Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Evinizin hangi eşyasısınız : [ Yazarsanız sevinirim ] (4 Kullanıcı)

cimicip

Kayıtlı Kullanıcı
Yastık çıktı:a12:
Yastık: çevrenizdekiler tarafından çok önemli bir konuma sahipsiniz. Siz olmazsaznız kimsenin gözüne uyku girmez. Yanınızdakileri alıp başka dünyalara götürürsünüz. Kısaca alışkanlık yapan bir yanınız var. Size verilen değerin farkına varın.
!.......

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Yastık çıktı:a12:
Yastık: çevrenizdekiler tarafından çok önemli bir konuma sahipsiniz. Siz olmazsaznız kimsenin gözüne uyku girmez. Yanınızdakileri alıp başka dünyalara götürürsünüz. Kısaca alışkanlık yapan bir yanınız var. Size verilen değerin farkına varın.
!.......

Sonunda begenen çıktı :)
Yastıkda iyimiş :)

hLL.yncy

Kayıtlı Kullanıcı
Kapı: sürekli açılıp kapanan bir hayal dünyanız var.iyi gününüzdeyseniz sonuna kadar açarsınız kendinizi. Kötü gününüzdeyseniz insanın yüzüne kapanırsınız. Hatta kendinizi kilitleyip hiç konuşmazsanız. Konuşmanızı sağlayacak şeylerden biri tatlı dilli bir insan. Ya da küçük bir anahtar sizi anında açabilir. İnsanların güven için uyumasını siz sağlıyorsunuz. Kendinizle gurur duymalısınız.

:) çok beğendim paylaşımınızı aynen beni tairf ediyor... tşk ederim paylaşımınız için..:)

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
Pencere: bir yanınız içeri bir yanınız dışarı bakıyor. Çok şeffaf bir insansınız. Açıldığınızda bütün güzellikleri içeri alır kötülükleri dışarı çıkarırsınız. Üzerinize damlayan bir yağmur tanesiyle temizlenir üzerinize atılan bir kar topuyla irkilirsiniz.

:):)ellerınıze yuregınıze saglık paylasımınz ıcın kım sayfayı acsa gulumsuyo sayenızde burdakı bı cok ınsana tebesum ettıreblmısınz ne guzel..

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Kapı: sürekli açılıp kapanan bir hayal dünyanız var.iyi gününüzdeyseniz sonuna kadar açarsınız kendinizi. Kötü gününüzdeyseniz insanın yüzüne kapanırsınız. Hatta kendinizi kilitleyip hiç konuşmazsanız. Konuşmanızı sağlayacak şeylerden biri tatlı dilli bir insan. Ya da küçük bir anahtar sizi anında açabilir. İnsanların güven için uyumasını siz sağlıyorsunuz. Kendinizle gurur duymalısınız.

:) çok beğendim paylaşımınızı aynen beni tairf ediyor... tşk ederim paylaşımınız için..:)

Allah razı olsun :)

Kıymetinizi bilin :)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Pencere: bir yanınız içeri bir yanınız dışarı bakıyor. Çok şeffaf bir insansınız. Açıldığınızda bütün güzellikleri içeri alır kötülükleri dışarı çıkarırsınız. Üzerinize damlayan bir yağmur tanesiyle temizlenir üzerinize atılan bir kar topuyla irkilirsiniz.

:):)ellerınıze yuregınıze saglık paylasımınz ıcın kım sayfayı acsa gulumsuyo sayenızde burdakı bı cok ınsana tebesum ettıreblmısınz ne guzel..

Allah razı olsun
Siz gelin onu bana sorun herşeye rağmen gülerim ben burdakı arkadaşlarım bilir :)

suda

Kayıtlı Kullanıcı
sabah her gün oturduğum sandalye

suda

Kayıtlı Kullanıcı
yani burada ne demek istedin

_YUSUF_

Yönetici
Ben pek bağlantı kuramadım.Ne alaka desem biri açıklayabilirm acaba ?

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
yani burada ne demek istedin

Sandalye: ne kadar işe yarar bir insan olduğunuzun farkıdasınız değil mi? Yorulan bir insanın ilk aradığı şey bir sandalyede. Masa ile güzel bir ikili oluşturuyorsunuz. Yani buradan anlayacağınız tamamlayıcı bir yapınız var. Her evde bulunan önemli kişiliğe sahip eşyalardan birisiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt