Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ey sevgili kapına geldim (2 Kullanıcı)

gökyüzü.

Kayıtlı Kullanıcı
rahman ve rahim olan (esirgeyen ve bağışlayan) allah'ın adıyla bismillahirrahmanirrahim.ey sevgili kapına geldim utana sıkıla çünkü biliyorum ki günahlarım çoooookk.ama ben senin AFÜV ismine sığınarak geldim bu kapıya, eğer günahlarımın azlığını çokluğunu düşünerek gelseydim sana kapına hiç gelemezdim utancımdan:a11:.sana ne kadar da çok isyan ettim ne kadar az şükrettim verdiklerine.ben ne kadar çok kaçmaya çalıştıysam senden gittiğim her uzaklıkta o kadar yakın buldum seni.ben ne kadar unuttuysam da seni sen beni hiç unutmadın.her sabah güneş ışıkları karşıladı beni, ve her uyandığımda dinlediğim o güzel ezan sesi...ben unuttum ama sen unutmadın.ne kadar da kerem sahibisin oysa; çok iyi bir ailem var(ben seçseydim bu kadar iyisini seçemezdim heralde:a45:) , yarattığın her mükemmel güzelliği görebilmek için gözlerim var, annemin her seni çok seviyorum kızım dediğini duyabiliyorum.ve her atışında seni zikreden bi kalbim var kendinden ve benden habersiz.oysa ne kadar da ümitsizdim ağlayıp hıçkırıklara boğulurken beni duymadığını düşünürken:a11: .Ama sen beni hep duydun.rabbim yardım et dediğimde hiç elleri boş çevirmedin beni.çok üzülürken bi gece gözyaşlarımın yarattığı bir selde kaybolurken ben bile duyamazken kendi sesimi sen o kutlu peygamberin güzel sözlerini öğrettin bana 'La tahzen
innallahe meana(üzülme,allah bizimle)'şimdi kapına geldim ya rab tüm varlığımı önüne serdim başım secdede, varlığım dedim ya az önce affet ya rabbi sen bahşetmesen neye sahibim ki.yine de tüm toparlayabildiğim hislerimle yarım yamalak hitabımla geldim kapına.duaya başalrken yine bir acele kapladı içimi.dualarım da hep şöyle başlardı zaten ya rabbi şunlara çok ihtiyacım var ve bitişinde de ya rabbi nolur hemen ver.ne sana hamd etmeyi hatırladım ne de verdiklerine şükretmeyi dualarımda.hep bencillik ettim sadece benim adım vardı dualarımda ya rabbi 'bana' ver dedim hep,efendimizin(Muhammed Mustafa SALLALLAHU ALEYHİ VESELLEM) nerdeyse her duasında ümmeti için de istediğini unuttum. yine böyle aceleci bir duayla kapına geldim ya rabbi, aşkına öylesine muhtacım ki... seni kalbinde her taşıyanı aldığı her nefeste ve attığı her adımda sana biraz daha yaklaştır.AMİN
Bazen ne kadar da Kerem sahibisin diyorum.Seni ne kadar çok unutan bir kulunu aldığı her nefesi hediye ederek sen ne kadar çok hatırladın.ELHAMDÜLİLLAH :]:T

gökyüzü.

Kayıtlı Kullanıcı
Ya RAB inşallah bir kişininde olsa dahi seni hatırlayıp sana şükretmesine vesile olurum.eğer bu şerefi ihsan edersen bana bu senin Kerem'inin lütfudur eğer tam tersi olursa bu benim günahkarlığımdandır ve işe yaramazlığımdandır ya RAB

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt