Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

~°Evlilik problemleri nasıl çözülür?~° (1 Kullanıcı)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm kardeşim Rahman razı olsun paylaşımınız güzeldi.Bu güzel önemli bilgileri aklımızdan çıkarmamak duası ile...Yaradan a emanetsiniz inşaallah.B)

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM. PAYLAŞIM İÇİN SAĞOLUN.

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim öncelikle paylaşımın çok güzel ama bende evlıyım eşim o kadar çok sinirliki onu kızdırmıyım derken tamamen hata yapıyorum senin dediğin gibi yapıyorum bazen hiç ama hiç yaranamıyorum devamlı bana cezası küsüyoo bendede hiç küslük olayı yoktur bazı zaman ne yapacagımı şaşıyorum rabbime sıgınıyorum ona dua ediyorum ve sizlerdende dua beklıyorum rabbim tüm kadınlara sabır versin ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM A.E.O

:( En güzelini yapiyorsunuz ALLAH´a siginin dua edin
InsALLAH Düzelir__Dua ederim Kardesim

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm canım. Allah razı olsun paylaşımın çok güzeldi. Murat abimin yorumu da harikaydı Allah razı olsun, zevkle okudum :GRabbul alemin saadetinizi daim eylesin güzel abim.

selam ve dua ile güzel kardeşim. Rabbimize emanetsin inşaAllah B)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Arkadaşlar.:K
Gülerek Başladim Kusura Bakmayin. Ya Genelde Bayanlara Sorulduğu Zaman Erkek, Erkeklere Sorulduğu Zamanda Bayanlar Haksiz Olur Bu Bi Altin Kural Bunu Değiştirmek çok Zordur Bu Yaradilişta Vardir. Insan Otamatik Olarak Savunmaya Geçer. Bence Bi Problem Varsa Iki Taraftadir Ama çoğunluk Olarak Birisi Ağir Basar. Erkek Veya Bayan Olarak Ayirmak Istemiyorum. Evli çiftlerdeki Problem (şimdiki Gençlerde) Bence Aileden Aldiği Terbiye Ahlak Saygi Vb. şeylerden Kaynaklaniyo Kanatindeyim. Erkek Yetiştirilirken Evin Bütün Sorumluluğunu Taşimasi Gerektiğini Evin Reisi Olduğu Eşinine Ve çocuğuna Bakmakla Sorumlu Olduğu, Onlari Her Zaman Korumasi Ve Sahip çikmasi Gerekliliği Anlatilir Kiiii Normalide Budur. Tabi Biraz Abarti Oluncada Evin Reisi Yerine Patronu Gibi Görmeye Başliyo Kendini Erkek. Bayanlarada Malisef Eskisi Gibi Nasihat Yerine Savaşa Hazirlamalar. Aman Kizim Eşinin Eline Bakma Kendin çaliş Paran Girerse Sözünde Geçer, Sana Bişey Diyemez Derse Karşiliğini Ver Aman El Kaldirirsa çik Gel, Onun Annesine Babasina Hizmetçi Vermiyoz Seni, Kimseye Bakmak Zorunda Değilsin Gibi Vb. Eee Bu Ortamda Kimse Malisef Ne Evlenir Ne Evlenmeye Cesaret Edebilir. çevrenizde Görüyosunuzdur. Anne Ve Babalarimizin Zamaninda Boşanma Illaki Varmiş Ama Kimse Belki Cesaret Edemediğinden Belki örf Ve Adetlerden Belkide Boşanmanin Bir çözüm Yolu Olmadiğindan Boşanmazmiş Yada Boşanamazmiş. Ne Demek Istediğimi Anlamişsinizdir Bu Kadar Yeter Valla Ben Bile Bunaldim. çok şükür Doğru Insani Seçmişim Ve Evlenmişim. Arkadaşlar Bekar Kardeşlerimize Allah(c.c) Gönüllerine Göre Eş Nasip Etsin Evlilerede Mutluluk Huzur Versin. Allah'a(c.c) Emanet Olun. Selamun Aleyküm

Ve Aleyküm Selam Murat Abi__
Mutlulugunuz hic bozulmasin insALLAH... Dogru insani bulmak zor... Ne mutlu ki size bulmussunuz...ALLAH mesut etsin

Amin__B)__Amin__InsaLLAH.... Rabbim Tüm Bekarlara Hayirli bir es nasip etsin
Güzel Yorumun icin tesekkür ederim Abi...:D__:G
ALLAH´a e.o

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Elhaya vel iman derdi anneannem boşuna değil elbette ALLAH korkusu içimizde olunca herşey olur Bütün mesele kul olduğumuzu kabullenmekte galiba başka bir şey değil kul olmak ama sadece yaradana etrafındaki herkesinde senin gibi senin kadar aciz olduğunu unutmamak gerek Bunlar unutulmazsa kolay olur herşey galiba dua ile kalın ve dualarınızı eksik etmeyin amin

Haklisiniz__B) Güzel Yorumunuz Icin Tesekkür Ederim
ALLAH´a e.o

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
bunllar iyi ama bunları sadece bayanlar yapmak zorunda kalmıyor mu sizce?yani genelde erkekler daha az fedakar oluyorlar bayanlara göre...ama ben bazen şeytana uyuyorum.sinirleniyorum kızıyorum ya:(....allah beni affetsin....

Kardesim Bence tamamen karakterle ilgili genel de diye birsey yok bence__ Tabiki siz bende daha iyi bilirsiniz ben evli degilim ama cevremdekilerden görüyorum duyuyorum__ kadina sorsan kocasi haksiz Erkege sorsan karisi haksiz__ Eger bi Haksizlik varsa bu tek degil iki taraflidir.. Iki kisiden biri alttan almasi lazim
Seytani sevindirmeyin__sinirlenmeyin__:):G
Amin__B)
ALLAH´a e.o
Yorum Eklediginiz Icin Tesekkür ederim

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm canım. Allah razı olsun paylaşımın çok güzeldi. Murat abimin yorumu da harikaydı Allah razı olsun, zevkle okudum :GRabbul alemin saadetinizi daim eylesin güzel abim.

selam ve dua ile güzel kardeşim. Rabbimize emanetsin inşaAllah B)

VE ALEYKÜM SELAM:H

Tesekkür Ederim__ Katiliyorum sana nede olsa abimiz tecrübeli
Yorumun icin tesekkür ederim

ALLAH´a.e.o

ciftci

Kayıtlı Kullanıcı
eline saglik guzel bir paylasim olmus
ama eminim burda verilen mesajlari kendi uzerine alan pek azdir(benim gibi:K)
herkes esine okutmak istiyordur.
-bak nasil olunurmus okuda ogren
:B

kani_selma

Kayıtlı Kullanıcı
evlilikteki olumsuzlukları çok güzel ifade ettiniz .teşekkürler.allah sizden razı olsun .

cennetim

Kayıtlı Kullanıcı
ellerın dert gormesın ne guzel yazmısın öle:)

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
8) Affedici olun

İnsan olmak hasebiyle eşiniz hata yapabilir. Sonra bunun farkına varıp özür dileyebilir. Affedici olun “Neden öyle yaptın?” vb. sözlerle hesaba çekmeyin. Kim affedici olursa o daima kazanır. Nitekim ayette de:
“Bir hayrı açıklar veya gizlerseniz yahut bir kötülüğü affederseniz (bilin ki), Allah da çok affedicidir, her şeye hakkıyla gücü yetendir.” (4.149) buyruluyor.

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...

ÇOK GÜZEL ÖĞRETİCİ BİR PAYLAŞIM....

A.E.OL.DUA İLE...

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
eline saglik guzel bir paylasim olmus
ama eminim burda verilen mesajlari kendi uzerine alan pek azdir(benim gibi:K)
herkes esine okutmak istiyordur.
-bak nasil olunurmus okuda ogren
:B

TESEKKÜR EDERIM
Biraz öyle oluyor galiba:D

_emrah_

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşım için teşekkürler Allah razı olsun
evlilikte kavgalara evliliğin tabirde hata olmasın tuzu biberi gibi olmazmı?
birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini anlamazlarmı alttan alarak ve susarak?
(sadece merak ettiğim için sordum)

AEO olun dua ile inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt