uzaktan kontrol edilebilme özelliği, iyimiş
buda iyi bişey
Şemsiye olsaydınız
uzaktan kontrol edilebilme özelliği, iyimiş
buda iyi bişey
Şemsiye olsaydınız
şükür, kaç şemsiye var
Yastık çıktı:a12:
Yastık: çevrenizdekiler tarafından çok önemli bir konuma sahipsiniz. Siz olmazsaznız kimsenin gözüne uyku girmez. Yanınızdakileri alıp başka dünyalara götürürsünüz. Kısaca alışkanlık yapan bir yanınız var. Size verilen değerin farkına varın.
!.......
Kapı: sürekli açılıp kapanan bir hayal dünyanız var.iyi gününüzdeyseniz sonuna kadar açarsınız kendinizi. Kötü gününüzdeyseniz insanın yüzüne kapanırsınız. Hatta kendinizi kilitleyip hiç konuşmazsanız. Konuşmanızı sağlayacak şeylerden biri tatlı dilli bir insan. Ya da küçük bir anahtar sizi anında açabilir. İnsanların güven için uyumasını siz sağlıyorsunuz. Kendinizle gurur duymalısınız.
çok beğendim paylaşımınızı aynen beni tairf ediyor... tşk ederim paylaşımınız için..
Pencere: bir yanınız içeri bir yanınız dışarı bakıyor. Çok şeffaf bir insansınız. Açıldığınızda bütün güzellikleri içeri alır kötülükleri dışarı çıkarırsınız. Üzerinize damlayan bir yağmur tanesiyle temizlenir üzerinize atılan bir kar topuyla irkilirsiniz.
ellerınıze yuregınıze saglık paylasımınz ıcın kım sayfayı acsa gulumsuyo sayenızde burdakı bı cok ınsana tebesum ettıreblmısınz ne guzel..
sabah her gün oturduğum sandalye
Ben pek bağlantı kuramadım.Ne alaka desem biri açıklayabilirm acaba ?
yani burada ne demek istedin