Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Evlilik Aşkı Öldürür Diyenler Baksın (1 Kullanıcı)

imported_mine_

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel ellerinize sağlık bende eşimle yaşlılığımda ilk fotodaki gibi olmak isterim inşallah rabbim nasip eder...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
resimlere bayıldım. çevremizde maalesef böyle çiftler yok. tam tersine boşanan çiftler çok var. bu resimler evlilik hakkında ümitlendiriyor. Rabbim hepimize hayırlı eşler nasip eylesin. eşimizle ve çocuğumuzla kötü imtihan etmesin.

Amin kardeşim, beğendiğine sevindim.

Dua ile...

aglayan karanfil

Kayıtlı Kullanıcı
allahım yaaa.çok tatlılar...aşk zaten geçicidir.insanca sevmek,saymak ve güven...veee onlar gibi bi son.allah razı olsn kardeşm..çoook samimi candan bikonu olmş.aeo

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim
evlılık aşkı öldürü mü hiç bakın şu güzelliğe
cok cok guzel
allah her daım sevgıyı saygıyı bılenlerle karşılaştırsın amin
allaha emanet olun
emeğınıze sağlık :)

Vealeykümselam ablacım.

Amin, gözlerine sağlık.

Dua ile....

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık bence karşılıklı saygı sürdükçe sevgide sürer aşk ta gerisi yalan selametle

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
ben üçüncü resme bayıldım ya emeğine sağlık evet evlilik aşkı öldürmüyor ama insanlar öldü sanıyor...... keşke yorulduğumda sevdiğim elimden tutup yokuş yukarı çeke çeke götürse biyandanda sızlansa yaşlandık demi diye ahhhhhhhhh ahhhhhhhh inşallah görürüm o günleri

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
ben üçüncü resme bayıldım ya emeğine sağlık evet evlilik aşkı öldürmüyor ama insanlar öldü sanıyor...... keşke yorulduğumda sevdiğim elimden tutup yokuş yukarı çeke çeke götürse biyandanda sızlansa yaşlandık demi diye ahhhhhhhhh ahhhhhhhh inşallah görürüm o günleri

Amin kardeşim, gözlerine sağlık..

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
aman kardesım ne de guzel. Rabbım bızlerı de hem bu dunya da hem de ebedı dunya mesut edecek bırıyle yollarımızı bırlestırsın ınsallah.
emegınıze saglık.

Selamaetle...

G

gerçekyaşam

Esselamu aleykum sevgili kardeşim çok çok çok güzel bir yaklaşım ellerine vede o güzel emeğine sağlık 10 yıllık evli bir ablanızım 2 tane kızım var ve hala eşimin iş dönüşünü sabırsızlıkla beklerim rabbim herkeze hayılı vede huzuru bol yuvalar nasip etsin inşALLAH . Rabbim YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt