Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ezgilerden Seçmeler... (1 Kullanıcı)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Ezgilerden Seçmeler...

Selamun aleykum kardeşim 1sini indirdim ve şuan dinliyorum gerçekten çok harikalar Allah razı olsun binlerce kez..B)B)B) 2.sinide şimdi indiricem inşaAllah.. Hakkını helal et zahmet verdirdim sanaB)B)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
Selamun aleykum kardeşim 1sini indirdim ve şuan dinliyorum gerçekten çok harikalar Allah razı olsun binlerce kez..B)B)B) 2.sinide şimdi indiricem inşaAllah.. Hakkını helal et zahmet verdirdim sanaB)B)B)

ve aleyküm selam kardeşim..beğendiğine çok sevindim...Rabbim senden de razı olsun inşaAllah..B)B)B) 2.cisi de çok güzel..Hakkım yoktur kardeşim, helal olsun geçmişse de..sen de helal et inşaAllah...zahmet olur mu kardeşim, estağfirullah..selametle kal inş...dualarında kardeşini de unutma inş...a.e.o...B)

firdevs_91

Kayıtlı Kullanıcı

slm öncelikle ama benim bir problemim var ben orada yazilan siteye girdim ama bende ingilizce birsey yaziyo

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

firdevs_91 yazdı:
slm öncelikle ama benim bir problemim var ben orada yazilan siteye girdim ama bende ingilizce birsey yaziyo

A.s. kardeşim o siteye girdiğinde ilk olarak free yazan yere tıklıyorsun sonra başka bir sayfa açılıyor.. oradada şifreler var büyük harfle verilmiş, yanındada kutucuk var.. Şifreyi o kutucuğa yazıyorsun download yerine tıkladığındada bilgisayarına indiriyorsun..
Kolay gelsin inşaAllah.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

ÖMER KARAOĞLU

http://www.muslumangenc.com/media/ezgiler/omerkaraoglu/index.htm

edaalican

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun, kardes emegine saglık

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum kardeşim hepsi çok güzeller ya Allah (c.c.) razı olsun.. Duam senine kardeşim.. Selametle kal inşaAllahB)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
Selamun aleykum kardeşim hepsi çok güzeller ya Allah (c.c.) razı olsun.. Duam senine kardeşim.. Selametle kal inşaAllahB)B)

ve aleyküm selam canım kardeşim..
Ecmain inş...Sen de dualarımdasın kardeşim inşaAllah..Rabbime emanetsin inş..Selametle kardeşim..B)B)

firdevs_91

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
firdevs_91 yazdı:

A.s. kardeşim o siteye girdiğinde ilk olarak free yazan yere tıklıyorsun sonra başka bir sayfa açılıyor.. oradada şifreler var büyük harfle verilmiş, yanındada kutucuk var.. Şifreyi o kutucuğa yazıyorsun download yerine tıkladığındada bilgisayarına indiriyorsun..
Kolay gelsin inşaAllah.

s.a. tsk ederimde ne sifresi yazicam ben oraya?
kusura bakma seni bu sorularlan rahatsiz ediyorsam

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

firdevs_91 yazdı:
desertrose yazdı:
firdevs_91 yazdı:

Kolay gelsin inşaAllah.

s.a. tsk ederimde ne sifresi yazicam ben oraya?
kusura bakma seni bu sorularlan rahatsiz ediyorsam
A..s. kardeşim ne rahatsızlığı.. Orada yazıyor şifresi şifreninde yanında kutucuk var oraya şifreyi yazıyorsun..

jacobk

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. bu linkteki parcalari indirma kalktim ama burda ne sifre veren bir free link var nede nede parola, burdaki free linklerine tikladigimda baska uplaod websiteleri cikiyor mesajlari okum bir arkadasa verdiginiz cevabi inceledim ama su an icin orda belirtiginiz seyleri tesbit edemedim ve soyle dusundim sure asimindan dolayi linkler 'save mode' alinmis olabilir eger boyle birsey var ise lutfen linkleri aktive edebilirmisiniz ZAHMET OLMA ISE eger boyle birsey yok ise benim becerisizligim osa gerek basarili olamadim. lutfen kusura bakmayin ayrintili bir aciklamayla nasil indirecegimi belirtirseni cok mutlu olacam allah razi olsun.
not: ilk defa bu upload websitesini goruyorum, rapidshare'lede upload edebilirseniz cok makbule gecer -- bunca yazdigimi okumaya bile allah razi olsun derim :)))))) --

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm paylaşım için allah razı olsun selametle inşallah...:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt