Oncelikle herkese bir tesekur borcluyum.Bu kadar ustume titrediniz Allah sizin hepinizden razi olsun.
Ben 25 yasima kadar universite okudum. Su an meslek sahibiyim hamd olsun. Beni aslinda ayle icinde taniyanlar var. Ama cemiyete , dugunlere katilmam. O yuzden benim varlugimdan ayle disi insanlar haberdar degildir. Isten eve, evden ise, alis veris. Beni isteyenler oldu. Tabbi benim haberim yok. sonradan annem bana gelir der; begenmedik, uygun gormedik diye. Ama iki senedir babam evlenmemi dusunuyor. Ben belcikadan istiyorum. Nedeni: birbirimizi daha iyi anlariz, cocuklari daha iyi egitiriz inshAllah. Okullarinla daha guzel mesgul olabiliriz. Evlilik benim icin paylasim demektir. Islam uzerine bir evlilik isterim inshAllah. Cogu insanlar artik islam diye kendi kanunlarini cikardiyorlar. Buna cok karsiyim. Babam dayim buralardan arastirdi henuz guvenilenek kisi bulunmadi. Cok zor arkadaslar, kime guvenecegini bilmiyorsun artik bu devirde. Hamd olsun bu ana kadar erkek arkadasim olmadi, haramdan kacindim. Isterdimki bi guzel kisi beni gelip istesin, sanki gokten inmis gibi. Onunla ilk konustugumda icime bir guzel duygu girsin. Ona bir baglanayim.Ve hemen nikah filan kiyilsin isterdim. Malesef hayellerimdeki gibi daha olmadi.Beklemekteyim. Babamin tercihi Turkiyeden. Oldu dedim birde senin istedigin olsun dedim. Her yerde sordu , daha bekliyoruz. Bir kac adaylar ortaya cikti ama babam yine begenmedi. Ve yeni adaylari bekliyorum.
Gecen sene ilk kez bir erkekle confferansta tanistik. Allah biliyor. Agladim deli oldum!!Babama soyledim bu kisi diye, babam aradi arastirdi. Insanlar iyi durustur dedi. Biride ben kadin olsaydim bununla evlenmezdim demis. Ya kardesim babamin onunde resmem agladim. Allaha sonsuz guvendim bir isaret ver hakkimda ne hayirli diye. Bilemedim. Istiharelere goz yaslari ile yattim bir sey gormedim. Gostermessen icime dogdur diye dualar ettim. Sonunda babam bu ise razi olmadi, bende biraktim. Ben evlenme niyetimi aldim. Bosanmak aklimdan bile gecmiyor. Cunku ben helalimi sonuna dek sevecegim inshAllah. Bunu Allahtan istiyorum!Cok zor, artik nerde arayacagimi sasirdimmi desem bilemiyorum. Sadece bekliyorum..ama giddikce yasimda ilerliyor..Hayirlisi bakalim..