Ravzadakinurunkölesi
Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm alalh c.c. Razı olsun güzel bir paylaşım
Aleyküm selam,
ecmain...
Selamün aleyküm alalh c.c. Razı olsun güzel bir paylaşım
esselamu aleyküm canım kardeşim.emeğine sağlık.çok güzel bi konu bu.şimdilerde en bozulduğum şey bu benim.hiçbirimizde hoşgörü denen bişey kalmadı malesef.müslümanlığı derin yaşayanlarımızda bile efendimizin sünettinden ayrılmayanlarımızda bile,,en ufacık bir hatada hemen esip gürlüyoruz hepimiz,asıyoruz kesiyoruz.kendi içimizde bile burda en minik bir konuyu tartışırken bile kardeşlerimizle bir anda bu sanal ortamda dahi dinimizi öğrenmeye çalışırken bile yapıyoruz bunu.en bilgilimiz en okumuşumuz ilim yolunda koşan kardeşlerimiz bile...herşey de bu böyle.bazen bu sitede bile çıkan tartışmalara akıl sır erdiremiyorum ben.oysa EFENDİMİZ S.A.S. hangi zaman hangi olay karşısında bizim verdiğimiz tepkileri göstermiş???hiç mi bişey öğrenmedik çok merak ediyorum.O ' nun kadar zormu hayatımız O'nun çektiklerini mi çekiyoruz.onun karşılaştığı insanlarlamı karşılaştık???hayır!biz niye hoşgörümüzü kaybettik peki?ne oldu bize??çok merak ediyorum.O'nun yaptığını yapmak sünnet değil mi??yumuşak ve hoşgörülü olmak neden bukadar zor??
üzülüyorum ben çok heleki bizlerin müslümanlığı layıkıyla yaşamaya çalışanların böyle hataya düşmesi beni çok üzüyo.rabbim hepimize EFENDİMİZ S.A.S. şefaatine nail eylesin inşallah.sünnetinden ayırmasın inşallah.selametle rabbimize emanet
Ve Aleyküm selam değerli kardeşim...selamun aleyküm kardeşim...
emeğine sağlık güzelbi paylaşım...
selamelte kal....