Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

evlilik (2 Kullanıcı)

bilmek

Kayıtlı Kullanıcı
50 tane okundu
allah hayırlısnı versin

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.35 tane daha okudum...

G

gülderen özdemir

selamün aleyküm kardeşim aldığım 50 okundu 25 de fazladan okudum toplam 75 daha okudum berat kandilinişzde mübarek olsun allah c.c. emanet olun sağlıcakla ve esenlikle kalınız

denizaslan

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim aldığım 50 okundu 25 de fazladan okudum toplam 75 daha okudum berat kandilinişzde mübarek olsun allah c.c. emanet olun sağlıcakla ve esenlikle kalınız

Allah razı olsun kardeşim.
Göz sevdiğini,gönül özlediğini,kuş yuvasını,gül goncasını,kul mevlasını görmek ister.Rabbim görmek istediklerini görmeyi nasip etsin.Kandilin mübarek olsun.

G

gülderen özdemir

Allah razı olsun kardeşim.
Göz sevdiğini,gönül özlediğini,kuş yuvasını,gül goncasını,kul mevlasını görmek ister.Rabbim görmek istediklerini görmeyi nasip etsin.Kandilin mübarek olsun.

amin amin amin allah razı olsun sevgili kardeşim rabbim sizden de razı olsun sizinde kandiliniz mübarek olsun allah .c.c. emanet olun 50 tane daha alıyorum ne kadar okursam ona göre haber veriirim selametle

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı günler 100 tanede ben alıyorum inşallah hayırlı bi evlilik nasip eder mevlam size...

sude-naz

Kayıtlı Kullanıcı
reispelin................}100
deniz öğrt.............}50
deniz öğrt. annesi..}50
birnur..................}50
gülderen özdemir...}275
nasırlı_kalp...........}20
kalbiminurlandır.....}100
eftalya6122.........}50
gamze0387..........}65
bilmek.................}50
mutsuz...............}100
+__________________
TOPLAM.............=]910
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR ALLAH HEPİMİZİN DULARINI KABUL EYLER İNŞALLAH.....

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
bende 250 tane alıyorum.rabbim size hayırlı bir eş nasib eylesin.inşallah dunyadada ahirettede beraber olasınız.tefriceyi bitirdikden sonra hergun 313 ayetel kursıyı okuyun. lailahe illa ente subhaneke inni kuntu mınezzalimin.bu duayı dilinizden düsürmeyın.selamlar...

denizaslan

Kayıtlı Kullanıcı
bende 250 tane alıyorum.rabbim size hayırlı bir eş nasib eylesin.inşallah dunyadada ahirettede beraber olasınız.tefriceyi bitirdikden sonra hergun 313 ayetel kursıyı okuyun. lailahe illa ente subhaneke inni kuntu mınezzalimin.bu duayı dilinizden düsürmeyın.selamlar...

Allah razı olsun sevgili kardeşim.Tavsiye ettiğin dua için teşekür aderim.Not aldım, her gün okuyacağım.Allaha emanet olun.

nasırlı_kalp

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. ben 20 tane okudum. Allah kabul etsin, hakkınızda hayırlısını nasip etsin inş.

G

gülderen özdemir

Selamünaleyküm kardeşim 50 tane almiştim ama 75 tane okudum.

sude-naz

Kayıtlı Kullanıcı
reispelin................}100
deniz öğrt.............}50
deniz öğrt. annesi..}50
birnur..................}50
gülderen özdemir...}275
nasırlı_kalp...........}20
kalbiminurlandır.....}100
eftalya6122.........}50
gamze0387..........}65
bilmek.................}50
mutsuz...............}100
sevda hafız..........}250
+__________________
TOPLAM.............=]1160
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR ALLAH HEPİMİZİN DULARINI KABUL EYLER İNŞALLAH.....[/QUOTE]:a07:

batan güneş

Kayıtlı Kullanıcı
kactane gerekirse ben okuyayım siz bu gece bitmeden yazın cok cabuk okurum hiç sorun olmaz kaç tane eksikse

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt