Nevin_1982
Kayıtlı Kullanıcı
facebook sitenin kuruluş ama bile belli değil icinde o kadar şey varki
öyle boş işlerle uğraşılmamali zaman kaybından başka bişey değil bence...
çok teşekkürler.Allaha emanet olunuz:a07:
facebook sitenin kuruluş ama bile belli değil icinde o kadar şey varki
öyle boş işlerle uğraşılmamali zaman kaybından başka bişey değil bence...
ve aleykum selam kardeşim benim.Yorumun için teşekkür ederim.Selametle kalınselamun aleykum kardeşcagızım ..bu Facebook neki sitemi inan bilmiyorum nasıl atlamışım bunu...
neyse şunu anladım en azından bulaşmamak gerekiyormuş yazılanlardan anladıgım kadarıyla..
teşekkürler kardeşim
selam ve dua ile
face book = bilmiyorum uğraşack bakacak zamanım hiç olmadı bazan 24 saat yetmiyor insana, tepki koymaya gelince insan olmak demek bence düşünen anlayan beyinler için tabiki koyunlar için değil ,sürüler halinde gezenler için de değil konuyu açarsam içinden çıkamam sayfada yetmeye bilir.Allah c.c yar ve yardımcımız olsun.
ve aleykum selamB):a27:selamun aleyküm
face book bir facia.......bir kez merak edipte girdim.....tam bir
çok ilginç....
tek kelimeyle iğrenç bir site.
Kapattım kafam rahat
Başkalarının özel hayatından banane
Yolda görsem yüzüne bakmam belki tanımam orda selam vermenin anlamı ne !
Yapmacık samimiyetler göstermelik sevgiler
Fotoğraf beğendirme çabaları
En önemliside dinle ilgisi olmayan insanların
Paylaşımlarında Mevlana ' nın sözlerini sergileyerek sözde dinci gibi gözükmeleri
Offf iğrençsin Facebook iyiki kurtuldum senden
Bütün söylediklerinde haklısın ama şuna bayıldım :
Paylaşımlarında Mevlana ' nın sözlerini sergileyerek sözde dinci gibi gözükmeleri
Evet hele de sırf beğeni almak için peygamberimizin hadis-i şeriflerini yazıyorlar. Bundan nasıl sevap alsınlar, sırf beğeni almak için yapıyorlar.
Sinir oluyorum sinir, hele de kaç kişinin okumasına vesile olduk deyip beğeni almaya çalışıyorlar, tamam beğeni için yapmayın bari ya. Günah günah.