Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

''FARKINDA'' OLMALI İNSAN.... (3 Kullanıcı)

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum begenerek okuduum paylaşımlarından biriydi gerçekten güzelmiş senin gönlün ne kadar güzel ki paylaşımlarında o kadar güzel oluyo ilgi görüyo ne ilgisi var deme belli oluyo bak rabbim razı olsun mahşer günü hesabını en kolay verenlerden biri olasın inş...bu aciz kardeşini de dualarında unutma olur senin gibi iyi ve temiz bir ablamın duası kabul olur rahmana emanet ol ablam...selametle kardeşin...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Evinde 4 kedi 2 köpek beslediği halde
çocuk sahibi olmaktan korkmanın mantıksızlığını fark etmeli.

selamun aleykum kardeşim.bu tümceler çok hoşuma gitti.Evet insan evinde 20-30 kedi besliyor.Ama bir fakirin karnını tenezzül edipde doyurmuyor.Ne hazin!!!

emmi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm bacım fark edemediğimiz yada az farkında olduğumuz gerçekleri fark ettirdiniz.Allah razı olsun

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Allah razı olsun kardeşim,
Emeğinize sağlık, güzel bir paylaşımdı.
Selam ve baki dua ile kalın. Allah'a emanet olun.

93270140eb0.gif
97906724wb4.gif

~*~

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli kardeşim.
Allah c.c sizden de razı olsun inşallah..Yorumunuz için teşekkür ederim. Rabbimize emanet olunuz. Selam ve baki dua ile inşallah.

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleykum begenerek okuduum paylaşımlarından biriydi gerçekten güzelmiş senin gönlün ne kadar güzel ki paylaşımlarında o kadar güzel oluyo ilgi görüyo ne ilgisi var deme belli oluyo bak rabbim razı olsun mahşer günü hesabını en kolay verenlerden biri olasın inş...bu aciz kardeşini de dualarında unutma olur senin gibi iyi ve temiz bir ablamın duası kabul olur rahmana emanet ol ablam...selametle kardeşin...

~*~

Ve aleyküm Selam dost yürekli, güzel kardeşimB)
Siz kendi güzelliklerinizi anlatmışsınız aslında güzel kardeşim..Rahman c.c layık kılar o güzel düşüncelerinize inşallah..Sizin hüsn-ü zannınızdır güzel kardeşim..Allah c.c razı olsun..Güzel gönlünüzce kılsın Rahman c.c her şeyinizi..Canım kardeşim benim, sizin de, hepimizin hesabı da kolay görülür inşallah..O güzel dualarınızı almak yetti bana..Çok teşekkür ediyorum..Benim her daim acizane dualarımdasınız güzel kardeşim..Döndüğünüz için de o kadar sevinçliyim ki..Hamd olsun buluşturana..Baki muhabbetle En Emin'e emanetimsiniz dost yürekli kardeşim.B)B)

~*~

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Dolabında asılı 25 gömleğinin sadece üçünü giydiğini
ama arka sokaktaki komşusunun o beğenilmeyen gömleklere muhtaç olduğunu fark etmeli

selamün aleyküm aliye kardeşim bugün bende bu konuya deyindim küçük oğlum kaanın küçülmüş elbiselerini bir akrabamızın oğluna vereceyimi söyledim o akrabamda ver giydireyim gene sana veririm dedi ya ben ne yapacağım küçülen kıyafetleri torununa kaldır diyor kaanın rıskını veren ALLAH CC torununda rıskını verecektir boşuna dolapta kalacağına kim giyerse hayırdır ben dahada mutlu olurum herkeste bu zihniyeti bıraksın fazla olanı versin iki taneye gerek yok bitane yeter diyeride başka kardeşimizi sarsın fenamı olur
selam ve dua ile

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Evinde 4 kedi 2 köpek beslediği halde
çocuk sahibi olmaktan korkmanın mantıksızlığını fark etmeli.

selamun aleykum kardeşim.bu tümceler çok hoşuma gitti.Evet insan evinde 20-30 kedi besliyor.Ama bir fakirin karnını tenezzül edipde doyurmuyor.Ne hazin!!!

~*~

Ve aleyküm Selam Nevin ablacım..Bu güzel gül ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim..Güzel gönlünüze sağlık olsun ablacım..Allah c.c razı olsun inşallah..Rahman c.c'nin nimetlerine hakkıyla şükreden ve nimetlerinin kıymetini bilenlerden olmak duası ile..Gününüz hayırlı ve bereketli olsun ablacım.En Emin'e emanetimsiniz.Selam ve baki Dua ile inşallah.

~*~

image.php

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm bacım fark edemediğimiz yada az farkında olduğumuz gerçekleri fark ettirdiniz.Allah razı olsun

~*~

Ve aleyküm Selam kardeşim..Allah c.c razı olsun inşallah..Teşekkür ederim yorumunuz için..Fark ettiren Rabbimize şükürler olsun..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve Dua ile inşallah.

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Dolabında asılı 25 gömleğinin sadece üçünü giydiğini
ama arka sokaktaki komşusunun o beğenilmeyen gömleklere muhtaç olduğunu fark etmeli

selamün aleyküm aliye kardeşim bugün bende bu konuya deyindim küçük oğlum kaanın küçülmüş elbiselerini bir akrabamızın oğluna vereceyimi söyledim o akrabamda ver giydireyim gene sana veririm dedi ya ben ne yapacağım küçülen kıyafetleri torununa kaldır diyor kaanın rıskını veren ALLAH CC torununda rıskını verecektir boşuna dolapta kalacağına kim giyerse hayırdır ben dahada mutlu olurum herkeste bu zihniyeti bıraksın fazla olanı versin iki taneye gerek yok bitane yeter diyeride başka kardeşimizi sarsın fenamı olur
selam ve dua ile

~*~

Ve aleyküm Selam değerli ablam:) Maşallah, çok güzel düşünmüş ve çok faydalı bir işe, hayra vesile olmuşsunuz..Rabbimiz c.c sevabınızı yazsın inşallah..Ne mutlu ki bir kardeşimizi ''sarabilmişsiniz'' ablam..Allah c.c razı olsun sizden ve güzel evladınızı da size bağışlasın inşallah..Müslümanlar yardımlaşma ve dayanışma şuuru ile de her daim örnektirler..Kardeşlik esasının en güzel neticelerinden olsa gerek..Mutlu oldum okuyunca değerli ablam..Teşekkür ederim yorumunuz için..Rabbimize emanet olunuz inşallah..Selam ve baki dua ile..B)

~*~

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
60-70 yıl sonra sigara yüzünden
Azraile soba borusu gibi teslim etmenin emanete hıyanet sayılacağını fark etmeli

inşallh öle olur
allaha şükür evimizde sigara içen yok abim vardı oda 4 ay önce bıraktı çok mutlu olduk
inşallah diğer kardeşlerimde bırakır
slm ve dua ile

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
60-70 yıl sonra sigara yüzünden
Azraile soba borusu gibi teslim etmenin emanete hıyanet sayılacağını fark etmeli

inşallh öle olur
allaha şükür evimizde sigara içen yok abim vardı oda 4 ay önce bıraktı çok mutlu olduk
inşallah diğer kardeşlerimde bırakır
slm ve dua ile

~*~

Selamün Aleyküm güzel ablacım..
Amin amin inşallah..Allah c.c büyüktür, inşallah bırakır kardeşiniz ablacım..Dualarımdasınız inşallah..En Emin'e emanetimsiniz.B)B)

~*~

aysun adak

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim o kadar güzel konulara değiniyosunki büyük bir zevkle okuyorum eline yüreğine sağlık çok güzel insansın

rabbim gönlüne göre versin

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
~*~

Selamün Aleyküm güzel ablacım..
Amin amin inşallah..Allah c.c büyüktür, inşallah bırakır kardeşiniz ablacım..Dualarımdasınız inşallah..En Emin'e emanetimsiniz.B)B)

~*~

benim kardeşlerim sigara içmezler ki bırak içmeyi içenin yanından geçmezler
ben içenler varsa diye kasdetmiştim kardeşlerim deyince öle anladın galiba
ayy allah korusun içselerdi çok üzülürdüm
sende allaha emanet ol ablacım.......

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
hayırlı günler ablacım.......

~*~

Allah c.c razı olsun..Size de hayırlı ve bereketli günler olsun inşallah güzel ablacım..Nasılsınız? İnşallah iyisinizdir..Rabbimiz c.c her daim iyi kılsın sizi inşallah..En Emin'e emanetimsiniz ablacım.B)B)

~*~

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Güzel paylaşımın için teşekkürler kardeşim...

Güzel paylaşımın için teşekkürler kardeşim...

Farketmek yada farketmemenin hiç farketmeyeceği gün gelmeden FARKETMEK ümidiyle...
:A
Selam ve DUA ile...

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
~*~

Allah c.c razı olsun..Size de hayırlı ve bereketli günler olsun inşallah güzel ablacım..Nasılsınız? İnşallah iyisinizdir..Rabbimiz c.c her daim iyi kılsın sizi inşallah..En Emin'e emanetimsiniz ablacım.B)B)

~*~

iyiyim şükür ablacım
sen nasıl oldun bakalım dünde bu forumu okumştum yine okudum
hatta sen kardeşimi sigara içiyo sanmışssın neyse canım sende allaha emanet ol
selametle......

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm kardeşim o kadar güzel konulara değiniyosunki büyük bir zevkle okuyorum eline yüreğine sağlık çok güzel insansın

rabbim gönlüne göre versin

~*~

Ve aleyküm Selam değerli ablamB)
Allah c.c razı olsun inşallah..Beğendiğinize sevindim.Teşekkür ediyorum ilginiz için ve de zaman ayırıp okuduğunuz için..Güzel bakışınızdır ablam, gönlünüzün güzel yansıyışıdır..Rahman c.c sizin de gönlünüze göre versin inşallah..Rabbimize emanet olunuz.Selam ve dua ile inşallah.B)

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
iyiyim şükür ablacım
sen nasıl oldun bakalım dünde bu forumu okumştum yine okudum
hatta sen kardeşimi sigara içiyo sanmışssın neyse canım sende allaha emanet ol
selametle......

~*~

Selamün Aleyküm güzel ablam..Şimdi okuyunca fark ettim:) Yanlış anlamışım..Hakkınızı helal edin inşallah..Diğer kardeşlerim de bıraktı deyince, onlardan ayrısınız, onlar içiyorlar da, sizin evde içen yok sanmıştım:)..Teşekkür ederim ablacım açıkladığınız için.. Siz de baki dualar ile Rabbimize emanetimsiniz inşallah..B)

~*~

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt