InsaAllah evet
Alttaki Ankara'ya gitti mi hic?
yook takılmadım teşhis doğru çok mütevazisiniz bu arada evet alttaki üye gülüyor çok hemde alttaki üye doktormu doğru teşhislerde bulunuyor da
pek gülemiyorum bu aralar
alttaki üye tv izliyor mu?
evet arada kaynadı gitti sağlık olsun teşhis açısından sordumdu ben bu makama yüksek tevazu ve alçak gönüllülük ile geldim mi diyosunuz o da güzel hayır sinirli değilimdir ben yavaştan gidiyorum hayırlı akşamlar inşallah..alttaki üye hasan dursun dinlermi ?:
Kendimi övmeyi sevmem ammaa tevazu benim uzmanlık alanımdır
MaşaALLAH :
Sorunuz arada kaynayacak malesef
hımm, yani evet, kelolan masalları favorimdir
Alttaki üye sinirli mii :
evet arada kaynadı gitti sağlık olsun teşhis açısından sordumdu ben bu makama yüksek tevazu ve alçak gönüllülük ile geldim mi diyosunuz o da güzel hayır sinirli değilimdir ben yavaştan gidiyorum hayırlı akşamlar inşallah..alttaki üye hasan dursun dinlermi ?
: demiştiniz...
diyemiyorum neden çünkü tevazum el vermiyor öyle demeye.. :
Hayır dinlemem.. Hayırlı akşamlar :
alttaki üye mustafa cihat sever mi? :
evet dinler üç yaralı gelincik çiçeği,seni anlatamam,gülmeyenler bahçesi favorilerim vs vs alttaki üye çok mu neşeli
dinler ve sever diyeyim de soruya da cevap vermiş olayım
Ne desem bilemedim yaa çok sevindim bak şimdi :
Nerdeee :
: mustafa cihat abim sevilip dinlenmez mi yaa :
alttaki üye alttaki ye mi ?
dinlenir tabiki Rabbim neşenizi daim etsin inşallah hayırlı cumalar..evet alttaki üye alttaki üye alttaki üye hacıbayramda sabah namazı kıldımı
hıı ben öyle anlamamıştımEvet
Sen nasil duvak duskunu olacaksin kardesim duvak duskunu demek "gelinlige layik, duvaga layik" demek, sen damatliga layik olabilirsin
Alttaki kardes, bir asik mi?
EyvALLAH :
Amin, teşekkürler.. :
yook yani hayır :
Alttaki Ankara'da mı yaşıyor ? :
Alttaki kim olur nasipte sorusunu cevapladığım kişi yaşıyor
hıı ben öyle anlamamıştım
yok
ALLAH hayırlı uzun ömürler versin
Alttaki
Konya'ya geldimi ?