ZEHRA MELEK
Kayıtlı Kullanıcı
RE: farkındamısınız yarama tuz basıyorsunuz(
HAKKIM YOKTUR HERHALDE AMA VARSA HELAL OLSUN... ALLAHA EMANET OLUN RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....
B)B)B) SLM VE DUA İLE... B)B)B)
ALLAH RAZI OLSUN ABİCİM SİZLER YANIMIZDA OLDUĞUNUZ SÜRECE ALLAHIN İZNİYLE GALİPLER BİZİZ...B)ZEHRA MELEK yazdı:
~e_m_i_n
Sayın Zehra Melek ;
Ateş düştüğü yeri yakar elbette,ama bir erkek olduğum ve baş örtüsü kullanmadığım için o ateşin düştüğü bölgede bulunmadığımı sanmayın lütfen,Bende o bölgenin merkezindeyim ;Elbetteki bu zülme bu adaletsizliğe direk maruz kalan bacılarımız kadar etkilenmesemde olaydan üzümtümün en az sizlerinki kadar olduğunu bilmenizi isterim .
Zaten benim bu konuda buraya yazı yazma ihtiyacı duymama neden olan şeyde bu duyduğum üzüntünün bir yansımasıdır.
Bu site bildiğiniz gibi herkese açık ,hernekadar sizin bizim gibi içten inanç sahibi olan ve baş örtüsü konusunu yapılan bir haksızlık olarak gören üye kardeşlerimiz kullanıyorsa ,zaman zaman belkide hiç inanmayan baş örtüsünü şiddetle kınayan insanların dahi bu siteye zaman zaman yollarının düştüğünü tahmin etmek zor değil .Ve eğer bu insanlar bu fotoğraflarda bu acıyı görmez iseler asla ama asla bunun insanları nasıl etkileyen bir konu olduğunu anlayamazlar ,Çünkü bu insanlar sizin bahsettiğiniz o ateşin düştüğü yerin çook uzağındalar !!
Daha fazla uzatmadan şunu bilmenizi isterim ,Benim isteğim albetteki sizin üzülmeniz,acı çekmeniz değil aksine sizi üzen ve acı veren şeylerden kurtulmanız ,Ben sizin gibi inanan insanları mutlu gördükçe mutlu olabilirim .Bu bakımdan sizin mutluluğunuzu sağlayacak birşey olarak gördüğüm bir konunun sizi üzen bir konu olması beni bu konuda kararsız bırakıyor.Ben kararı bu fotoğrafları imza olarak kullanan arkadaşlara bırakıyor;Baş örtüsünü,inançlarını özgürce yaşayabilme hakkının farkında olan ve bu hakkını arayan tüm bacılarımızı saygı ve şükranlarımla selamlıyorum !!
ALLAH RAZI OLSUN ABİCİM BENDE SENİN FİKİRLERİNİ SAYGIYLA KARŞILIYORUM YANLIZ YANLIŞ ANŞLADINIZ BEN SİZİN BU KONUDA ETKİLENMEDİĞİNİZİ SÖYLEMEDİM,
BİZ BAŞÖRTÜLÜLERİN HER ALANDA KISITLANDIĞIMIZI HATTA BAZEN ARKADAŞ ÇEVRESİN DE BİLE BU GİBİ OLAYLARA MARUZ KALDIĞIMIZI SÖYLEDİM.
ELBETTE SİZDE ETKİLENİYORSUNUZ HATTA SİZ KENDİNİZİ SORUMLU HİSSETTİĞİNİZ İÇİN
HEM BİZİM DURUMUMUZA HEMDE BELKİDE BAZEN Bİ ŞEYLERİ YAPAMIYIŞINIZA ÜZÜLÜYORSUNUZ
ELLBETTE BU DAHA ÇOK YIPRATICIDIR....
HAKLISINIZ BU SİTEYE BELKİ BAŞKA TİP İNSANLAR GELEBİLİR AMA BU İHTİMAL !!!
VE AMİNE NUR KARDEŞİMİZİNKİDE Bİ TALEP Bİ RİCAYDI SADECE.....
SİZİ KIRIP ÜZMEDİM İNŞLH.
BANA HİTABEN Bİ YAZI GÖRÜNCE ÇOK KIZDIRDIM DİYE DÜŞÜNDÜM DE....
NİYETİM O DEĞİL Dİ...HAKKINIZI HELAL EDİN ABİCİM...ALLAHA EMANET OLUN....
Beni kesinlikle kırmış değilsiniz ! Ben sizi ve duygularınızı gayet iyi anlıyorum ...Eğer hakkım geçmiş ise helali hoş olsun ,lütfen sizde hakkınızı helal edin belki bende farkında olmadan sizi kırmışımdır. Allaha emanet olun
selamlar !
HAKKIM YOKTUR HERHALDE AMA VARSA HELAL OLSUN... ALLAHA EMANET OLUN RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....
B)B)B) SLM VE DUA İLE... B)B)B)