Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Evli kardeşlerimiz buraya..!!! (2 Kullanıcı)

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm..
Kardeşimizin paylaştığı bir konu var, kesinlikle okumanızı tavsiye ederim..
Selam ve dua ile..
http://forum.islamiyet.gen.tr/islam...kocana-yar-misin-hanimlar-mutlaka-okuyun.html

aleyküm selam engin kardeşim..
ben okuduım. çok güzel bi yazı imiş..
allah razı olsun...
evet hep evli çirflerin yakındıgı ilgi, tek şey ilgi...
biz eşlerimizden sadece ilgi bekliyoruz diyorlar...
ama bilemem artık..
selam ve dua ile..​

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam engin kardeşim..
ben okuduım. çok güzel bi yazı imiş..
allah razı olsun...
evet hep evli çirflerin yakındıgı ilgi, tek şey ilgi...
biz eşlerimizden sadece ilgi bekliyoruz diyorlar...
ama bilemem artık..
selam ve dua ile..​

Malesef öyle... Bir bayan kocasına yar olmalı...Bu arada konunuz uzayıp kardeşlerimiz gittiğini düşünebilir diye yazmadım..Kalma kararınıza çok sevindim.. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Selam ve dua ile..

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Malesef öyle... Bir bayan kocasına yar olmalı...Bu arada konunuz uzayıp kardeşlerimiz gittiğini düşünebilir diye yazmadım..Kalma kararınıza çok sevindim.. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Selam ve dua ile..

selamün aleyküm kardeşim..
allah razı olsun. evet mustafa abimin söyledigi gibi..
önce uzgun_42 idim. sonra gülüm.se oldum..
çok şükür rabbime. bu siteden çok şey ögrendim..
hayatım tamamen degişti. yeni bi elmas oldum kendimi, kimligimi ben burda buldum.. bırakmak o kadar kolay degildi. öylede oldu zaten çok şükürki..
evet kardeşim biz nasıl sevdigimiz insandan ilgi bekliyorsak, bu kişi annemiz, arkadaşımız, ablamız hatta eşimiz bile, o kişide bizden ilgi beklemzsi normal..
olması gereken de bu bence. rabbim inşalalh her iki cihanda eşimiz olacak hayırlı kişilerle karşılaştırır bizleri. amin..
rabbim herkesin yar ve yardımcıları olsun..
selam ve dua ile..​

imported_mine_

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşim...
ben bekar bi arkadaş olarak çok begendim yazdıklarını...
söylediklerinizi dikkate alacagım inşallah..
ama yazınız kısa olmuş ya..
biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz..
benim gibi tecrübesizlere..
selam ve dua ile..​

sevindim hoşunuza gittiğine...daha detaylı yazarım inşallah allah a emanet olun...

pinar1988

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim karşımıza hayırlı kişileri çıkarsın inşallah

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşım bende yeni 1 yıllık evli biri olarak düşüncemi paylaşmak istedim.

benim kanaatimce bir bayan ilk zamanlarda tanışma birbirine alışma döneminde eşine kendini çok güzel ifade edebilmeli yani nasıl oturursa öyle gider mantığı ile devam etmeli ve hoşlandığı hoşlanmadığı sevdiği sevmediği herşeyi dikkate alıp eşiyle yerli yerinde paylaşmalı çünkü erkekler kayıt eder gibi her ince noktaya kadar alıyorlar benim eşim çok manevi olarak yaşayan biri değildi çok aşırı bilgisi de yoktu ama şuan bakıyorum benim her dediklerimi kayda almış herşey dikkatine girmiş..BENCE bunlar çok önemli her konuda sadece maneviyat değil yaşarken gerekli herşeyde..bir ömür rabbim izin verdiği taktirde o insanla beraber olacaksın bayanın düşüncetarzı ile erkekler şekilleniyor erkekler gurur yapıp hanımın lafıyla bi şey yapmıyoruz deselerde mutlaka onların sözünden çıkmıyorlar ben böyle gördüm kendi düşüncem inşallah sıkıcı olmamıştır hakkınızı helal edin..
en korktuğum ve kimsenin başına gelmesini istemediğimşey aile huzursuzluğudur rabbim kimseyi eşiyle mutluluğu ile imtihan etmesin..rabbim tüm evli çift ve adayları hayırlı evliliklerle daim etsin...

Allah razı olsun.çok güzel ifade ettiniz..

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
ben evli değilim ama evlenmeye aday gibi bir seyim diyebilirim. Ancak bende cevremden gördüğüm kadarıyla bir evlilik nasil yürütülür gibisinden kafamdaki sorulara cevap vermişimdir. evlilik bildiğiniz üzerine çok fedakarlık isteyen bir seydir. Esler birbirlerine sağlı ve sevgili olmaları gerekiyor. Eğer biri o gün sıkıtınlıysa diğeri onun sıkıntısını dinlemeli vehayut sinirli ise diğeri alttan almasını bilecek. yok eğer ikiside birden patlarsa ozaman evliliğin bir anlamı kalmaz ve kavgalar baslar. Herkes görevlerini çok iyi bilmeli kimin ne yapması gerektiğini fln. Bir kadın kocası işten geldiğimi onu güzel sözlerle karşılamalı ve onun stresli gecen günü unutturmalı diye düşünüyorum. Erkekte en azından isten gelirken elinde bir kırmızı gül vehayut çamsakızı bir hediye almalı ve en güzel sözlerle hanıma vermelidir. Bak ozaman o kadın ne kadar sevinir. Senin eşin mutlu oldumu direk olarak sende mutlu olursun zaten. En önemli ikiside çok fedakar olmalıdır bu konu herseyden çok önemlidir.

_YUSUF_

Yönetici
Selamün Aleyküm
Kardeşlerim, kendimize örnekler aramak yerine neden önderimiz, rehberimiz, olan peygamber efendimizin a.s hayatına bakmıyoruz.Yoksa kendimize örnek olarak onu almak istemiyormuyuz yada onun hayat örnekleri nefsimize tersmi geliyor.Neden... neden... neden... yoksa biz peygamber efendimizi a.s sevmiyormuyuz, örnek olarak kabul etmiyormuyuz yada şimdiki devirde öyle yaşanırmı diyoruz? Yada onun yaşadığı hayatla bizler mutlu olamayızmı diyoruz? Yada onun yaşadığı hayatı bizler yaşayamayızmı diyoruz? Eğer evet diyorsak unutmayalımki yarın mahşer günü efendimiz a.s yüzümüze bakmayacaktır.
Bu soruların hepsini kendimize, nefsimize sormalıyız ve ona göre hareket etmeliyiz.
Herkese ümmetin en hayırlıları olan sahabe gibi olmayı onlar gibi insanlarla yuva kurmayı ve onlar gibi yaşamayı nasip eylesin
Selametle kalın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt