Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

FATİHİN ADALETİ..BAŞKA YERDE ARAMAYIN (1 Kullanıcı)

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı
RE: FATİHİN ADALETİ..BAŞKA YERDE ARAMAYIN

B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)

16. yüzyılda Osmanlı Devleti'nin gelişme yolu üzerinde direnmiş ve Türk orduları ile savaşa tutuşmuş olmasından dolay Katolik Avrupa tarafından kendisine "Hıristiyanlığın şövalyesi" ünvanı verilen Boğdan Beyi Büyük Stefan'ın ölüm döşeğin de, evlatlarına gayet ibretli bir şekilde:

"Belki de yakında himayeye muhtaç olacaksınız Asla Rus'a yanaşmayın. Haindir, sizi yok eder. Fakat kendinizi Türklere emanet edin. Adil ve merhametlidirler" diyerek nasihat ettiğini ..

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

-Esmani- yazdı:
meftun61 yazdı:
S.A ABİM ALLAH RAZI AMA BEĞENMEDİM.

a.s

ecmain ablam...canınız saolsun..

ama nedeni nedir???

S.A ABİLERİN KRALI BEĞENMEDİM ÇÜNKÜ BAYILDIM.:D ABİM HAKKATEN ŞUAN BİZİM SATIN ALDIĞIMIZ TARLADA ALTIN ÇIKSA VE BİZ BUNU TARLANIN ESKİ SAHİBİNE VERSEK ARKAMIZDAN NELER DENİR NELER.ABİ BÖYLE ECDATLARIMIZ VARDI HAMDOLSUN.ÜLKE NASIL BU HALE GELDİ.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

serkan25 yazdı:
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)

16. yüzyılda Osmanlı Devleti'nin gelişme yolu üzerinde direnmiş ve Türk orduları ile savaşa tutuşmuş olmasından dolay Katolik Avrupa tarafından kendisine "Hıristiyanlığın şövalyesi" ünvanı verilen Boğdan Beyi Büyük Stefan'ın ölüm döşeğin de, evlatlarına gayet ibretli bir şekilde:

"Belki de yakında himayeye muhtaç olacaksınız Asla Rus'a yanaşmayın. Haindir, sizi yok eder. Fakat kendinizi Türklere emanet edin. Adil ve merhametlidirler" diyerek nasihat ettiğini ..

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM

EYVALLAH DOĞRUDUR...DÜŞMANINA BİLE GÜVEN VEREN BİR ADALETTEN BAHSEDİYORUZ BURADA...
BELKİ BUNU BİLMEYENLERE GÖRE ŞEHİR EFSANESİ SANILABİLİR...AMA BİZLER BUNU BİLİYORUZ VE O MİRASIN ÜZERİNDE OTURUYORUZ...EVET BİNA YENİ ÇATI YENİ AMA KAZSAN TOPRAĞI O VİRANENİN TEMEL TAŞLARINA ULAŞIRSIN..HEPİMİZİN VİCADNININ DERİNLİKLERİNDE BİR OSMANLI FENOMENİ VARDIR..ONU KİMİ DERİNLERE HAPSETMİŞTİR,KİMİ İSE ELİNİ UZATSA TUTUP ÇIARACAK KADAR YAKINA...İNŞAALLAH BİZLER GELECEĞE GEÇMİŞİMİZİN AYNASI İLE BAKALIM...VARSIN İSMİNE GERİCİLİK DESİNLER..VARSIN ÇAĞA AYAK UYDURAMAYAN DESİNLER,VARSIN FOSİL DESİNLER...BEN DAMARLARIMDA OSMANLININ KANINI TAŞIYAN ÜLKESİNİ SEVEN,MİLLETİNİ SEVEN,GEÇMİŞİNİ SEVEN BİRİ OLARAK FOSİL OLMAYA RAZIYIM...

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

meftun61 yazdı:
-Esmani- yazdı:
meftun61 yazdı:

a.s

ama nedeni nedir???

S.A ABİLERİN KRALI BEĞENMEDİM ÇÜNKÜ BAYILDIM.:D ABİM HAKKATEN ŞUAN BİZİM SATIN ALDIĞIMIZ TARLADA ALTIN ÇIKSA VE BİZ BUNU TARLANIN ESKİ SAHİBİNE VERSEK ARKAMIZDAN NELER DENİR NELER.ABİ BÖYLE ECDATLARIMIZ VARDI HAMDOLSUN.ÜLKE NASIL BU HALE GELDİ.

A.S

ESTAĞFURULLAH ABLAM...

BİR RİVAYETE GÖRE KRİPTON GEZEGENİNDEN UZAYLILAR BU HALE GETİRDİ,BİR DİĞERİNE GÖREDE ÇAĞLAR ÖNCESİNDEN KALAN BİR DİNAZOR FOSİLİNDEN GENLER ALINDI YENİ Bİ TÜR ÇIKTI O BU HALE GETİRDİ:):):)

NASIL GELDİSİ VARMI BİZ EL BİRLİĞİYLE BU HALE GETİRDİK..SONRADA OTURDUK TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKÜYORUZ...

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

-Esmani- yazdı:
meftun61 yazdı:
-Esmani- yazdı:
meftun61 yazdı:

a.s

ama nedeni nedir???

A.S

ESTAĞFURULLAH ABLAM...

BİR RİVAYETE GÖRE KRİPTON GEZEGENİNDEN UZAYLILAR BU HALE GETİRDİ,BİR DİĞERİNE GÖREDE ÇAĞLAR ÖNCESİNDEN KALAN BİR DİNAZOR FOSİLİNDEN GENLER ALINDI YENİ Bİ TÜR ÇIKTI O BU HALE GETİRDİ:):):)

NASIL GELDİSİ VARMI BİZ EL BİRLİĞİYLE BU HALE GETİRDİK..SONRADA OTURDUK TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKÜYORUZ...
S.A EVET ABİM HAKLISIN VE ARTIK O TİMSAH GÖZYAŞLARININ FAYDASI YOK.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt