Kısaca kendimden bahsedeyim (imtihanmış ne bileyim?)
İstediğim yaşama adım atmıştım ama izin yok , birtürlü razı gelinmiyor herşeyden vazgeçtim
Nefis diyor ya aç kalırsan? Rabbim var rızık onun elinde , bari bir evim olsa? biraz param olsa? nasıl gecinirim?
ondan da vazgeçtim , Ya Rab sen varsın , bana yetersin Razıyım herşeye istersen bir kenarda mağarada yaşıyayım
Birden herşey değişti , hepsini geri gönderdi
Yine olmadı , yine razılık yok, zikirlerime, kur-an okumama, ibadetlerime kızılıyor dayanamadım yine.. bu sefer son diye
yine aynı şeyler rızık? Allah ne verirse... benden adım Rabbim den ne gelirse emekliliğimi yaptırdım yeter bana 500lira
çocuklarını göremezsin! amenna Rabbim isterse gönderir ....ne güzel istediğimi yaşıyorum engel yok , ne mutluydum ...yine
yine razı olmadı , yine geri verdi , neyi terketdiysem O'nun uğruna yine verdi ,
Şimdi ? Aşkı yaşamaktan başka muradım yok... peki niye dünya peşimde?
Aşkını ararım adım , adım hani baharı seyrederim, bana çok yakın .. ne güzelsin Rabbbim , bir emelim var , sevdiklerini bulmak ,
peki neden dünya peşimde? git, git yok yok işim seninle ama Rabbime hizmet edeceksen gel benimle , yoksa git uzaklaş benden
Denilecek ne var ki? Gönlüm rıza peşinde, Ya Rab razı ol benden (sen razı ol Yaradandan) tamam Rabbim ne olursa razıyım zaten
arada feryad edersem? gönlümde sensin bunu isteyen , isterim ki feryadım aşk için olsun
Tek derdim kalsın o aşk olsun,olsun, olsun gönüllerde aşk olsun