Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

FATMA ERGÜN (1 Kullanıcı)

takan

Kayıtlı Kullanıcı
RE: FATMA ERGÜN

FATMA_ERGUN yazdı:
takan yazdı:
ELİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN

RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN İNŞ.AMA DİNLEYİN (ZORLA DİNLETİYORUM ARTIK:)) 1 SAAT FORMUN İÇİNDEN HİÇ ÇIKMADIM.TAKAN BEY SEVİNİN MERKEZDEN FIRÇA YEDİM SİZİN ŞİKAYET ETMENİZE GEREK KALMADI YANİ.

DİNLİYORUM ŞUAN ZATEN ÇOK TA SEVDİM AMA MERKEZDEN FIRÇA YEDİĞİNİZE ÜZÜLDÜM ŞİMDİ NE OLDUKİ. HALA BEN ŞİKAYET ETMEMİŞTİM TÜHH BEE:D:D.
ŞAKA YAPIYORUM TABİKİ AMA İŞ HAYATINDA HERŞEY OLUYOR MALUM SABIRLI OLMAK GEREKİYOR.. BENDE ŞİMDİ SINAVA GİDİYORUM BAKALIM HOCALAR NE SORACAK YAMULTACAK BENİ GALİBA,..

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

muhammed kutsal yazdı:
ATA_11 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

RABBİM BU EZGİDE EMEGİ GEÇENLERDEN BİNLERCE DEFA RAZI OLSUN.

UMUT MÜRARE:GÜLLER AÇMASADA

http://www.umutfm.com/izle.php?id=77

AMİN..GÜZEL HEPSİNİ TEK TEK DİNLEMELİ....

[big]evet sana katılıyorum bende onu çok sevdim Fatma hanıma teşekkürler paylaştığı önerdiği için belki 10 belki 20 oldu dinleyişim gerçektende çok hoş olmuş[/big]

ben teşekkür ederim bende güller açmasa ezgisini çok seviyorum.iş yerinde çok dinlerim herkes ezberlemiş.

serr

Kayıtlı Kullanıcı

gozumuze gonlumuze ferahlık veren marifetleri
ni sergilemeden cekınmeyen ellerinden geleni aklın guzellıgını ortaya doken ugrasan emegi gecen arkadaslarımdan allah razı olsun...

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

serr yazdı:
gozumuze gonlumuze ferahlık veren marifetleri
ni sergilemeden cekınmeyen ellerinden geleni aklın guzellıgını ortaya doken ugrasan emegi gecen arkadaslarımdan allah razı olsun...

OH OH HAY MAŞLLAH VALLA YEDİNİZ İLTİFATLARI.ALLAH RAZI OLSUN SİZ BUNLARI YAZIN BİZLER DAHA NELER KONU EDERİZ.RABBİM SİZLERDENDE RAZI OLSUN.

efexornet

Kayıtlı Kullanıcı

Rabb'bim Hepinizden Razı Olsun.Ben aranıza yeni katıldım bir mani keder olmaz ise İnşallah yazdıklarınızı okuyabilmek olucak temennim.Beni aranıza teşfik eden kardeşime ve tüm yüregi güzellik adına atan kardeşlerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum Allah'a Emanet Olun...

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

efexornet yazdı:
Rabb'bim Hepinizden Razı Olsun.Ben aranıza yeni katıldım bir mani keder olmaz ise İnşallah yazdıklarınızı okuyabilmek olucak temennim.Beni aranıza teşfik eden kardeşime ve tüm yüregi güzellik adına atan kardeşlerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum Allah'a Emanet Olun...

ALLAH RAZI OLSUN.ÜYELİGİNİZ HAYIRLI VE DAİM OLSUN İNŞ.SİTENİN HAKKINI VEREREK SİTEDE AKTİF OLURSAN NE MUTLU BİZE.ÇOK GÜZEL BİR SİRE.RABBİM EMEGİ GEÇENLERDEN BAŞTA ERKAN BEY OLMAK ÜZERE HERKESTEN RAZI OLDUN.

ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ.B)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A. HOCAM
BEN KASETİN "B" YÜZÜNDEN 3. İLAHİYİ TÜM SİTE TAKİPÇİLERİNE HEDİYE EDİYORUM. ÇALARMISINIZ LÜTFEN.
K.S.E.O.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
S.A. HOCAM
BEN KASETİN "B" YÜZÜNDEN 3. İLAHİYİ TÜM SİTE TAKİPÇİLERİNE HEDİYE EDİYORUM. ÇALARMISINIZ LÜTFEN.
K.S.E.O.

ABİM BENİM YA B YÜZÜNDEKİ İLAHİMİZDE SORUN VAR GİDERİLİNCE YAYINLARIM İNŞ.EE NEDE OLSA KASET BU GÜN ÇIKTI DAHA ŞİMDİLİK BU SÜPER İLAHİMİZİ SUNALIM ARKADAŞLARA.

PEYGAMBERİN GÜLLERİ:YETİM KIZ....
PEYGAMBERİM BİZ SENİ GÖRMEDEN SEVDİK.

http://ivideo.wordpress.com/2006/08/01/yetim-kiz/

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

efexornet yazdı:

Hoş geldiniz kardeşim

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

FATMA_ERGUN yazdı:
mtekik yazdı:
S.A. HOCAM
K.S.E.O.

ABİM BENİM YA B YÜZÜNDEKİ İLAHİMİZDE SORUN VAR GİDERİLİNCE YAYINLARIM İNŞ.EE NEDE OLSA KASET BU GÜN ÇIKTI DAHA ŞİMDİLİK BU SÜPER İLAHİMİZİ SUNALIM ARKADAŞLARA.

NEYSE BU DEFALIK KABUL EDELİM BARİ. AMA BİR DAHA OLMASIN. SANKİ BAŞKA KASETÇİMİ YOK. BİZ ARKADAŞIMIZ KAZANSIN DEDİK. YOKSA NEÇE KASETÇİ PEŞİMİZDE KOŞUYOR.
YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM.
K.S.E.O.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
mtekik yazdı:
S.A. HOCAM
K.S.E.O.

NEYSE BU DEFALIK KABUL EDELİM BARİ. AMA BİR DAHA OLMASIN. SANKİ BAŞKA KASETÇİMİ YOK. BİZ ARKADAŞIMIZ KAZANSIN DEDİK. YOKSA NEÇE KASETÇİ PEŞİMİZDE KOŞUYOR.
YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM.
K.S.E.O.

TAMAM İTİRAF EDİYORUM BEN GÜN HİÇ GÜLMEDİM AMA MEMET ABİ SEN GÜLDÜRDÜN.GÖNLÜ GÜZEL ABİM ALLAH RAZI OLSUN.BİDAHA DİKKAT EDERİM SORUN YAŞANMASIN DİYE AMA FAKİRLİK İŞTE ALT YAPI ZAYIF NE YAPALIM.ABİM BENİM TEŞEKKÜR EDERİM.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

FATMA_ERGUN yazdı:
mtekik yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
mtekik yazdı:
S.A. HOCAM
K.S.E.O.

YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM.
K.S.E.O.

TAMAM İTİRAF EDİYORUM BEN GÜN HİÇ GÜLMEDİM AMA MEMET ABİ SEN GÜLDÜRDÜN.GÖNLÜ GÜZEL ABİM ALLAH RAZI OLSUN.BİDAHA DİKKAT EDERİM SORUN YAŞANMASIN DİYE AMA FAKİRLİK İŞTE ALT YAPI ZAYIF NE YAPALIM.ABİM BENİM TEŞEKKÜR EDERİM.

S.A.
ABLAM İŞTE İSRAFIN SONU, DÜN , ÖNCEKİ GÜN ÇOK FAZLA GÜLMEYİP BÖYLE DAR GÜNLERE SAKLASAYDIN, ŞİMDİ RAHAT EDERDİN. HER ZAMAN GÜLÜNECEK BİR ŞEY BULUNMUYOR Kİ. HİÇ KITLIK GÖRMEMİŞ GİBİ İSRAF EDERSEN SABAH EL KAPISINA GİDERSEN NE OLACAK.
K.S.E.O.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ABİ AYNI BABAM GİBİ KONUŞTUN HA.DOGRU SÖYLÜYORSUN İNSAN HER ZAMAN GÜLER Mİ BİRAZ SAKLAR BU GÜNÜN YARINIDA VAR.UYARINIZ KAYLE ALINICAKTIR.KASETİMİZE İLGİNİN DEVAMINI BEKLİYORUZ.BENİ BU GÜNLERE GETİREN SİZLERSİNİZ.(TAM HAVAYA GİRDİM HA)

İMZA: FATMA ERGÜN

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

fatma hanım bende açılmıyor.yardımcı olursanız sevinirim.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

tebessumd yazdı:
hiçbirini açamadım:(

VALLA BUNLARI DUYMAMIŞ OLAYIM:)
BENDE AÇIYOR O KADAR UGRAŞTIM BİDE AÇMAZSA BEN BİTTİM..SİZİN BİLGİSAYAR BOZUKTUR KESİN.TABİ CANIM BENİM İLAHİLERİMDE PROBLEM YOK SİZİN BİLGİSAYAR BOZUK..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt