Namaz olmazsa olmaz..Hani buyrulmuştu''Ben sizin Rabbiniz değilmiyim?''
'O'ndan güzeli yoktu, O'ndan başka yoktu...
(bir tefekkür neticesi, Yalnız Rabbim vardı, TEK Yaratan vardı... karşısında yaratılanlar... kimisi kendini var sanıyordu, kimisi ne oldugunu anlamıyordu, Aşk odu kalbime o an kondu ''Sana aşığım, senden başka yoktu'' ne oldu?? neden unuttum? oysa sözüm şuydu:
'Aşktı var olan, aşk içinde olan, gözüm aşkta, aşktı var olan, dünyaya gidersem hep aşkını haykırıcam, hep sana yanıcam...unuttum, sen unutturdun ama biliyordun, ben bilmiyordum unuttum...)
Bunları söylememelimi?? ama söyle diyen sen... bilinsin artık, sırlar dökülsün artık, ister ki gönül bilmeyen anlamayan olmasın artık..
İmtihana tutuldum, ben kendi kendime yeterim sandım, ee kolay değil, kendime inandım, seni unutmam sandım...
Yok zormuş dostlar, unutanlarla olmak zor imtihan, elimden tutan unutmayanlar olmasaydı?? Rabbimdi unutturmayan...
Ezelden adı konmuş, aşk o anda oluşmuş, var git yurduna, sevenler unuturmuymuş???
Özümden belli, sevgi aş, ekmek gibi elimden almasaydın peşinden gelirmiydim ki???
Yunus, çık yola erenlere selam yolla, eğer dara düşersen Şems ten haber yolla...
Mevlanaya rastlamadın mı hala???(hayır, derinlerde.. o ne mana??incileri toplar, Şems'e yollar...onlar dostlar, birbirini tamamlar, selam olsun
dostlara... hey aşık! kendini topla, Rabbim aşkını artırmanın zamanı gelmedi mi hala???)