Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

EY SİTE HALKI ''UYARI'' (1 Kullanıcı)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı
RE: EY SİTE HALKI ''UYAN''

RECEB BOZKUS yazdı:
S.ALEYKÜM KARDEŞİM RABBİM RAZI OLSUN SENDEN..ELİNE SAĞLIK,CAN-I GÖNÜLDEN KATILIYORUM SANA..ÇOK UYARICI OLDU GERÇEKTEN..BIRAK GÜNDE 15-20 DKYI TÜM GÜNÜMÜZÜ AYIRSAK AZ BU GİBİ İBADETLER İÇİN..''İNSANIN BU DÜNYAYA GÖNDERİLMESİNİN HİKMETİ VE GAYESİ HALIK-I KAİNATI TANIYIP ONA İMAN VE İBADET ETMEKTİR''SÖZÜNÜ DÜSTUR EDEREK DEVAMLI ZİKİR HALİNDE OLMALIYIZ.. EVDE,İŞTE,OTOBÜSTE,DURAKTA,KORİDORDA VS.KISACASI HERYERDE,HER KOŞULDA BU DUA VE SALAVATLARI GETİRMELİYİZ..RABBİM RAZI OLSUN SİZLERDEN..İNŞAALLAH UYGULAYABİLENLERDEN OLURUZ..ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM..
VEALEYKÜMSELAM KARDEŞİM;
EVET KARDEŞİM MAALESEF Kİ ÖYLE TÜM GÜNÜMÜZÜ AYIRIP RABBİMİZE HAMD ETSEK YETMEZ...DÜNYAYA GÖNDERİLİŞ SEBEBİMİZ BELLİ ALEMLERİN RABBİ ALLAH C.C. KULLUK ETMEK...İNŞAALLAH BUNDAN SONRA YAPMAMIZ GEREKEN KULLUĞU LAYIKIYLA YERİNE GETİRİRİZ...ALLAH C.C. SENDEN DE RAZI OLSUN KARDEŞİM...SELAMETLE KAL İNŞAALLAH...

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

ayshidayet yazdı:
RABBİM SENDEN RAZI OLSUN UYANMALIYIZ ARTIK GEÇ OLMADAN DOĞRU SÖYLEDİN NEFSİMİZE YENİK DÜŞMEYELİM ALLAH(cc) HİDAYETTEN AYIRMASIN BİZLERİ AMİNNNN,ÇOK FAYDALI FORMLAR AÇIYOSUN SAĞOLASIN FERİT A.E.OB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
ESSELAMÜ ALEYKÜM;
ALLAH C.C. CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN İNŞAALLAH...''ÂMİN'' İNŞAALLAH...SAĞOL TEŞEKKÜR EDERİM İHTİYACA BİNAEN OLUYOR...SENDE RAHMAN'A EMANET OL...

[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

ireme

Kayıtlı Kullanıcı
RE: EY SİTE HALKI ''UYARI''

S.A KARDEŞİM BENİM..ALLAH (CC) SENDEN EBEDEN RAZI VE HOŞNUT OLSUN İNŞAALLAH...RAHMAN (CC) SEVABINI KAT BE KAT YAZSIN İNŞAALLAH...SORUMLULUĞUMUZUN NE OLDUĞUNU BİZE HATIRLATTIN...BOŞ KELAMA ARTIK YER YOK İNŞAALLAH...ALLAHIMA EMANETSİN KARDEŞİM BENİM...BAKİ SEVGİ,SELAM VE DUA İLE...
BUNLARDA SENİN İÇİN..B)B)B)B)B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

hayrunissa86 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM ALLAH RAZI OLSUN HATIRLATTIGINIZ İÇİN B)
VE ALEYKÜM SELAM ALLAH C.C. SİZDEN DE RAZI OLSUN İNŞAALLAH SAĞOLUN...B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM SANA BİR HEDİYEM VAR.GURBETTEN ABLAMIN FORUMUNA BAK.NİCKLERİMİZLE ŞİİR YAZALIM VARYA ONA.;)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

Selamun aleykum kardeşim.. Harika bir düşünce gerçekten Allah c.c. razı olsun.. Rabbim bu değerli çabandan dolayı mükafatını versin, inşaAllah buna uyanlardan oluruz.
SelametleB)
[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]ve aleyküm selam desetrose kardeşim;
''Âmin''...Allah c.c. sizlerden de razı olsun İnşAAllah...hadi katılımlarımızı arttıralım İnşAAllah...selametle kalın...Rahman'a emanet...B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

deryam yazdı:
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)dediğin gibi ya tv.başında yada boş sohbetlerde uyardığın için sağol.kardeşim ALLAH RAZI OLSUN B)B)B)B)B)B)B)B);)
Allah c.c. cümlemizden razı olsun İnşAAllah...forumlara bekliyoruz İnş...selametle kalın...
[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

ZEHRA MELEK yazdı:
S.A. TOPRAĞIMB)
Yine çok faydalı bir forum açmışsın Rabbim razı olduklarından eylesin inşlh.;)
sen 15-20 dakikanızı ayırın demişsin ben daha cazip bi şey söylim ayıramıyoruz deniyor genelde
bahane değil,sebep değil,saymıyoruz:mad:
en azından yoldayken salavat çek boş konuşacağına,
vapurdayken şarkı söyleyeceğine şehadet çek,bu herkes için daha hayırlı.
ben ve ablam sabah kursa giderken salavat çekiyoruz,
öyleki artık ne kadar yolunuz kaldı diye sorulunca iki tesbihlik diye cvp veriyoruz....:D
bence böylesi çok daha güzel ve hayırlı....rabbim cümlemize hayırlı olanı versin inşlh....B)B)B)
ve aleyküm selam zehra;
''Âmin'' cümlemizi İnşAAllah...
toprağım 15-20 dk.dan maksadımız senin dediğin gibi zaten...evinde oturupta tesbih çek değil...her an her yerde Rabbimiz c.c. ile, efendimiz s.a.v.'le beraber olabilmek...bunu hayatımızın, günlük yaşantımızın her anında uygulayabilmek...ne yazık ki senin de dediğin gibi her anımız gaflet içinde geçiyor...
ne güzel sizin adınıza çok sevindim İnşAAllah bizlerde uygulayabiliriz...duana yürekten Âmin toprağım selametle Rahman'a emanet kal İnşAAllah...B)B)B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

tsunami yazdı:
selamun aleyküm
vay be valla mükemmeldi destek denilen tam anlamıyla bu olmalı beklemezdim cidden bu kadarını bu yolda benle yürüyen herkesten allah razı olsun sağol ferit sen olmasan bende olmazdım sanırım aeo
ve aleyküm selam nuray;
sağolasın Allah c.c. cümlemizden razı olsun...
Estağfirullah bu yola beraber girmedik mi elimizden gelen herşeyi yapmalıyız dimi...:( ağlattın beni ya bu nasıl laf böyle...sağol nuray biz beraber varız dimi...yarı yolda bırakmak yok İnşAAllah sen mesajı aldın...sende Allah c.c.'a emanet ol İnşAAllah...B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM FERİT KARDEŞİM ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

ireme yazdı:
S.A KARDEŞİM BENİM..ALLAH (CC) SENDEN EBEDEN RAZI VE HOŞNUT OLSUN İNŞAALLAH...RAHMAN (CC) SEVABINI KAT BE KAT YAZSIN İNŞAALLAH...SORUMLULUĞUMUZUN NE OLDUĞUNU BİZE HATIRLATTIN...BOŞ KELAMA ARTIK YER YOK İNŞAALLAH...ALLAHIMA EMANETSİN KARDEŞİM BENİM...BAKİ SEVGİ,SELAM VE DUA İLE...
BUNLARDA SENİN İÇİN..B)B)B)B)B)
vealeyküm selam ablam;
''Âmin'' ''Âmin'' cümlemizden Rabbimiz c.c. razı olsun İnşAAllah...Estağfirullah ablam...İnşAAllah...
Sende emanet edilenlerin en güzeline Rahman'a emanet ol ablam...selam ve dua ile...
Dualarında unutma İnşAAllah...;)
teşekkür ederim ablacım...

[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM SANA BİR HEDİYEM VAR.GURBETTEN ABLAMIN FORUMUNA BAK.NİCKLERİMİZLE ŞİİR YAZALIM VARYA ONA.;)
ve aleyküm selam;
baktım ablam sağolasın Allah c.c. razı olsun çok güzel teşekkür ederim...yüreğinize sağlık...ne cevherler varmış sitede...;)

Ahmed_1907

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM FERİT KARDEŞİM ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)
ve aleyküm selam abi;
''Âmin'' cümlemize İnşAAllah...sağolasın abi...forumlara davet ettik sünnettir buyrun ;)
[marq]B)B)B)B)B)B)[/marq]

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

Ahmed_1907 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...
ALLAH-U TEALA CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN İNŞAALLAH ABİ KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ FORUMLARA...SELAMETLE KALIN...

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı

ferit yazdı:
ZEHRA MELEK yazdı:
S.A. TOPRAĞIMB)
Yine çok faydalı bir forum açmışsın Rabbim razı olduklarından eylesin inşlh.;)
sen 15-20 dakikanızı ayırın demişsin ben daha cazip bi şey söylim ayıramıyoruz deniyor genelde
bahane değil,sebep değil,saymıyoruz:mad:
en azından yoldayken salavat çek boş konuşacağına,
vapurdayken şarkı söyleyeceğine şehadet çek,bu herkes için daha hayırlı.
ben ve ablam sabah kursa giderken salavat çekiyoruz,
öyleki artık ne kadar yolunuz kaldı diye sorulunca iki tesbihlik diye cvp veriyoruz....:D
bence böylesi çok daha güzel ve hayırlı....rabbim cümlemize hayırlı olanı versin inşlh....B)B)B)
ve aleyküm selam zehra;
''Âmin'' cümlemizi İnşAAllah...
toprağım 15-20 dk.dan maksadımız senin dediğin gibi zaten...evinde oturupta tesbih çek değil...her an her yerde Rabbimiz c.c. ile, efendimiz s.a.v.'le beraber olabilmek...bunu hayatımızın, günlük yaşantımızın her anında uygulayabilmek...ne yazık ki senin de dediğin gibi her anımız gaflet içinde geçiyor...
ne güzel sizin adınıza çok sevindim İnşAAllah bizlerde uygulayabiliriz...duana yürekten Âmin toprağım selametle Rahman'a emanet kal İnşAAllah...B)B)B)
s.a.toprağımB)
dünya hayatı nedirki iki tesbihlik yol....ancak Allaha yönelen kalp mutmain olur...
Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölü­mü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir.
Allaha emanetsin ferit kardeşim selametle...B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

ferit yazdı:
http://www.islamiyet.gen.tr/forum/v...t=300&forum_id=27&thread_id=18394#post_199067

Regaib kandili

http://www.islamiyet.gen.tr/forum/viewthread.php?rowstart=280&forum_id=6&thread_id=19237#post_199074

Salavat-ı şerif'e

Esselamü aleyküm vr; vb;

Elhamdülillahi rabbil alemin
Vessalatu vessalamu ala Resuline Muhammediv ve ala âlihi vesahbihi ecmain

Ne kadar da mübarek sözler dimi...okurken ne kadar da huzur buluyoruz...arkadaşlar bu forumlar regaib kandiline kadar çekilen kelime tevhid ve miraç kandiline kadar çekilen salavat-ı şerif'e forumları...

Ey müslüman yetmedi mi! bu kadar boş sözlere zaman harcadığımız yetmedi mi! saatlerce tv önünde vakit harcadığımız vs....

Uyanalım artık uyanalım da şefaat umalım efendiler efendisi aleme rahmet olarak gönderilen muhammed mustafa s.a.v. efendimize salat ve selam edelim...

Alemlerin Rabbi Allah c.c. zülcelali vel ikram'dan rahmet umalım kaplerimizi, nefsimizi ıslah edelim...

günde 15-20 dk.mızı onlara ayıralım...ne kadar gücsüz ve aciziz dimi 15-20 dk.mızı bile ayıramıyoruz...

Rabbimiz c.c. bizlere merhamet etsin bizleri gafletten uyandırsın İnşAAllah...

söz artık sizde...tevekkül bizden Takdir Yüce Rabbimizden...

Bismillah de müslüman, kalbini mutmain etmenin başka yolu var mı???????

şefaat ummanın başka yolu var mı?????

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt