Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Fahişe (1 Kullanıcı)

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
BU OLAY YAŞANMIŞTIR.
Yabancı bir ülkede Vergi memurları bir Fahişenin kapısını çalarlar.Evde kimse olmadığı için yan dairede oturan hane halkına bu şahsın mutlaka vergi dairesine gelmesi gerektiğini söyleyerek memurlar oradan ayrılır…Birkaç saat sonra eve dönen hayat kadını tam evıne gireceği sıra yan kapı komşusu ‘bugun vergi dairesinden geldiler ve mutlaka vergi dairesine en kısa zamanda uğraman gerektiğini söylediler,heralde devlete vergi borçlarını ödememektesin’ der.
Fahişe çok kızgın bir yüz ifadesiyle ,yüksek bir sesle komşusuna bağırarak şöyle der ;
Ben vergimi ödemeyecek kadar Namussuz değilim

Evet o insanlar ilkokulda aldıkları bu eğitim sayesine devletten çalmayı gerçek bir namussuzluk olarak görüyorlar..biz ise devlet malını yemeyenın keriz oldugunu öğreniyoruz taa 10 yaşımızdayken..

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşimiz...O işi yapan bir bayanın bu cümleyi kullanmasına haddinden fazla şaşırdım ve beni düşündürdü uzun bir müddet...onlar öyle söylüyor diye hepimiz öyle düşünecek değiliz...Allah yardımcımız olsun...selametle...

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim yanlış anlamada yazdığın başlık ismi çok yanlış bakanlar o kelimeyi telafuz etmiş oluyo inşallah değiştirirsin

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
bence bu baslık böyle kalsın..telafuz ediliyor olması bir vebal mi değilmi bunu anlayamadım..sonucta mühim bir konuyu ilgi ceker hale getiriyor o başlık

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim kaan abi var ilgilenen o yardım eder
__selam ve dua ile___

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt