Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

farkındamısınız yarama tuz basıyorsunuz:(( (1 Kullanıcı)

amine nur

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞLAR BİLİYORUM İYİ NİYETLİSİNİZ AMA;
farkında olmadığınızı düşündüğüm bir konu paylaşmak istiyorum...
Ben başörtülü bir kardeşinizim ve biliyorsunuz ki örtümüzle okula giremiyoruz,birçok kardeşim bu yüzden çok kötü günler geçirdi ve maalesef okulunu bırakmak zorunda kaldı
aynı durumda olduğum için imza kısmında kullandığınız ağlayan başörtülü kız kardeşlerimizin resimleri dikkatimi çekti o resimleri her gördüğümde çok kötü oluyorum...
mizah bölümünde olsam bile keyfim kaçıyor
bilmem bana katılan var mı ama bari bu sitede bu kareleri görmeyelim istiyorum.
bu siteye üye olup sizinle tanışana kadar bizi bukadar sevip,bize destek çıkan kardeşlerimin olduğunu bilmiyordum,şimdi madden yanımızda olmasada manen bizi yalnız bırakmayan ve dualarını eksik etmeyen kardeşlerimin varlığından eminim...
lütfen kimse kırılıp alınmasın sadece gördükçe üzüldüğüm için söylüyorum
Rica ediyorum imza kısmında kullandığınız ağlayan başörtülü kız kardeşlerimizin resimlerini kaldırır mısınız??
[marq] :(:(:( lütfeeennnn :(:(:( [/marq]

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
RE: farkındamısınız yarama tuz basıyorsunuz:((

ARMIZA HOŞ GELDİN KARDEŞİM ALLAHIN SELAMI ÜZERİNE OLSUNB)B)B)

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı

Aramiza hosgeldin , uyeligin daim olur insallah . Dualarda bulusmak uzere,, hayirli aksamlar.

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAHJ razi olsun kaedesim bence turbani yuzunden baskalarinin istedigi gibi davranmayitpta rabbimizin emrini yerine getirebilmek için okulundan ayrilan kardeslerimi kutluyorum ve bence bu davranis cihattir insallah mukafatlandirilirsiniz... rabbim daima yar ve yardimciniz olsun bende sana bu konuda katiliyorum eger her gordugunde o kotu gunleri hatirliyorsan diger arkadaslarimiz resimleri kaldirmali uzulmeni istemeyiz resmi kullanan arkadaslariminda bu konuda sana çok anlayisli davranacaklarindan emininm selam ve dua il..B)B)B)B)B)B)B)B)

nohco

Kayıtlı Kullanıcı

S:A KARDESIM HOSGELDIN SITEMIZE HAKLISIN YERDEN GOGE KADAR DAHA ONCE BIR ARKADASIMIZDA BU KARDESLERIMIZIN EVLENMIS OLABILECEKLERINI OLMASALAR BILE BUNDAN RAHATSIZLIK DUYABILECEKLERINI YAZMISTI HAKLISINIZ ELBETTE INANIN SIZINLE COK GURUR DUYUYORUM DUALARIMIZDASINIZ SELAMETLE KALIN

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.HOŞGELDİN KARDEŞİM.İNŞAALLAH SENİ ÜZMEMEK İÇİN KALDIRIRLAR O RESİMLERİ.BİR ARA KUL HAKKINA GİRİYOR İZİNSİZ KULLANMAYALIM DİYEN DE OLMUŞTU.HER FİKİRE SAYGIM VAR.BEN KULLANMIYORUM.ALLAH KATINDA MÜKAFATIN ÇOK BÜYÜKTÜR İNŞAALLAH.O YÜZDEN YAPTIĞIN BÜYÜK BİR ŞEY VE BENCE ÜZÜLMEDEN YAŞAMINA DEVAM ET DERİM.TABİ UZAKTAN SÖYLEMEK ÇOK KOLAY BUNU.RABBİM İÇ HUZURU VE MUTLULUK VERSİN.A.E.O.

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. aramıza hoş geldin hayırlı olur inşAllah

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

amine nur yazdı:
Ben başörtülü bir kardeşinizim ve biliyorsunuz ki örtümüzle okula giremiyoruz,birçok kardeşim bu yüzden çok kötü günler geçirdi ve maalesef okulunu bırakmak zorunda kaldı
aynı durumda olduğum için imza kısmında kullandığınız ağlayan başörtülü kız kardeşlerimizin resimleri dikkatimi çekti o resimleri her gördüğümde çok kötü oluyorum...
bu siteye üye olup sizinle tanışana kadar bizi bukadar sevip,bize destek çıkan kardeşlerimin olduğunu bilmiyordum,şimdi madden yanımızda olmasada manen bizi yalnız bırakmayan ve dualarını eksik etmeyen kardeşlerimin varlığından eminim...
Rica ediyorum imza kısmında kullandığınız ağlayan başörtülü kız kardeşlerimizin resimlerini kaldırır mısınız??
,

selamünaleyküm eğerki bu yaraya tuz basmak oluyosa hepimizin yarasına tuz basılıyo lütfen böyle düşünmeyim bu sitede bu kareleri görmeyelim demişsiniz tamam siteden kaldırdık diyelim hayatınızdan da kaldırabilcekmisin bu karaleri ?

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

hoşgeldin kardeşim bu konu daha öçnce iki defa daha açıldı evet haklısın tabi
bir canlı tanuk daha sensin.

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

amine nur yazdı:

Bu bahsettiğiniz resimleri imza olarak kullanan biri si değilim ama madem buraya onlarla ilgili bir istek yazılmış bende düşüncelerimi yazmak isterim :

Sizide bizi de asıl üzen elbetteki o fotoğraflar değil o fotoğrafların bize anlattıklarıdır !!
Gerek inanan herkes ,gereksede inanmasa dahi vicdanı olan herkes bu bacılarımıza yapılan zulüm karşısında sizde de oluşan üzüntüyü duyar !
Gönül istediki o bu fotoğrafların kullanılmasına hiç gerek kalmasın ama malasef müsklman olduğunu söyleyen bir ülkede bu fotoğraflardaki manzaralarla karşılaşıyoruz ,sanırım bu durum benim imza larak kullandığım Yusuf İslam 'ın sözlerinide bir kez daha durup düşündürmeli !

Bence bir amaca ulaşmak için biraz acı çekilebilmeli bu göze alınabilmelidir.Sevgili peygamberimiz islamiyeti insanlara anlatana kadan ne zorluk çekmiştir,ne acılar ne çilelere maruz kalmıştır hepimizin bildiği şeyler .

Ben bazı acılara katlanmadan ,o acılara sebep olan şeylerin değişiceğine pek inanmıyorum .
Bu gün burada bu fotoğrafların imza olarak kullanılması sizin de yazınızda bahsettiğiniz bacılarımıza yapılan haksızlık karşısındaki bir çığlıktır,sessiz durmayıştır !!

Hepimiz gerek sizin gerekse de diğer tüm analarımızın bacılarımızın bir an önce bu adaletsiz uygulamalardan kurtulmalarını diliyor ve bunu canı gönülden şistiyoruz. Ben arkadaşların burada bu tür fotoğraflar kullanmalarının, bizim zaman zaman basında "okuldan bir öğrenci baş örtülü diye atıldı ! " gibi bir haber duymadan çoğu zaman unuttuğumuz bir acıyı bize hatırlatması bakımından sakıncalı değil faydalı buluyorum .Acı çekmek elbette her kese olduğu gibi bana da zevk vermez ama eğer bu acının sonunda acı çekmemize sebep olan şeyler düzelecek değişecekse,bu acı ona bir nebze de olsa fayda sağlayacaksa ben o acıyı şerbet diye içerim !!

Sizi ve duygularınızı anlıyorum ancak olaya birde bu açıdan bakmanızı diliyor saygılarımı sunuyorum.
Sonuçta dediğim gibi ben bu imzaları kullanan birisi değilim ancak bu yazınızda bahsettiğiniz kararı bu imzayı kullanan arkadaşlar verebilir ,Herkesin tüm bu gerçeklikleri göz önünde bulundurup gönüllerinden geçen kararı almalarını dilerim .

Baş örtüşü için ,inancını özgürce yaşayabilmek için ,hakkını arayan tüm bacılara selam olsun !!

Selamlar !

cemil cemil

Kayıtlı Kullanıcı

BENCE BAŞORTÜLÜ BACILARIMIZIN FOTOGRAFINI KULLANMASINDA ÜZÜLECEK ÜZÜLECEGİZ BUNU GORÜNÜMÜ GORMEYENLERİNDE GORMESİNİ ANLAMASINI NEDEN DÜŞÜNMESİNİ GOSTERMEK LAZIM GEREKEN TEPKİYİ VERELİM HAKIMIZ OLAN ORTÜMÜZÜ İNANCIMIZI KORUYALIM

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşlar bence arkadaşımız yerden göğe kadar haklı bunu çeken bilir...
bende aynı konuda muzdaribim
kesinlikle bu resimlerdeki kız kardeşlerimize sorulsa eminim resimlerinin kullanılmasını istemezlerdi
öyleki biz bile üye resmi yerine doğarsmi falan koyuyoruz....
Hepimiz gerek sizin gerekse de diğer tüm analarımızın bacılarımızın bir an önce bu adaletsiz uygulamalardan kurtulmalarını diliyor ve bunu canı gönülden şistiyoruz. Ben arkadaşların burada bu tür fotoğraflar kullanmalarının, bizim zaman zaman basında "okuldan bir öğrenci baş örtülü diye atıldı ! " gibi bir haber duymadan çoğu zaman unuttuğumuz bir acıyı bize hatırlatması bakımından sakıncalı değil faydalı buluyorum .Acı çekmek elbette her kese olduğu gibi bana da zevk vermez ama eğer bu acının sonunda acı çekmemize sebep olan şeyler düzelecek değişecekse,bu acı ona bir nebze de olsa fayda sağlayacaksa ben o acıyı şerbet diye içerim !!
arkadaş dediğin iyi hoşta ateş düştüğü yeri yakar:(:(:(
bazı şeylere göğüs germemiz gerekiyorsa emin ol bunu fazlasıyla yapıyoruz
ama amine nur kardeşimizin söylediği gibi islami bir sitede bari bu gibi resimler olmasın
ve bizim var olan acımız daha da katlanmasın...

Sorun bi şeyleri gündeme getirmekse bunun yeri bence burası değil çünkü bizi dışlayan burdakiler değil başka kesimler
dolayısıyla bunu onların göreceği yerde birbirimize detek olarak yapmalıyız derim....
bilmem yanlışmı düşünüyorum....saygılarımla...
B)B)B)

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com

amine nur yazdı:

AMİNE NUR KARDEŞİM BENDE İMAM HATİP LİSESİ MEZUNUYUM EVET ÇEKTİĞİNİZ ACILARI BENDEN İYİBİLEN OLAMAZ BU YÜZDEN CEZA ALDIĞIMIZBİLE OLDU...AMA İNŞAALLAH BU İŞİN SONU HAYIR OLACAK ....İMAM AHTİP LİSELARİNİN KAPATILMASINDA İNŞAALLAH BİR HAYIR ÇIKACAKTIR ZATEN SİZLERDEBİLİRSİNİZKİ ÖZELLİKLE 95,96"DAN SONRA İMAM HATİB LİSELARİNDE BİR AHLAKİ BOZULMA OLDU VE DİKKAT EDERSENİZ BU GİBİ OLAYLAR BUNDAN SONRA BAŞLADI DEDİĞİM GİBİ RAHMANN DAHA İYİBİLİR İNŞAALLAH BUNDADA BÜYÜK BİR HAYIR VARDIR...EĞER SEN SABRETTİYSEN TAVİZ VERMEDİYSEN RABBİM ECRİNİ MUTLAKA VERECEKTİR ......O KARDEŞİMDE BU ZULMÜ HERKESE GÖSTERMEK İÇİN BÖYLE BİR İMZA SUNMUŞTUR ÜZÜLMENE GEREK YOK.....RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN....SELAM VEDUA İLE...B)B)B)

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

ZEHRA MELEK yazdı:
arkadaşlar bence arkadaşımız yerden göğe kadar haklı bunu çeken bilir...
bende aynı konuda muzdaribim
kesinlikle bu resimlerdeki kız kardeşlerimize sorulsa eminim resimlerinin kullanılmasını istemezlerdi
öyleki biz bile üye resmi yerine doğarsmi falan koyuyoruz....
arkadaş dediğin iyi hoşta ateş düştüğü yeri yakar:(:(:(
bazı şeylere göğüs germemiz gerekiyorsa emin ol bunu fazlasıyla yapıyoruz
ama amine nur kardeşimizin söylediği gibi islami bir sitede bari bu gibi resimler olmasın
ve bizim var olan acımız daha da katlanmasın...

Sorun bi şeyleri gündeme getirmekse bunun yeri bence burası değil çünkü bizi dışlayan burdakiler değil başka kesimler
dolayısıyla bunu onların göreceği yerde birbirimize detek olarak yapmalıyız derim....
bilmem yanlışmı düşünüyorum....saygılarımla...
B)B)B)

Sayın Zehra Melek ;

Ateş düştüğü yeri yakar elbette,ama bir erkek olduğum ve baş örtüsü kullanmadığım için o ateşin düştüğü bölgede bulunmadığımı sanmayın lütfen,Bende o bölgenin merkezindeyim ;Elbetteki bu zülme bu adaletsizliğe direk maruz kalan bacılarımız kadar etkilenmesemde olaydan üzümtümün en az sizlerinki kadar olduğunu bilmenizi isterim .
Zaten benim bu konuda buraya yazı yazma ihtiyacı duymama neden olan şeyde bu duyduğum üzüntünün bir yansımasıdır.

Bu site bildiğiniz gibi herkese açık ,hernekadar sizin bizim gibi içten inanç sahibi olan ve baş örtüsü konusunu yapılan bir haksızlık olarak gören üye kardeşlerimiz kullanıyorsa ,zaman zaman belkide hiç inanmayan baş örtüsünü şiddetle kınayan insanların dahi bu siteye zaman zaman yollarının düştüğünü tahmin etmek zor değil .Ve eğer bu insanlar bu fotoğraflarda bu acıyı görmez iseler asla ama asla bunun insanları nasıl etkileyen bir konu olduğunu anlayamazlar ,Çünkü bu insanlar sizin bahsettiğiniz o ateşin düştüğü yerin çook uzağındalar !!

Daha fazla uzatmadan şunu bilmenizi isterim ,Benim isteğim albetteki sizin üzülmeniz,acı çekmeniz değil aksine sizi üzen ve acı veren şeylerden kurtulmanız ,Ben sizin gibi inanan insanları mutlu gördükçe mutlu olabilirim .Bu bakımdan sizin mutluluğunuzu sağlayacak birşey olarak gördüğüm bir konunun sizi üzen bir konu olması beni bu konuda kararsız bırakıyor.Ben kararı bu fotoğrafları imza olarak kullanan arkadaşlara bırakıyor;Baş örtüsünü,inançlarını özgürce yaşayabilme hakkının farkında olan ve bu hakkını arayan tüm bacılarımızı saygı ve şükranlarımla selamlıyorum !!

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı

Sayın Zehra Melek ;

Ateş düştüğü yeri yakar elbette,ama bir erkek olduğum ve baş örtüsü kullanmadığım için o ateşin düştüğü bölgede bulunmadığımı sanmayın lütfen,Bende o bölgenin merkezindeyim ;Elbetteki bu zülme bu adaletsizliğe direk maruz kalan bacılarımız kadar etkilenmesemde olaydan üzümtümün en az sizlerinki kadar olduğunu bilmenizi isterim .
Zaten benim bu konuda buraya yazı yazma ihtiyacı duymama neden olan şeyde bu duyduğum üzüntünün bir yansımasıdır.

Bu site bildiğiniz gibi herkese açık ,hernekadar sizin bizim gibi içten inanç sahibi olan ve baş örtüsü konusunu yapılan bir haksızlık olarak gören üye kardeşlerimiz kullanıyorsa ,zaman zaman belkide hiç inanmayan baş örtüsünü şiddetle kınayan insanların dahi bu siteye zaman zaman yollarının düştüğünü tahmin etmek zor değil .Ve eğer bu insanlar bu fotoğraflarda bu acıyı görmez iseler asla ama asla bunun insanları nasıl etkileyen bir konu olduğunu anlayamazlar ,Çünkü bu insanlar sizin bahsettiğiniz o ateşin düştüğü yerin çook uzağındalar !!

Daha fazla uzatmadan şunu bilmenizi isterim ,Benim isteğim albetteki sizin üzülmeniz,acı çekmeniz değil aksine sizi üzen ve acı veren şeylerden kurtulmanız ,Ben sizin gibi inanan insanları mutlu gördükçe mutlu olabilirim .Bu bakımdan sizin mutluluğunuzu sağlayacak birşey olarak gördüğüm bir konunun sizi üzen bir konu olması beni bu konuda kararsız bırakıyor.Ben kararı bu fotoğrafları imza olarak kullanan arkadaşlara bırakıyor;Baş örtüsünü,inançlarını özgürce yaşayabilme hakkının farkında olan ve bu hakkını arayan tüm bacılarımızı saygı ve şükranlarımla selamlıyorum !!
ALLAH RAZI OLSUN ABİCİM BENDE SENİN FİKİRLERİNİ SAYGIYLA KARŞILIYORUM YANLIZ YANLIŞ ANŞLADINIZ BEN SİZİN BU KONUDA ETKİLENMEDİĞİNİZİ SÖYLEMEDİM,
BİZ BAŞÖRTÜLÜLERİN HER ALANDA KISITLANDIĞIMIZI HATTA BAZEN ARKADAŞ ÇEVRESİN DE BİLE :( BU GİBİ OLAYLARA MARUZ KALDIĞIMIZI SÖYLEDİM.
ELBETTE SİZDE ETKİLENİYORSUNUZ HATTA SİZ KENDİNİZİ SORUMLU HİSSETTİĞİNİZ İÇİN
HEM BİZİM DURUMUMUZA HEMDE BELKİDE BAZEN Bİ ŞEYLERİ YAPAMIYIŞINIZA ÜZÜLÜYORSUNUZ
ELLBETTE BU DAHA ÇOK YIPRATICIDIR....
HAKLISINIZ BU SİTEYE BELKİ BAŞKA TİP İNSANLAR GELEBİLİR AMA BU İHTİMAL !!!
VE AMİNE NUR KARDEŞİMİZİNKİDE Bİ TALEP Bİ RİCAYDI SADECE.....B)
SİZİ KIRIP ÜZMEDİM İNŞLH.;)
BANA HİTABEN Bİ YAZI GÖRÜNCE ÇOK KIZDIRDIM DİYE DÜŞÜNDÜM DE....:eek:
NİYETİM O DEĞİL Dİ...HAKKINIZI HELAL EDİN ABİCİM...ALLAHA EMANET OLUN....
B)B)B)

enise karadeniz

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
zehra melek kardeşim üzüntünü anlayabiliyorum.ben de başörtülüyüm ve lise okumaktayım.ancak ben imam-hatip lisesinde kuyorum.belki hepsinde değil ama benim lisemde başörtüsü serbest.yanlızca milli güvenlik dersinde açıyorum başımı.ama inanın bu bile nasıl azap veriyor.ancak yinede hiçbir zaman okulumu bırakmayı düşünmedim.çünkü biz böyle baştan meydanı karşı tarafabırakırsak buu onların lehine olur.yarın bir gün bütün devlett kademelerinde yada türkiyenen heryerinde önemli mevkilere inançsız insanların geldiğini düşünün bir kere.bence böyle bir durumda sizin okulu bırakmanız değil elinizden geldiği kadar ve gücünüzün yettiği kadar çabalamanız allah adına bir cihad olur.bu benim kendi düşüncem.eminim bu konuda bana katılmayan çokkarrdeim var.onlarda hakkını helal etsinler.allah yardıcımız olsun inş.
allaha emanet olun.B)

amine nur

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
zehra melek kardeşim üzüntünü anlayabiliyorum.ben de başörtülüyüm ve lise okumaktayım.ancak ben imam-hatip lisesinde kuyorum.belki hepsinde değil ama benim lisemde başörtüsü serbest.yanlızca milli güvenlik dersinde açıyorum başımı.ama inanın bu bile nasıl azap veriyor.ancak yinede hiçbir zaman okulumu bırakmayı düşünmedim.çünkü biz böyle baştan meydanı karşı tarafabırakırsak buu onların lehine olur.yarın bir gün bütün devlett kademelerinde yada türkiyenen heryerinde önemli mevkilere inançsız insanların geldiğini düşünün bir kere.bence böyle bir durumda sizin okulu bırakmanız değil elinizden geldiği kadar ve gücünüzün yettiği kadar çabalamanız allah adına bir cihad olur.bu benim kendi düşüncem.eminim bu konuda bana katılmayan çokkarrdeim var.onlarda hakkını helal etsinler.allah yardıcımız olsun inş.
allaha emanet olun.
[marq]:( KESİNLİKLE KATILIYORUM :([/marq]

amine nur

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71,Tugbis,nohco,ADALETİMAHZA,mabet_bekçisi
teşekkürederim kardeşimlerim hoşbulduk ALLAH hepimizden razı olsun...:D

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

ZEHRA MELEK yazdı:
Sayın Zehra Melek ;

ALLAH RAZI OLSUN ABİCİM BENDE SENİN FİKİRLERİNİ SAYGIYLA KARŞILIYORUM YANLIZ YANLIŞ ANŞLADINIZ BEN SİZİN BU KONUDA ETKİLENMEDİĞİNİZİ SÖYLEMEDİM,
BİZ BAŞÖRTÜLÜLERİN HER ALANDA KISITLANDIĞIMIZI HATTA BAZEN ARKADAŞ ÇEVRESİN DE BİLE :( BU GİBİ OLAYLARA MARUZ KALDIĞIMIZI SÖYLEDİM.
ELBETTE SİZDE ETKİLENİYORSUNUZ HATTA SİZ KENDİNİZİ SORUMLU HİSSETTİĞİNİZ İÇİN
HEM BİZİM DURUMUMUZA HEMDE BELKİDE BAZEN Bİ ŞEYLERİ YAPAMIYIŞINIZA ÜZÜLÜYORSUNUZ
ELLBETTE BU DAHA ÇOK YIPRATICIDIR....
HAKLISINIZ BU SİTEYE BELKİ BAŞKA TİP İNSANLAR GELEBİLİR AMA BU İHTİMAL !!!
VE AMİNE NUR KARDEŞİMİZİNKİDE Bİ TALEP Bİ RİCAYDI SADECE.....B)
SİZİ KIRIP ÜZMEDİM İNŞLH.;)
BANA HİTABEN Bİ YAZI GÖRÜNCE ÇOK KIZDIRDIM DİYE DÜŞÜNDÜM DE....:eek:
NİYETİM O DEĞİL Dİ...HAKKINIZI HELAL EDİN ABİCİM...ALLAHA EMANET OLUN....
B)B)B)

Beni kesinlikle kırmış değilsiniz ! Ben sizi ve duygularınızı gayet iyi anlıyorum ...Eğer hakkım geçmiş ise helali hoş olsun ,lütfen sizde hakkınızı helal edin belki bende farkında olmadan sizi kırmışımdır. Allaha emanet olun B)

selamlar !

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

enise karadeniz yazdı:
s.a
allaha emanet olun.B)

Ve aleyküm selam ;

Yazdıklarınız okadar doğru ve okadar mantıklı ki katılmamak mümkün değil; Bu bağlamda size kayılıyor,diğer okuyan tüm kardeşlerimizin bu sözlerinize kulak verip kendilerine bunu hedefleyerek gördüğümüz yanlışları ellerinden geldiğince düzeltmeye çabalamalarını diliyorum ! B)

selamlar !

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt