Gülüşü Yaralı
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.facebook.com
ama bu sizin anlattığınız konu başlığında anlatılan değil.. konu başlığına dikkat edin.. "evli erkeğin tuzağına düşen bekar kızlar".. "tazağa düşen" den kasıt nedir, ne anlıyorsunuz bu sözcükten.."düşünmeye değerlendirmeye alması dahilinde bile öğrense bayan" işte bu bayan tuzağa düşmüş olmuyor ve dolayısı ile mevzu dışıdır.. bu bayan benim anlattığım asil müslüman bayanlar kategorisine girer... tuzak'tan kasıt nedir bunu anlatmaya gerek yok herhalde.. tuzak sözcüğünün içinde ki manayı anlarsanız beni daha iyi anlarsınız...
ayrıca erkek yapar ne yapsa hakkıdır demedim ki zaten.. islam'a tabiki uyacak erkek.. fakat uymuyorsa hanımlara çok iş düşer.. zira zarar gören onlardır..
selametle..
afedersiniz ama...
"sana" yerine "size" derseniz veya hitap kullanmadan yazarsanız daha uygun olur diye düşünürüm..
:a42::a42: pardon ben konuyla ilgili yazarken "sana veya size" ye takılmamıştım...
ki herkes bilir burada kardeşim diye konuştuğumu normalde...
ayrıca nur-u secde kardeşime ve bana , bu açıklamaları yaptırtacak(yaptırma gereği duyuracak) cümleleriniz olmuştur. oyüzden bu şekilde yazmışızdır..
neyse...