Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Farkettiniz Mi? (1 Kullanıcı)

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
KISA YAZILAR UZUN YAZILARA NAZARAN DAHA ÇOK OKUNUYOR.BUNUN NEDENİ SİZCE NE OLABİLİR.? BUYRUN BİR DÜŞÜNELİM. NEDEN ACABA:?

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm kardeşim..genel olarak evet böyle bir sorun var..amacımız öğrenmek ve bilgi edinmekse..uzun kısa farketmemeli..sıkılıyorsak niyetimizin yolu belli olmuş olur....

selam ve dua ile kalın selametle...

serkan390

Kayıtlı Kullanıcı
esselamın aleykum... benim dusuncem o ki; uzun yazılar bilgisayar ekranında okunurken gözleri biraz fazla yoruyor... ben sahsen bu tip yazıları once çıkarıp daha sonra okumayı tercih ediyorum Allah'a emanet olun inşallah, selma ve dua ile...

tuts@k

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.zulmekarsiyiz.tr.cx
dogrusunu söylemek gerekirse kardesim uzun yazilar BIlgisayar basinda okumak biraz bana SIKINti veriyor, bunun sebebini bilmiyorum ama Kitap cok okurum okumayi severim.. Genelikle Hadis, Meal ve Büyük zatlarin kitaplari...

ama internette genelikle az ve öz olani tercih ediyorum

selam ve dua ile

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM . BU KONUYLA İLGİLİ BİR FORMUNDA KAAN ERDEME PAYLAŞIMLARINDAN MEMNUN OLDUĞUMU , AMA BİRAZ DAHA KISA YAZILAR OLURSA BENİM AÇIMDAN DAHA İYİ OLUR GİBİ BİŞEYLER YAZMIŞTIM.
BEN SABAH 7.30 DA EVDEN ÇIKIYORUM AKŞAM 7 DE DE İŞ YERİNDEN AYRILIYORUM. HAFTANIN 3 AKŞAMI İŞ ÇIKIŞI ARKADAŞLARIMIZ VE ABLALARIMIZLA BİR ARAYA GELİM BİLGİ ALIŞ VERİLŞİNDE BULUNUYORUZ.
SİTEYİDE ANCAK İŞ SAATLERİNDE KAÇAMAK ZİYARET EDEBİLİYORUM. UZUN YAZILARA DALIP GİDİNCE İŞLERDE GERİ KALIYOR.
SELAM VE DUA İLE KALIN....

Kaan Erdem

Yönetici
:evetselametle..:H

SELAMÜN ALEYKÜM . BU KONUYLA İLGİLİ BİR FORMUNDA KAAN ERDEME PAYLAŞIMLARINDAN MEMNUN OLDUĞUMU , AMA BİRAZ DAHA KISA YAZILAR OLURSA BENİM AÇIMDAN DAHA İYİ OLUR GİBİ BİŞEYLER YAZMIŞTIM.
BEN SABAH 7.30 DA EVDEN ÇIKIYORUM AKŞAM 7 DE DE İŞ YERİNDEN AYRILIYORUM. HAFTANIN 3 AKŞAMI İŞ ÇIKIŞI ARKADAŞLARIMIZ VE ABLALARIMIZLA BİR ARAYA GELİM BİLGİ ALIŞ VERİLŞİNDE BULUNUYORUZ.
SİTEYİDE ANCAK İŞ SAATLERİNDE KAÇAMAK ZİYARET EDEBİLİYORUM. UZUN YAZILARA DALIP GİDİNCE İŞLERDE GERİ KALIYOR.

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim..genel olarak evet böyle bir sorun var..amacımız öğrenmek ve bilgi edinmekse..uzun kısa farketmemeli..sıkılıyorsak niyetimizin yolu belli olmuş olur....

selam ve dua ile kalın selametle...

ALEYKÜM SELAM. MEVLA YAR VE YARDIMICINIZ OLSUN.:evet

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
esselamın aleykum... benim dusuncem o ki; uzun yazılar bilgisayar ekranında okunurken gözleri biraz fazla yoruyor... ben sahsen bu tip yazıları once çıkarıp daha sonra okumayı tercih ediyorum Allah'a emanet olun inşallah, selma ve dua ile...

ALEYKÜM SELAM. EVET GÖZLERİN YORULMASI HAKINDA SİZE KATILIYORUM. ALLAH RAZI OLSUN. SELAMETLE.:H

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
dogrusunu söylemek gerekirse kardesim uzun yazilar BIlgisayar basinda okumak biraz bana SIKINti veriyor, bunun sebebini bilmiyorum ama Kitap cok okurum okumayi severim.. Genelikle Hadis, Meal ve Büyük zatlarin kitaplari...

ama internette genelikle az ve öz olani tercih ediyorum

selam ve dua ile

MEVLA HAYDALI KİTAPLAR OKUMAK NASİP ETSİN HER DAİM.

ESSELAMÜN ALEYKÜM.

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜM SELAM. MEVLA KOLAYLIK VERSİN KARDEŞİM. AMAAN DİKKAT EDİNDE BU KAÇAMAKLAR HÜSRANLA NOKTALANMASIN :B
MEVLA YAR VE YARDIMICINIZ OLSUN.

Eygi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeslerim:)
benim de maalesef tercihim hep kisa yazirlar oluyor-cünkü ben genelde okudugumu kendi kendime tekrarlar ve sonra en yakin dostlarima tekrar anlatirim - eeee kisa olunca daha kolay oluyor:))
ALLAHim (c.c.) uzun&kisa yazanlardan okuyanlardan okuyamayan herkezden razi olsun.

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeslerim:)
benim de maalesef tercihim hep kisa yazirlar oluyor-cünkü ben genelde okudugumu kendi kendime tekrarlar ve sonra en yakin dostlarima tekrar anlatirim - eeee kisa olunca daha kolay oluyor:))
ALLAHim (c.c.) uzun&kisa yazanlardan okuyanlardan okuyamayan herkezden razi olsun.

ALEYKÜM SELAM KRDEŞİM. AMİN . MEVLA YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

Y.e.K.M

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN,KARDEŞİM
KARDEŞİME KATILIYORUM...
A.E.O
SELAM VE DUA İLE...

ceyhann

Kayıtlı Kullanıcı
ben yazıları kısa uzun dıye ayırmıyorum ama bugunlerde alımlerle ılgılı formlar ve bununla bırlıkte tartısmalar gundemdekı konular bunları algılamak zor bız bı haber ınsanlar sasırıp kalıyoruz ne dıyorlar dıye ve sıkılıyoruz. aynı zamnda okumakta gercekten zor. elımden geldıgınce okuyup bılgılenmek ıstıyorum ama nafıle. cok derın yazan arkadaslar da var bılgı eksıklıgınden hangısının haklı hangısının haksız olduklarına da karar vermek ımkansız. bazende gercekten cok gereksız konular ve gereksız uzatmalar var formlarda okuyup vakıt kaybetmek ıstemıyorum. s.a

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜM SELAM. MEVLA KOLAYLIK VERSİN KARDEŞİM. AMAAN DİKKAT EDİNDE BU KAÇAMAKLAR HÜSRANLA NOKTALANMASIN :B
MEVLA YAR VE YARDIMICINIZ OLSUN.

:]İNŞALLAH . İLK ZAMANLAR ÇOK SIK GİRMİYODUM SİTEYE. AMA ARTIK MÜBTELASIMI OLUYORUM NE ?:)
FORM AÇMA KONUSUN KATKIM OLAMIYOR . AMA KİM NE YAZDI DİYE MERAK EDİYORUM BİRAZ.....
SELAM VE DUA İLE ....

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
bence de gözlerin yorulması geçerli bir sebep olabilir.ben bilgisayar başında fazla kalamıyorum mesela.gerçekten gözlerimden rahatsız oluyorum fazla kalırsam...ama bazen insan sıkılıyor okumaktan gerçekten.mesela ben okumayı çok sveen bir insan değilimdir.yani bana anlatılacak şey özlü ve kısa olmalı alacağım bilgiyi alıp işin içinden sıyrılmalıyım.sözün dolandırılmasını pek sevmiyorum yani.selamün aleyküm...

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
:]İNŞALLAH . İLK ZAMANLAR ÇOK SIK GİRMİYODUM SİTEYE. AMA ARTIK MÜBTELASIMI OLUYORUM NE ?:)
FORM AÇMA KONUSUN KATKIM OLAMIYOR . AMA KİM NE YAZDI DİYE MERAK EDİYORUM BİRAZ.....
SELAM VE DUA İLE ....

HAKKINIZDA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt