Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Farkettiniz Mi? (2 Kullanıcı)

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
bence de gözlerin yorulması geçerli bir sebep olabilir.ben bilgisayar başında fazla kalamıyorum mesela.gerçekten gözlerimden rahatsız oluyorum fazla kalırsam...ama bazen insan sıkılıyor okumaktan gerçekten.mesela ben okumayı çok sveen bir insan değilimdir.yani bana anlatılacak şey özlü ve kısa olmalı alacağım bilgiyi alıp işin içinden sıyrılmalıyım.sözün dolandırılmasını pek sevmiyorum yani.selamün aleyküm...

ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM

OKUMAK GÜZELDİR YA AMA BİLGİSAYARDA ÇOK UZUN YAZILAR OKUNAMAZ ZATEN..

SELAMETLE...

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
ben yazıları kısa uzun dıye ayırmıyorum ama bugunlerde alımlerle ılgılı formlar ve bununla bırlıkte tartısmalar gundemdekı konular bunları algılamak zor bız bı haber ınsanlar sasırıp kalıyoruz ne dıyorlar dıye ve sıkılıyoruz. aynı zamnda okumakta gercekten zor. elımden geldıgınce okuyup bılgılenmek ıstıyorum ama nafıle. cok derın yazan arkadaslar da var bılgı eksıklıgınden hangısının haklı hangısının haksız olduklarına da karar vermek ımkansız. bazende gercekten cok gereksız konular ve gereksız uzatmalar var formlarda okuyup vakıt kaybetmek ıstemıyorum. s.a

ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM.MEVLA YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN... SELAMETLE..

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
sa fatma kardeşim.evet haklısın.işyerinde olduğum için vaktim yettiğince,tüm yazıları okumaya çalışıyorum.ama bazen öyle konular oluyorki bilgim olmadığı için yorum yapmamayı tercih ediyorum.yorum yapılmaması demek yazının okunmaması anlamına gelmesin.selametle

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
sa fatma kardeşim.evet haklısın.işyerinde olduğum için vaktim yettiğince,tüm yazıları okumaya çalışıyorum.ama bazen öyle konular oluyorki bilgim olmadığı için yorum yapmamayı tercih ediyorum.yorum yapılmaması demek yazının okunmaması anlamına gelmesin.selametle

ALEYKÜM SELAM. ALLAH KOLAYLIK VERSİN İŞİNİZDE ... MEVLAYA EMANET OLUN.:H

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese Hayirli Akşamalr...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt