Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Evinizin hangi eşyasısınız : [ Yazarsanız sevinirim ] (3 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Boğa burcu(Sandalye)
21 Nisan-21Mayıs

İkizler Burcu(Kapı)
22Mayıs-21 Haziran

Yengeç Burcu(Ütü)
22 Haziran-22 Temmuz

Aslan Burcu(Halı)
23Temmuz-23Ağustos

Başak Burcu(Şemsiye)
24Ağustos-22 Eylül

Terazi Burcu(Yastık)
23 Eylül-23 Ekim

Akrep Burcu(Televizyon)
24 Ekim-22 Kasım

Yay Burcu(Kaşık)
23 Kasım-21 Aralık

Oğlak Burcu(Pencere)
22 Aralık-20 Ocak

Kova Burcu(Yüzük)
21 Ocak-18 Şubat

Balık Burcu(Çorap)
19 Şubat-20 Mart

Sandalye: ne kadar işe yarar bir insan olduğunuzun farkıdasınız değil mi? Yorulan bir insanın ilk aradığı şey bir sandalyede. Masa ile güzel bir ikili oluşturuyorsunuz. Yani buradan anlayacağınız tamamlayıcı bir yapınız var. Her evde bulunan önemli kişiliğe sahip eşyalardan birisiniz.

Kapı: sürekli açılıp kapanan bir hayal dünyanız var.iyi gününüzdeyseniz sonuna kadar açarsınız kendinizi. Kötü gününüzdeyseniz insanın yüzüne kapanırsınız. Hatta kendinizi kilitleyip hiç konuşmazsanız. Konuşmanızı sağlayacak şeylerden biri tatlı dilli bir insan. Ya da küçük bir anahtar sizi anında açabilir. İnsanların güven için uyumasını siz sağlıyorsunuz. Kendinizle gurur duymalısınız.

Ütü: Hayat ne kadar karışık ve kırışık değil mi. İşte siz tam bunun için dünyaya gelmişsiniz. Bütün karışıklıkları çözmek kırışıklıkları düzeltmek için. Çabuk kızan bir yapınız var. Böyle durumlarda anında kafanızdan dumanlar çıkarırsınız. Ama son zamanlarda insanlar sizi çok sıkıcı buluyor. Bunun nedenini kendiniz bulmalısınız.

Halı: İnsanların ayaklarını yere sağlam basmasını sağlayan en büyük etkenlerden birisiniz. Bir halı ne yapar ya gönlü ferahlatır ya da odayı. Diğer eşyalarla uyumlu bir renk olmanız geleceğiniz için çok önemli. Bunun tersi bir durumda katlanıp bir köşede yalnızlığa terk edilirsiniz.

Şemsiye: sürekliliğiniz yoktur. Hayatınızı sürdürmeniz yağmurun yağmasına bağlıdır. Üzerinize düşen her yağmur damlası sizin kendinize olan güveninizi arttırır. Bazı arkadaşlarınız tarafından olur olmadık yerlerde unutulursunuz. Ya da rüzgarda ters dönüp sokağın bir köşesine atılırsınız. Kısaca açılmadıkça bir hiçsiniz

Yastık: çevrenizdekiler tarafından çok önemli bir konuma sahipsiniz. Siz olmazsaznız kimsenin gözüne uyku girmez. Yanınızdakileri alıp başka dünyalara götürürsünüz. Kısaca alışkanlık yapan bir yanınız var. Size verilen değerin farkına varın.

Televizyon: evin içindeki bütün eşyalar size göre ayarlanır. Vazgeçilmez bir insansınız. Size bakanları ağlatabilen güldürebilen ve düşündüren bir yapınız var. uzaktan kontrol edilebilme özelliğiniz sizin en güzel yanınız.

Kaşık: her ağza ayrı bir tat verirsiniz. Ortalığı karıştırma ihtimaliniz çok yüksektir. Elden ele gezer sofraya anlam katar bazende bir mutfak tezgahında temizlenmeyi beklerseniz. Siz duygusal bir kaşık yoksa çatala mı aşık.

Pencere: bir yanınız içeri bir yanınız dışarı bakıyor. Çok şeffaf bir insansınız. Açıldığınızda bütün güzellikleri içeri alır kötülükleri dışarı çıkarırsınız. Üzerinize damlayan bir yağmur tanesiyle temizlenir üzerinize atılan bir kar topuyla irkilirsiniz.

Yüzük: altın kalpli bir insansınız. Gümüş renkli bir hayatınız var. parmakların et ve kemikten sonra vazgeçilmez unsurusunuz. sıkışıp kaldığınızda çok acı verirsiniz. Mutluluğun simgesi. Yüzüklerin efendisi sizsiniz.

Çorap: ayrıntı gibi dursanızda bir insanın aklına gelebilecek en son eşya olsanızda insanların kalbinde yeriniz her zaman hazırdır. Tekiniz kaybolduğunda hiçbir işe yaramazsınız. Evde kaybolan eşyalar arasında ilk sırada gelirsiniz. İğrenç bir yönünüzde yok değil. Ama bu güzelliğinizi hiçbir zaman gölgeleyemeyecek.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Yüzük: altın kalpli bir insansınız. Gümüş renkli bir hayatınız var. parmakların et ve kemikten sonra vazgeçilmez unsurusunuz. sıkışıp kaldığınızda çok acı verirsiniz. Mutluluğun simgesi. Yüzüklerin efendisi sizsiniz.

Benimki yüzük çıktı :)

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
Televizyon: evin içindeki bütün eşyalar size göre ayarlanır. Vazgeçilmez bir insansınız. Size bakanları ağlatabilen güldürebilen ve düşündüren bir yapınız var. uzaktan kontrol edilebilme özelliğiniz sizin en güzel yanınız.

Televizyon cıktı :)

MELEK DİLBER

Kayıtlı Kullanıcı
Kaşık: her ağza ayrı bir tat verirsiniz. Ortalığı karıştırma ihtimaliniz çok yüksektir. Elden ele gezer sofraya anlam katar bazende bir mutfak tezgahında temizlenmeyi beklerseniz. Siz duygusal bir kaşık yoksa çatala mı aşık.

kasıkmışım:D

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Sandalye: ne kadar işe yarar bir insan olduğunuzun farkıdasınız değil mi? Yorulan bir insanın ilk aradığı şey bir sandalyede. Masa ile güzel bir ikili oluşturuyorsunuz. Yani buradan anlayacağınız tamamlayıcı bir yapınız var. Her evde bulunan önemli kişiliğe sahip eşyalardan birisiniz.

T

tevbekarım

Yastık: çevrenizdekiler tarafından çok önemli bir konuma sahipsiniz. Siz olmazsaznız kimsenin gözüne uyku girmez. Yanınızdakileri alıp başka dünyalara götürürsünüz. Kısaca alışkanlık yapan bir yanınız var. Size verilen değerin farkına varın.

enteresan:)

güzel paylaşım teşekkürler Rana'cım

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun okudugunuz için

Çogü kişide tuttu :D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Şemsiye: sürekliliğiniz yoktur. Hayatınızı sürdürmeniz yağmurun yağmasına bağlıdır. Üzerinize düşen her yağmur damlası sizin kendinize olan güveninizi arttırır. Bazı arkadaşlarınız tarafından olur olmadık yerlerde unutulursunuz. Ya da rüzgarda ters dönüp sokağın bir köşesine atılırsınız. Kısaca açılmadıkça bir hiçsiniz

Teşekkürler ya çok iyi geldi ben bir hiç mişim :D

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı

Teşekkürler ya çok iyi geldi ben bir hiç mişim :D

Sen neymıssin kızzz :D:D

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
:D
kim çıkarki ben çorap ım diyeee :a40: :D

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
zaten bunlar uydurma uydurma :D :D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Valla hiç gülecegim yoktu :D acayıp güldüm Allah da senı guldursun kız :D

Yok kuzu senınkı tutmamış :D

Bilmiyorum ya bu hesap kitaplar beni hiç sevmiyor yok hangi renk şu bu hiç biri sevmiyor beni :D

tutmamış di mi yırtıp atalım yalan yanlış bilgi bunlar :D

:D
kim çıkarki ben çorap ım diyeee :a40: :D

Çorap: ayrıntı gibi dursanızda bir insanın aklına gelebilecek en son eşya olsanızda insanların kalbinde yeriniz her zaman hazırdır. Tekiniz kaybolduğunda hiçbir işe yaramazsınız. Evde kaybolan eşyalar arasında ilk sırada gelirsiniz. İğrenç bir yönünüzde yok değil. Ama bu güzelliğinizi hiçbir zaman gölgeleyemeyecek.

Ne güzel çıkmış sana ya beni bi kovmadığı kaldı :D

melankolik5288

Kayıtlı Kullanıcı
Kapı: sürekli açılıp kapanan bir hayal dünyanız var.iyi gününüzdeyseniz sonuna kadar açarsınız kendinizi. Kötü gününüzdeyseniz insanın yüzüne kapanırsınız. Hatta kendinizi kilitleyip hiç konuşmazsanız. Konuşmanızı sağlayacak şeylerden biri tatlı dilli bir insan. Ya da küçük bir anahtar sizi anında açabilir. İnsanların güven için uyumasını siz sağlıyorsunuz. Kendinizle gurur duymalısınız.

Konu başlığını görür görmez aklıma kapı geldi bende o imişim :) yazılanların büyük çoğunluğu da bana uyuyor diyebilirim :)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Bilmiyorum ya bu hesap kitaplar beni hiç sevmiyor yok hangi renk şu bu hiç biri sevmiyor beni :D

tutmamış di mi yırtıp atalım yalan yanlış bilgi bunlar :D

Ne güzel çıkmış sana ya beni bi kovmadığı kaldı :D

İbra işte anlamına bakacana çoraba bakıyo :D

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı

Konu başlığını görür görmez aklıma kapı geldi bende o imişim :) yazılanların büyük çoğunluğu da bana uyuyor diyebilirim :)

Dediğim gibi genilde uyuyo :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt