-Ammar Bin Yasir-
Kayıtlı Kullanıcı
ellerinize sağlık ablacım çok güzel bir paylaşım Allh'a emanet ol inşaallah
Selamünaleyküm....
Paylaşımınız için teşekkür ederim. emeğinize sağlık selam ve dua ile kalınız
-Ey îmân edenler!Eğer siz Allah'a(Allah'ın dinine) yardım ederseniz O da size yardım eder, ayaklarınızı kaydırmaz.MUHAMMED SURESİ
İMAN ETMEK,KAYITSIZ ŞARTSIZ ALLAHA TESLİM OLMAKTIR,TIPKI İBRAHİM AS. GİBİ.ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK GÜZELDİ.
evet gerçekten çok güzel anlatılmış Allah c.c razı olsun . emeğinize sağlıık........
Çok güzel ifade etmişsin iman ediyoruz ama nasıl namaz kılıyoruz sonunda dua ederken şu olsun bu olsun onu bunu isterim diyoruz gözümüzü açtın kardeşim Allah c.c. razı olsun senden Rabbime emanetsin selametle
Selamun Aleyküm
Allah razı olsun kardeşim emeğinize sağlık, çok etkileyici bir yazı.
Selamun Aleykum Güzel Kardeşim Rabbim Razi Olsun Ben Sana Sormadan Hoşgörüne Siğinip Bu Yazinin Koyasini Aldim Sürekli Okuyup Nasil Iman Ettiğimi Hatirlamak Için Umarim Hakkini Helal Edersin. Rabbimize Emanet Ol Kardeşim Selam Ve Dua Ile..
güzel bir paylaşım olmuş.selam ve dua ile kalın selametle..
ellerinize sağlık ablacım çok güzel bir paylaşım Allh'a emanet ol inşaallah
Selamun Aleyküm Kardeşim çok Güzel Bir Paylaşim
Rabbime Emanet Olun Inşallah
selamun aleykul cok güzzel yazmışsın eline sağlık ...
RapidShare: 1-Click Webhosting
Efendimiz A.S Buyuruyor ki : " Hicretin Efdali " Allah'ın Hoşlanmadığını Terk etmendir.
Terketmenin en hayırlısı...
Bu güzel Paylaşımın için çok teşşekkür ederim. Umarım iman ederken pazarlığı terkederiz.
Bu paylaşımını slayt olarak hazırladım umarım beyenirsiniz...
RapidShare: 1-Click Webhosting
Selemün alayküm kardeşim.Eline yüreğine sağlık çok güzel bir paylaşımdı Allah c.c. razı olsun. İnşallah güzel paylaşımlarınızın tekrarını bekleriz.
23. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Kim Allahtan başka hiçbir ilah olmadığına, Muhammedin de Onun Resûlü olduğuna şehadet ederse, Allah ona ateşi haram eder."
Ubâde radıyallahu anh. Tirmizî.
24. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Kalbinde zerre kadar îmanı olan kimse, cehennemden çıkar."
Ebû Saîd radıyallahu anh. Tirmizî.
25. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Şüphesiz Allah, yalnız kendi rızasını isteyerek, "Lâ ilâhe illallah" diyen kimseye, ateşi haram etmiştir."
İbn Şihâb radıyallahu anh. Buhârî.
26. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Muhammedin nefsi elinde olana yemin ederim ki, yahudi olsun, hıristiyan olsun, bu insanlardan beni duyup da, getirdiğim kitaba îman etmeden ölen kimse, kesinlikle cehennemlik olur."
Ebû Hureyre radıyallahu anh. Müslim.
27. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"iman, cennete, cehenneme, hesap gününe, yaptıklarını tartan mîzana ve iyisiyle kötüsüyle kadere, inanmandır."
İbn Abbas radıyallahu anh. Ahmed.
Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Şu üç şeyi kendinde bulunduran îmanın tadını alır: Allah ve Resûlünü herşeyden fazla seven. Bir kulu, başka bir maksatla değil de, sadece Allah için seven. Allah tarafından küfürden kurtarıldıktan sonra, tekrar küfre dönmeyi ateşe atılmak kadar çirkin ve korkunç gören."
Enes radıyallahu anh. Buhârî.
"Biriniz, kendisi için sevdiği bir şeyi, kardeşi için de sevmedikçe, tam îman etmiş sayılmaz."
Enes radıyallahu anh. Buhârî.
"Allah için seven, Allah için nefret eden, Allah için veren, Allah için tutumlu olan, îmanını tamamlamıştır."
Ebû Ümâme radıyallahu anh. Ebû Dâvud.