Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Evlilikte Rabbimin Emri (1 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
S.a

Son Zamanlarda Artik Insanlar Eşlerinin Kiymetini Anlamiyorlar Gibi Geliyor Bana ..

Söylemek Istediğim Bikaç Bişeyler Var ...

Insan çok Sevdiği Biri Için Biçok şeyi Yapar En Azindan Ilk önce Sevdiğini Düşünür Daha Sonra Kendini..ama Neden Sevilen Insan Azla Yetinmiyor Yada Ne Bileyim Saçma Sapan Nedenlerle Sorunlar çikariyor..

Evli Değilim ..
Ama Bi Ara Bana Evlenmekten Bahsettiklerinde Hep Olmaz Ben Evlenemem Kimse Evliliği önermiyor Zaten çoğu Insan Anlaşamiyor Ya Bende Anlaşamazsam Gibi Tepkiler Veriyordum.. Ama Gün Geçtikçe Daha Farkina Variyorum Evliliğin Kutsalliğinin...

Neden Mi?

Insan Bi Süre Sonra Gerçekten Sevilmek Istiyor.. Değer Bilen Seven Bir Kalple ömrünü Geçirmek Istiyor..tamam Kabul Ediyorum Baba Evindede Insan Yaşayabilir Yada Ayri Bir Evde Tek Başina Evlenmedende Yaşanabilir..

Ama Nereye Kadar ..

Bunun Birde Yaşliliği Var ......

Yok Evlilik Bana Göre Değil Diyen Kişileride Anlamakta Zorlaniyorum .. Belkide Kendilerine Göre Haklilar.ama Düşünün Birde Evliliği O Minicik Size Ihtiyaci Olan Birde Bebeği..

Benim Yaşim Daha 20 .. Belkide Yolun Daha çok Başindayim ...ama Evlilikte Rabbimin Emri Değilmidir Sonuçta.. Rabbimi Bilen Ve Ona Inanan Insanlarla Karşilaşiriz Inşallah.

laves

Kayıtlı Kullanıcı
amın kardeşim inşaallah hayırlı ve ımanlı bı ınsan cıkar karsına bende nısanlıyım ama alılem bıraz sorum cıkarıyor :(
yazdıklarına katılıyorum ınsan belırlı bı sure sonra kendını anlayabılen bıseylerı paylasabılecegı herseyını anlatabıleegı yerı geldıgınde dost yerı geldıgınde es yerı geldıgınde arkadas olabılecek bırını arıyor Rabbıme butun bekar kardeslerımızın yardımcısı olsun cunku bu devırde boyle ınsanları bulmak zor Allaha emanet ol

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Gönlü Güzel Laves Kardeşim .. Rabbim Bütün Sorunlarini Gidersin Nişanlinla Rabbimin Istediği Gibi Aile Kurmak Nasip Olur Inşallah Sana...allah A Emanet Ol.

laves

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Gönlü Güzel Laves Kardeşim .. Rabbim Bütün Sorunlarini Gidersin Nişanlinla Rabbimin Istediği Gibi Aile Kurmak Nasip Olur Inşallah Sana...allah A Emanet Ol.
amın kardesım senınde karsına ıstedıgın gbı basta ımanlı ınsanlar cıkarsın Rabbıme emanet ol

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Inşallah.. Din Kardeşlerimizin Birbirlerine Ettiği Dualar Kabul Görürmüş .. Inşallah Kardeşim . Aeo

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşim bu konuda düşündüklerinize tamamen katılıyorum. bakmayın siz başkalarının dediğine evlilik bence dünyanın en güzel şeyi (hoş daha tatmadım ama). Rabbim bizleri kendisinden razı olduklarıyla karşılaştırsın inşaallah. Bence evlilikte eşler birbirlerine ALLAHın sunuduğu birer hediyedirler ve İnsan bir hediyeyi hemen almak ister dimi. ALLAHA emanet olunuz...selam ve dua ile... Hayırlı akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt