Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

EVLİLİKTE MUTLULUĞUN 9 SIRRI??? (1 Kullanıcı)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: EVLİLİKTE MUTLULUĞUN 9 SIRRI???

meftun61 yazdı:
ADIM GÜLSÜM YAŞIM 25.ÇİĞDEM.
PEKİ ADINLA HİTAP EDEBİLİRMİYİM AMA YOK ABLA DİİM DİMİ BENİM GİBİ HÜRMETLİ SAYGILI BİRİNE YAKIŞMAZ:D MEMNUN OLDUN BENDE 22 OLUCAM AĞUSTOSTA :D ABLACIM.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

TANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUM.NASIL İSTERSEN NASIL RAHAT EDERSEN ÖYLE HİTAP ET.DÜNDE BEN FATMA ERGÜNE ABLA DEDİM AMA O 85 Lİ İMİŞ.MUSTAFAXTAR BANA DEDİKİ GÜLSÜM SEN KAÇLISIN BENDE 81 DEDİM ODA FATMA 85 Lİ DEDİ ÇOK GÜLDÜK.:D:D:D

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
TANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUM.NASIL İSTERSEN NASIL RAHAT EDERSEN ÖYLE HİTAP ET.DÜNDE BEN FATMA ERGÜNE ABLA DEDİM AMA O 85 Lİ İMİŞ.MUSTAFAXTAR BANA DEDİKİ GÜLSÜM SEN KAÇLISIN BENDE 81 DEDİM ODA FATMA 85 Lİ DEDİ ÇOK GÜLDÜK.:D:D:D
YAHU O ZAMAN YAZMASI KOLAY YANİ KISA BNE SANA GÜLSÜM DESEM OLUR DİMİ ŞEKER ABLAM...YOKLAMAYA BEKLERİZ.

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

DUN_SURGUNU_YA yazdı:
Katkım olması düşüncesiyle devamınıda ben eklemek istedim umarım sizin için bir mahsuru yoktur.

1) Mutluluk ötelerde değil: Mutlu olanlar bunun için olması imkansız büyük şeyler beklemeyenlerdir. Bir demet çiçek alan eşine, tebessümle bakan kadın, eşinin şefkat ve sevgisiyle pişirdiği bir çorbaya teşekkür edebilen erkek mutlu olur.
2) “Adalet”i unutmayın: Yaşanan olaylar karşısında her şeyi iyi tahlil edin. Kendinize haksızlık ediliyormuş gibi bir pozisyona girmeyin. Kendinizi mazlum, eşinizi zalim sandalyesine oturtup “Ben bu evde neyim ki?” diye eşinizi itham etmeyin.

3) Alıngan olmayın: Sürekli “Niye öyle konuştun? Sen böyle demekle beni kast ediyorsun...” vb sözlerle hesap sormayın. Hiçbir eş, “Acaba bu sözümden ve davranışımdan yanlış bir mana çıkarır mı?” diye düşünen bir eşin yanında rahat olmaz.

4) Aranıza duvarlar örmeyin: Duvarlar örüp onu o duvarların arkasında yalnızlığa terk etmeyin. Ya da siz kendinizi öyle bir duvarın içine hapsedip yalnız başınıza yaşamayın. “Beni anlamayan bir eşim var, ne yapabilirim?” diye diyalog kapılarını kapamayın.

5) Eşinize kambur olmayın: Kendinize düşen sorumlulukları mutlaka yerine getirin. “Ben yapmasam nasıl olsa eşim yapar” düşüncesiyle onun fedakarlığını istismar edip eşinize yük ve kambur olmayın. Nihayetinde o da bir insan, gün gelip o kamburdan kurtulmak isteyebilir.

6) Kendinizi peri, eşinizi cadı ilan etmeyin: Her şeyden bir haklılık payı çıkarıp, kendinizi tek akıllı olarak göstermeye çalışmayın. Kendinizi iyilik perisi eşinizi cadı ilan etmeyin. Unutmayın ki, eşler birbirinin rakibi değil, tamamlayıcısıdır.

7) Eşinize akıl hocalığı yapmayın: Sürekli eşinize ‘şunu şöyle yap, bunu böyle yap’ diyerek akıl hocalığı yapmayın. Sanki onun aklı yokmuş da siz veriyormuşsunuz gibi davranmayın. Başaramadığı işler karşısında fırsatçılık yapmayın.

8) Tartışmak için bahane aramayın: Tartışmak için fırsat kollamayın. En küçük bir şey için sayıp dökmeyin. Mutlu olmak dururken ufak tefek şeylerle hayatı zindana çevirmeyin... Her tartışma mutluluk sarayından bir tuğla koparır.

9) Kameralarınızı güzelliklere çevirin: Aile hayatı içinde her şey olabilir. Bunlar kaderin cilvesidir. Bu sebeple alıcılarınızı eşinizin kötülüklerine değil iyiliklerine çevirin. Bahar günlerinde bile sağanakların olduğunu unutmayın.

ALLAH RAZI OLSUN COK GÜZEL
PAYLASIM ICIN TESKKÜRLER HAYIRLI CUMALARB)

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

makinaci06 yazdı:
1-MUTLULUK ÖTELERDE DEĞİL....
2-ADALETİ UNUTMAYIN...
3-ALINGAN OLMAYIN...
4-ARANIZA DUVARLAR ÖRMEYİN...
5-EŞİNİZE KAMBUR OLMAYIN...
6-KENDİNİZİ PERİ EŞİNİZİ CADI İLAN ETMEYİN...
7-EŞİNİZE AKIL HOCALIĞI YAPMAYIN...
8-TARTIŞMAK İÇİN BAHANE ARAMAYIN...
9-KAMERALARINIZI GÜZELLİKLERE ÇEVİRİN...
ZAMAN AİLEM BU HAFTAKİ SAYISINDAN;);)
YAZMAYA ÜŞENDİM HAKKINIZI HELAL EDİN...MERAK ETTİĞİNİZ OLURSA YAZARIMB)
d0d701b3e00000105fnt5.gif

ALLAH RAZI OLSUN HAYIRLI CUMALAR
BU ARADA RESIMDE COK GÜZEL KOPYALADIM HAKKINIZI HELAL EDINB)B)B)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

seher vakit yazdı:
makinaci06 yazdı:
2-ADALETİ UNUTMAYIN...
3-ALINGAN OLMAYIN...

ayYY HELAL OLSUN LAFIMI OLUR ARAMIZDA...CÜMLEMİZDEN İNŞALLAH.B)

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

makinaci06 yazdı:
seher vakit yazdı:
makinaci06 yazdı:
2-ADALETİ UNUTMAYIN...
3-ALINGAN OLMAYIN...

ALLAH RAZI OLSUNB)

ayYY HELAL OLSUN LAFIMI OLUR ARAMIZDA...CÜMLEMİZDEN İNŞALLAH.B)

selen-arzu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.
şimdi böyle karşılıklı anlayış içerinde mutlu ve huzurlu eşler varmı?:p:p

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

selen-arzu yazdı:
s.a.
şimdi böyle karşılıklı anlayış içerinde mutlu ve huzurlu eşler varmı?:p:p
A.S.VARDIR İNŞALLAH ABLACIM BEN EVLENİRSEM HAYIRLISIYLA ANLATIRIM NASIL OLDUĞUNU...:D

nurettin

Kayıtlı Kullanıcı

evlilikte.
1...eşlerin birbirine saygılı olması
2...aralarında sevgi olması
3... saygının olmadığı yerde sevgi olmaz..sevgive saygının olduğu yeri size şöyle tarif edeyim... çorak bir tarla düşünün verimsiz ve bakımsız<oradan hasat alamazsınız...evlilikte böyledir...AMA.saygı ve yanındada sevgi varsa o evde huzur muhabbet bereket nur vardır çünki o eve allah(CC)KENDİ NAZARI İLE BAKAR.. ve o eve bereket yağar huzur yağar nur yağar....ve o evin içi gül bahçesine dönüşür..sizlerde saygı ve sevgiyi kendinize.tabedin..eviniz çiçek bahçesi olsun. değerli dostlar...selametle.. kalın

nurettin

Kayıtlı Kullanıcı

evlilikte.
3... saygının olmadığı yerde sevgi olmaz..sevgive saygının olduğu yeri size şöyle tarif edeyim... çorak bir tarla düşünün verimsiz ve bakımsız<oradan hasat alamazsınız...evlilikte böyledir...AMA.saygı ve yanındada sevgi varsa o evde huzur muhabbet bereket nur vardır çünki o eve allah(CC)KENDİ NAZARI İLE BAKAR.. ve o eve bereket yağar huzur yağar nur yağar....ve o evin içi gül bahçesine dönüşür..sizlerde saygı ve sevgiyi kendinize.tabedin..eviniz çiçek bahçesi olsun. değerli dostlar...selametle.. kalın

nurettin

Kayıtlı Kullanıcı

MUTLULUK SIRRINI OKUYUN

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A.
EVLİLİKTE MUTLU OLMANIN 10. SIRRINIDA BEN SÖYLÜYEYİM BARİ

EVLİLİKTE MUTLULUK KAYNAĞININ BELKİDE EN BAŞINDA EVLİLİĞİN EN GÜZEL MEYVESİ OLAN ÇOCUKLARDIR.
ÇEVRENİZDE BUNU ÇOCUKLU VE ÇOCUKSUZ AİLELER ÜZERİNDE GÖZLEMLEYEBİLİRSİNİZ.
K.S.EO.

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

nurettin yazdı:
evlilikte.
ALLAH RAZI OLSUN DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ ABİ.RABBİM HAYIRLI MUTLU SAYGI SEVGİ DOLU BİR YUVA NASİP ETSİN CÜMLEMİZE.SELAMETLE...

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
S.A.
EVLİLİKTE MUTLU OLMANIN 10. SIRRINIDA BEN SÖYLÜYEYİM BARİ

EVLİLİKTE MUTLULUK KAYNAĞININ BELKİDE EN BAŞINDA EVLİLİĞİN EN GÜZEL MEYVESİ OLAN ÇOCUKLARDIR.
ÇEVRENİZDE BUNU ÇOCUKLU VE ÇOCUKSUZ AİLELER ÜZERİNDE GÖZLEMLEYEBİLİRSİNİZ.
K.S.EO.
tabiki ÇOK GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİNİZ ÇOCUK EVİN NEŞESİ VE EŞLERİ SEVGİDEN SONRA BİR ARADA TUTAN SEBEP.ALLAH RAZI OLSUN ABİM.SELAMETLE DUA ETMEYİ UNUTMAYALIM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt