatmana kardeşimin ayrılışına cok üzüldüm ne ler oluyor sitedeki arkadaşlaımıza hepsi tek tek ayrılıyor anlayamıyorum cok iyi bi arkadaşımızdı benım yakından tanımak istedigim biri idi
inşallah geri dönücektır abı

fatmanacım eger bı hatamız var ise kusurumuza bakma hakkını helal et benden yana helal olsun lütfen geri dön siteye girer sen emınım arada girersın bızlerı özlersın bana özel mesaj at
ve lütfen geri dönnnnnnnn

inan bende çok üzüldüm.birde fethiyeli hemşerim.inan evinin adresini tam bilsem evine varıp neden uzaklaşmak istedigini soracam.
ama inşALLAH kendi gelirde sebebini anlatır ve tekrar aramıza döner.ayrıca size sözü var sizinle birlikte sahilde gezinti yapacaktınız.:evet selametle.

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah sözunu tutar allah izin verır de o gunlerı hep bırlıkte yaşarız fatmanacımla

orkide

Kayıtlı Kullanıcı
Fatmana nın ayrılma nedenini bilmiyorum ama dualarıyla bize yardım etmeye devam ediyor,Allah razı olsun..

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kasım abi..

bende fatmana kardeşimizin böyle bir karar almasına çok üzüldüm...

tamda ona 70 bin tevhid okurken ...

inşaallah aramıza geri döner...fatmana kardeşimi, ben onu çok sevdim...

inşaallah herşey yoluna girer..
rabbime emanet ol abim..

hayırlı günler..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kasım abi..

bende fatmana kardeşimizin böyle bir karar almasına çok üzüldüm...

tamda ona 70 bin tevhid okurken ...

inşaallah aramıza geri döner...fatmana kardeşimi, ben onu çok sevdim...

inşaallah herşey yoluna girer..
rabbime emanet ol abim..

hayırlı günler..

aleykum selam kardeşim.
üzüntünü bende seninle paylaşıyorum.bizler ALLAHIN izni ile vefalı insanlarız.şurada bir selam vereni bile boş çevirmiyoruz.FATMANA aramızda çok sevilen bir kardeşimizdi.emegi çoktu.onun ayrılması hepimizi elbette üzer.bizlerde vefa geregi onun ayrılmasına gönlümüz razı olmuyor.
inşALLAH tez zamanda aramıza döner.sanada hayırlı günler olsun.selametle.:H

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Kasim abi hayırdır yine ne oldu fatma kardeşimiz niye gitmiş benim bilmediğim bişeyler olmuş anlaşılan üzüldüm inşallah tez zamanda geri döner geçiciymiş ne diyim üzülüyorum abim selametle Rabbime emanetsin sağlığın sıhatin iyidir inşallah

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Kasim abi hayırdır yine ne oldu fatma kardeşimiz niye gitmiş benim bilmediğim bişeyler olmuş anlaşılan üzüldüm inşallah tez zamanda geri döner geçiciymiş ne diyim üzülüyorum abim selametle Rabbime emanetsin sağlığın sıhatin iyidir inşallah

selamun aleykum kardeşim.
inan bizlerdeçok üzüldük.neden ayrıldıgını bende tam bilmiyorum.ama mahsun kul görüşmüş geçici olaraktan uzaklaşmış.her halde birilerine darılmış ama bende tam bilmiyorum.kendi geldiginde artık bir şeyler yazar inş.
selametle kal hayırlı günler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt