RE: EY SİTE HALKI ''UYARI''
Maşaallah yorumun çok güzel ağzına sağlık...''Âmin'' İnşAAllah bu güzel duaya...sağol zehra Allah c.c. razı olsun...katılımlarını bekliyoruz regaib ve salavat forumlarına İnşAAllah...Rahman'a emanet toprağım...selametle kal İnşAAllah...B)
ve aleyküm selam toprağım;ZEHRA MELEK yazdı:
s.a.toprağımB)ferit yazdı:
ve aleyküm selam zehra;ZEHRA MELEK yazdı:
S.A. TOPRAĞIMB)
Yine çok faydalı bir forum açmışsın Rabbim razı olduklarından eylesin inşlh.
sen 15-20 dakikanızı ayırın demişsin ben daha cazip bi şey söylim ayıramıyoruz deniyor genelde
bahane değil,sebep değil,saymıyoruz
en azından yoldayken salavat çek boş konuşacağına,
vapurdayken şarkı söyleyeceğine şehadet çek,bu herkes için daha hayırlı.
ben ve ablam sabah kursa giderken salavat çekiyoruz,
öyleki artık ne kadar yolunuz kaldı diye sorulunca iki tesbihlik diye cvp veriyoruz....
bence böylesi çok daha güzel ve hayırlı....rabbim cümlemize hayırlı olanı versin inşlh....B)B)B)
''Âmin'' cümlemizi İnşAAllah...
toprağım 15-20 dk.dan maksadımız senin dediğin gibi zaten...evinde oturupta tesbih çek değil...her an her yerde Rabbimiz c.c. ile, efendimiz s.a.v.'le beraber olabilmek...bunu hayatımızın, günlük yaşantımızın her anında uygulayabilmek...ne yazık ki senin de dediğin gibi her anımız gaflet içinde geçiyor...
ne güzel sizin adınıza çok sevindim İnşAAllah bizlerde uygulayabiliriz...duana yürekten Âmin toprağım selametle Rahman'a emanet kal İnşAAllah...B)B)B)
dünya hayatı nedirki iki tesbihlik yol....ancak Allaha yönelen kalp mutmain olur...
Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölümü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir.
Allaha emanetsin ferit kardeşim selametle...B)
Maşaallah yorumun çok güzel ağzına sağlık...''Âmin'' İnşAAllah bu güzel duaya...sağol zehra Allah c.c. razı olsun...katılımlarını bekliyoruz regaib ve salavat forumlarına İnşAAllah...Rahman'a emanet toprağım...selametle kal İnşAAllah...B)