Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Farkında olmadığımız muhteşem bir hazine HACET NAMAZI (1 Kullanıcı)

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Allah razı olsun Sizden Çok Güzel bir konu paylaşmışsınız ... ( Bende muhasebeciyim ayrıca bu aralar muhasebeciler baya yoğun oluyo başım döndü durumunuzu anlayabiliyorum :D )

Böyle yazılar öyle bi ümit veriyoki insana İnşallah HAcet namazını Kılmaya çalışcam :) Allaha emanet olun selam ve dua ile..

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
MESELA BİR KAZA NAMAZINI KILDIKTAN SONRADA HACETİNİZİ DİLE GETİREBİLİRSİNİZ.GECE KALKIP KAZA NAMAZINIDA KILABİLİRSİNİZ.BU KILDIĞINIZ KAZA NAMAZLARIYLADA NAFİLE İBADETİNİZİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ.BU DAHA HAYIRLI OLACAKTIR.AMA FARZ NAMAZLARDAKİ SÜNNETLERİN YERİNE NAFİLE KILAMAYIZ BU DOĞRU OLAMAZ.FARZ NAMAZLARDAKİ SÜNNETLER PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK İÇİNDİR.KILDIĞINIZ KAZA NAMAZIYLADA ŞÜKRÜNÜZÜ DİLE GETİREBİLİRSİNİZ.NAMAZ KILMAK HERZAMAN İÇİN GÜZELDİR.NEKADAR ÇOK KILARSAK OKADAR ECİR KAZANIRIZ BENİM SADECE ANLATMAK İSTEDİĞİM.HAYATIMIZDA KAZA NAMAZLARINA DAHA ÖNEM VERMEMİZ.KILINAN KAZA NAMAZINDAN SONRADA ELLERİMİZİ SEMAYA KALDIRIP DUA ŞÜKÜR EDEBİLECEĞİMİZİ VURGULAMAK İSTİYORUM.KUŞLUK ZAMANI VAKTİNDE KILINAN KAZA NAMAZIYLA KUŞLUK NAMAZI SEVABINADA ERECEĞİNİZ SORU SUAL BÖLÜMÜNDEDE BELİRTİLMİŞ.SEHER VAKTİNDE KILINAN KAZA NAMAZIYLA TEHECCÜD SEVABI DA KAZANABİLİYORUZ.BİRBİRİMİZİ ANLIYORUZ GÜNÜN YORGUNLUĞUNDAN SADECE BİRAZ GÜÇLÜK ÇEKİYORUZ.SELAM VE DUA İLE KALIN

nagihan

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Allah razı olsun Sizden Çok Güzel bir konu paylaşmışsınız ... ( Bende muhasebeciyim ayrıca bu aralar muhasebeciler baya yoğun oluyo başım döndü durumunuzu anlayabiliyorum :D )

Böyle yazılar öyle bi ümit veriyoki insana İnşallah HAcet namazını Kılmaya çalışcam :) Allaha emanet olun selam ve dua ile..
ALEYKÜM SELAM EVET BİR MUHASEBECİNİN HALİNİ ANCAK BİR MUHASEBECİ ANLAR RABBİM HERKESİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALAH
BU SİTEYE ARADA BAKIP KENDİME GELMEYE ÇALIŞIYORUM FAZLA DÜNYA İŞLERİNE KAPILIP GİTMEMEK İÇİN SON YAZINI OKUDUM ÇOK HOŞUMA GİTTİ HATTA ARKADAŞLARA MAİL ATTIM BİRAZ ARA VERELİM RABBİMİZE YÖNELELİM DİYE ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLUR İNŞALLAH SELAM VE DUA İLE

nagihan

Kayıtlı Kullanıcı
MESELA BİR KAZA NAMAZINI KILDIKTAN SONRADA HACETİNİZİ DİLE GETİREBİLİRSİNİZ.GECE KALKIP KAZA NAMAZINIDA KILABİLİRSİNİZ.BU KILDIĞINIZ KAZA NAMAZLARIYLADA NAFİLE İBADETİNİZİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ.BU DAHA HAYIRLI OLACAKTIR.AMA FARZ NAMAZLARDAKİ SÜNNETLERİN YERİNE NAFİLE KILAMAYIZ BU DOĞRU OLAMAZ.FARZ NAMAZLARDAKİ SÜNNETLER PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK İÇİNDİR.KILDIĞINIZ KAZA NAMAZIYLADA ŞÜKRÜNÜZÜ DİLE GETİREBİLİRSİNİZ.NAMAZ KILMAK HERZAMAN İÇİN GÜZELDİR.NEKADAR ÇOK KILARSAK OKADAR ECİR KAZANIRIZ BENİM SADECE ANLATMAK İSTEDİĞİM.HAYATIMIZDA KAZA NAMAZLARINA DAHA ÖNEM VERMEMİZ.KILINAN KAZA NAMAZINDAN SONRADA ELLERİMİZİ SEMAYA KALDIRIP DUA ŞÜKÜR EDEBİLECEĞİMİZİ VURGULAMAK İSTİYORUM.KUŞLUK ZAMANI VAKTİNDE KILINAN KAZA NAMAZIYLA KUŞLUK NAMAZI SEVABINADA ERECEĞİNİZ SORU SUAL BÖLÜMÜNDEDE BELİRTİLMİŞ.SEHER VAKTİNDE KILINAN KAZA NAMAZIYLA TEHECCÜD SEVABI DA KAZANABİLİYORUZ.BİRBİRİMİZİ ANLIYORUZ GÜNÜN YORGUNLUĞUNDAN SADECE BİRAZ GÜÇLÜK ÇEKİYORUZ.SELAM VE DUA İLE KALIN
SELAM BULENT TUNALI KARDEŞİM
İŞTE BU BU CEVAB BENİ TATMİN ETTİ ŞİMDİ ANLADIM TAMAMDIR SONUNDA ANLADIM SABRINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER RABBİM RAZI OLSUN TAHAMMÜLÜNÜZ İÇİN :)
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

sudamlası22

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Kardeslerim Bende Bu Konuyu Bundan Sonra Göz Ardi Etmem...dualarimiz Hepimizlee Olsun...hayirli Cumalar..a.e.o

sudamlası22

Kayıtlı Kullanıcı
selam

selam

Allah Razi Olsun Kardeslerim Bende Bu Konuyu Bundan Sonra Göz Ardi Etmem...dualarimiz Hepimizlee Olsun...hayirli Cumalar..a.e.o

nagihan

Kayıtlı Kullanıcı
SELAM SUDAMLASI KARDEŞİM ALLAH CÜMLEMİZDEN TÜM MÜSLÜMANLARDAN RAZI OLUR İNŞALLAH AYNEN BEN DE HATTA HEPİİMİZ RABBİME OLAN NAMAZ BORÇLARIMIZI KAZA ETMEYE BAŞLAYALIM Kİ NAFİLE KILABİLELİM İNŞALLAH RABBİM NASİP EDER MALUM KİMSENİN KARŞI ÇIKAMAYACAĞI GERÇEK FANİ OLUŞUMUZ RABBİM RAZI OLDUĞU KULLARDAN EYLESİN AMİN
"ALLAH IM SEN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ DE AFFEYLE "AMİN BU HADİSİ EZBER YAZDIM HATA OLABİLİR SELAMETLE KAL

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum
Cok Onemli Bir Paylaşim
Allaha Yoneliş Ve Hayirli Bir Yol
Alla Razi Olsun
Allaha Emanet Olun

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim...emeğinize sağlık...darda kalan kullarına yardım eden ALLAHa sonsuz HAMDU SENALAR olsun...SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN...selametle kalınız...

nagihan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cümlemizden razi olur inşallah
selam ve dua ile allaha emanet olun

oznuragan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim emeğine sağlık hacet namazının önemini öğrenmeme yardımcı oldun.Rabbim tüm müslüman kardeşlerimin sıkıntılarını giderir inşallah..Allah'a emanet olun.selam ve dua ile

sahabe86

Kayıtlı Kullanıcı
savrvb.kardeşlerim.cok güzel bir paylaşım.acaba kuranda hacet namazı var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt