SELAMÜN ALEYKÜM . BU KONUYLA İLGİLİ BİR FORMUNDA KAAN ERDEME PAYLAŞIMLARINDAN MEMNUN OLDUĞUMU , AMA BİRAZ DAHA KISA YAZILAR OLURSA BENİM AÇIMDAN DAHA İYİ OLUR GİBİ BİŞEYLER YAZMIŞTIM.
BEN SABAH 7.30 DA EVDEN ÇIKIYORUM AKŞAM 7 DE DE İŞ YERİNDEN AYRILIYORUM. HAFTANIN 3 AKŞAMI İŞ ÇIKIŞI ARKADAŞLARIMIZ VE ABLALARIMIZLA BİR ARAYA GELİM BİLGİ ALIŞ VERİLŞİNDE BULUNUYORUZ.
SİTEYİDE ANCAK İŞ SAATLERİNDE KAÇAMAK ZİYARET EDEBİLİYORUM. UZUN YAZILARA DALIP GİDİNCE İŞLERDE GERİ KALIYOR.
SELAM VE DUA İLE KALIN....
selamünaleyküm kardeşim..genel olarak evet böyle bir sorun var..amacımız öğrenmek ve bilgi edinmekse..uzun kısa farketmemeli..sıkılıyorsak niyetimizin yolu belli olmuş olur....
selam ve dua ile kalın selametle...
esselamın aleykum... benim dusuncem o ki; uzun yazılar bilgisayar ekranında okunurken gözleri biraz fazla yoruyor... ben sahsen bu tip yazıları once çıkarıp daha sonra okumayı tercih ediyorum Allah'a emanet olun inşallah, selma ve dua ile...
dogrusunu söylemek gerekirse kardesim uzun yazilar BIlgisayar basinda okumak biraz bana SIKINti veriyor, bunun sebebini bilmiyorum ama Kitap cok okurum okumayi severim.. Genelikle Hadis, Meal ve Büyük zatlarin kitaplari...
ama internette genelikle az ve öz olani tercih ediyorum
selam ve dua ile
SELAMÜN ALEYKÜM . BU KONUYLA İLGİLİ BİR FORMUNDA KAAN ERDEME PAYLAŞIMLARINDAN MEMNUN OLDUĞUMU , AMA BİRAZ DAHA KISA YAZILAR OLURSA BENİM AÇIMDAN DAHA İYİ OLUR GİBİ BİŞEYLER YAZMIŞTIM.
BEN SABAH 7.30 DA EVDEN ÇIKIYORUM AKŞAM 7 DE DE İŞ YERİNDEN AYRILIYORUM. HAFTANIN 3 AKŞAMI İŞ ÇIKIŞI ARKADAŞLARIMIZ VE ABLALARIMIZLA BİR ARAYA GELİM BİLGİ ALIŞ VERİLŞİNDE BULUNUYORUZ.
SİTEYİDE ANCAK İŞ SAATLERİNDE KAÇAMAK ZİYARET EDEBİLİYORUM. UZUN YAZILARA DALIP GİDİNCE İŞLERDE GERİ KALIYOR.
s.a. kardeslerim
benim de maalesef tercihim hep kisa yazirlar oluyor-cünkü ben genelde okudugumu kendi kendime tekrarlar ve sonra en yakin dostlarima tekrar anlatirim - eeee kisa olunca daha kolay oluyor)
ALLAHim (c.c.) uzun&kisa yazanlardan okuyanlardan okuyamayan herkezden razi olsun.
AMİN,KARDEŞİM
KARDEŞİME KATILIYORUM...
A.E.O
SELAM VE DUA İLE...
Daha Akici Olmasi
ALEYKÜM SELAM. MEVLA KOLAYLIK VERSİN KARDEŞİM. AMAAN DİKKAT EDİNDE BU KAÇAMAKLAR HÜSRANLA NOKTALANMASIN :B
MEVLA YAR VE YARDIMICINIZ OLSUN.
:]İNŞALLAH . İLK ZAMANLAR ÇOK SIK GİRMİYODUM SİTEYE. AMA ARTIK MÜBTELASIMI OLUYORUM NE ?
FORM AÇMA KONUSUN KATKIM OLAMIYOR . AMA KİM NE YAZDI DİYE MERAK EDİYORUM BİRAZ.....
SELAM VE DUA İLE ....