Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ezandan ve Kurandan Rahatsızlarmış... (1 Kullanıcı)

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
gözlerinize saglık arkadaşlar

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
""o kafalarına saten pırıl pırıl başörtülerini takıp başları bir şekilde yanlarımızdan geçişlerine tahammül edemiyorum"""

ne diyim kardeşim ne diyim. o kadar sinir oldum ki izlerken. BİZDE SİZE TAHAMMÜL EDEMİYORUZ

Bakın hele para yardımı yapmışlar birde dönderemedik diye bursu kesmişler ya onlardan nasıl para alırlar ya paraları batsın onların. muhtarları ele geçireceğiz diyorlar, yanlarında pisliklerini alnının teriyle temizleyen hanımları horgörüyorlar. ya bunlar ne hastalıklı beyinlerdir ya...

ALLAHım sizlere fırsat vermesin inşaallah...

hayırlı geceler kardeşim...

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürler kardeşim gözlerine yorumuna saglık

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm değerli ablam..

Onlarda bu mide oldukça hazımsızlıkları daim olacaktır kanaatimce.. Kendileri çalmış, kendileri oynamış misali.. Bunların mason oldukları aşikar ve tertipledikleri 15 kişilik organizasyonları da(!) masonlarca düzenlenip finanse edilmiştir:evet...

Allah c.c midelerine ve kalplerine sıhhat versin inşallah..

Allah c.c razı olsun değerli ablam..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki DuaLar ile..B)

Sahraa

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşım için saolun kardeşim Allah (c.c.) Razı olsun..

Görüyosunuz ya nasılda tutuşmuşlar. ''Mahalleleri ele geçirelim '' baktılar devletin başına geçemiyolar ,minik beyinleriyle minik hedefler belirlemişler.. Güldüm açıkcası :) Rabbim böyle nasipsizlere fırsat vermesin... Amin amin amin..

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
Gözlerinize saglık...​

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm. Bir cahil topluluğu daha! İşte bunlara inat başım dik, alnım ak dolaşırım bütün sokaklarda. Rabbimizi hatırlatmayı insanlara bir borç bilirim. Gülümseyerek yararım bütün kalabalığı tesettürümle ve Rabbimizin emrini son nefesime kadar uygulamaya çalışırım.Allah razı olsun kardeşim. Allah onları ıslah eylesin . Onların şerrinden korusun bizleri. Amin.
Hayırlı akşamlar.

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
gzölerine yorumuna saglık degerli kardşim...

ruveysa

Kayıtlı Kullanıcı
Tek kelimeyle bu insanlara acıyorum.İzleyince okadar üzüldümki ağlayasım geldi.ALLAH bu insanları ıslah etsin.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
o cahil topluluk bizim burdada neyazıkkı var ezan sesini arada bir kıstırırlar burada :(
bense eviimin tam cami karsşısında olmasını isterim doya doya duyuyımdiye istanbuldayken öyleydi dinlerdim hep ilahşi ezgiyi
birde istanbuldayken eşimin öğretmen arkadası hocaya söylemiş sabah ezanında bukadar bağırttırmayın ezan sesini diye
eşimde kızmıs can sesinimi isterdin basında burası islam ulkesi ha istyorsan çan sesi git yurtdısına
arkadaşı birşey diyememiş :)
cok iyi olmus taktir ettim eşimi şükrettim Rabbime böyle bir insan benim eşim diye

mir_erhan

Moderator
"Hidayet kendisine apaçık belli olduktan sonra, peygambere muhalefet edip inananların yolundan başkasına uyan kimseyi döndüğü yolda bırakırız. Ahirette de kendisini cehenneme sokarız. Ne kötü bir dönüş yeridir orası!" (Nisâ: 115)

"Onlar düşmandır, onlardan sakın! Allah onları kahretsin!" buyuruluyor.[/COLOR] (Münâfikûn: 4)

"İşte onlar hidayet karşılığında sapıklığı satın almışlardır. Bu alış-veriş kendilerine kâr sağlamamıştır, doğru yolu da bulamamışlardır." (Bakara: 16)

"Ey iman edenler! Allah'a ve peygambere hâinlik etmeyin! Kendiniz bilip dururken emanetlerinize de hâinlik etmeyin!" (Enfâl: 27)

"Şüphesiz ki Allah hâinlik yapanları sevmez." buyuruyor. (Enfâl: 58)

"Kim İslâm'dan başka bir din ararsa, onunki katiyyen kabul edilmeyecek ve o ahirette kaybedenlerden olacaktır." (Âl-i imrân: 85)

"Hakkı bâtıl ile karıştırmayın, bilerek hakkı gizlemeyin." buyuruyor. (Bakara: 42)

"Ve her yolun başına oturup da tehdit ederek inananları yolundan alıkoymaya ve o Allah yolunu eğriltmeye çalışmayın." (A'râf: 86)

ALLAH cc islah eylesin....

ellerine sağlık .
Allah celle celalüh sizlerde razı olsun
selam ve dua ile

northerner

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim islah eylesin

medeniyet dediğiniz açmaksa bedeni desenize hayvanlar sizden daha medeni

NDYZLF

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hidayet versin böyle insanlara.
Paylaşımınız için Allah razı olsun...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
ezandan rahatsız olmak nedemek yaa hele bide bunları yaşadığımız ülkede sölenmesi nekadar acı. Acıyorum bu boş beyinlere tamam madem inancın yok sus da barii bukadar insanın ahını alma böyle insanlarların mahşer gününde ki hallerini izlemek isterdimm Rabbim ıslah etsin selam ve dua ile..

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
bunları ilk izledigimde başıma agrılar girmişti sinirden.ama sonra salim kafa ile düşündüm dedim ki.bizim büyük herşeye gücü yeten bir rabbimiz var hamdolsun efendimiz var.ezanımız var ve hamdolsun pırıl pırıl başörtüm şerefim namusum var..ve gayette dik yürüyorum hamdolsun bir tek hak yolunda boynumu egerim dedim..
ee niye sinirleniyorum ki onları havele ediyorum en adil olana..cünkü onların hakkından rabbim gelecektir..ve hidayet eger ki nasip ederse hidayet diliyorum..
elhamdülillah ezan sesine elhamdülilah başörtümüze elhamdülillah...
selm ve dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt