Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

evindar için hepinizi bekliyorum. (2 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: evindar için hepinizi bekliyorum.

sevvalmina yazdı:
Selamünaleyküm kardeşlerim kötü bi bayram geçirdim ve benim gibi evindar kardeşimde öyle kardeşimizin teyzesi HAKKIN rahmetine kavuştu ve ben teyzemiz için 41 yasin okuyalım diyorum rabbim tüm ölülerimizin makamını cennet eyler inşallah şimdiden rabbim hepinizden razı olsun sevabınızı yazsın inşallah.

selamünaleyküm.
aleyküm selam değerli kardeşim ben 5 tane alabilirim rabbim rahmet eylesin mekanını cennet eylesin inş hesabını asan eylesin geride kalanlara sabır versin bizlerde onların halleriyle hallendiğimiz zaman fatiha okuyacak birilerini barkamızda bırakmayı yüce rabbim bizlere nasip eylesin selam ve dua ile

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

amin rabbim cümlemizden razı olur inşallah.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
sevvalmina yazdı:
Selamünaleyküm kardeşlerim kötü bi bayram geçirdim ve benim gibi evindar kardeşimde öyle kardeşimizin teyzesi HAKKIN rahmetine kavuştu ve ben teyzemiz için 41 yasin okuyalım diyorum rabbim tüm ölülerimizin makamını cennet eyler inşallah şimdiden rabbim hepinizden razı olsun sevabınızı yazsın inşallah.

selamünaleyküm.
aleyküm selam değerli kardeşim ben 5 tane alabilirim rabbim rahmet eylesin mekanını cennet eylesin inş hesabını asan eylesin geride kalanlara sabır versin bizlerde onların halleriyle hallendiğimiz zaman fatiha okuyacak birilerini barkamızda bırakmayı yüce rabbim bizlere nasip eylesin selam ve dua ile

amin canım ablacım dua ile.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz
etruce
tugba_m
mtekik
afra
hazan_gulu
tebessumd
gulsumsen
hafize
ravza_nur

okuduğumuz yasinleri bugün bağışlıycaz inşallah rabbim hepinizden razı olsun baki olan hayatımızda karşınıza çıkarsın inşallah sevablarınızı kat kat yazsın dua ile..

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm benim güzel kardeşim ve kardeşlerim,

hepimize sonsuz teşekkür ediyorum. Önemli olan iyi gün değil , kötü gün dosttu olduğunuz için ALLAH-Ü TEALA hepinizden ayrı ayrı razı olsun. Burada olmaktan ve sizin gibi güzel insanlarla tanışmış olmama vesile olan ALLAH-Ü TEALA ya şükürler olsun.

selamünaleyküm

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

s.a
rabbim teyzemize ve gelmiş ve gelecek ümmeti muhammetin ruhuna gani gani rahmet ihsan eyler inşaallah.evindar kardeşim allah sabır versin;bu ailenin tüm fertlerine ve onların yakınlarına...
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN B)B)B)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

evindar yazdı:
selamünaleyküm sevvalmina kardeşim,

bu güzel düşüncen için Rabbimiz senden razı olsun dua zincirine katkıda bulunan bütün kardeşlerimden de ALLAH-Ü TEALA(C.C) razı olsun Rabbim mekanlarını cennet eylesinB)B)B)

selamünaleyküm

m_muaz 5
etruce 5
tugba_m 3
mtekik 5
afra 5
hazan_gulu 3
tebessumd 3
gulsumsen 5
hafize 5
evindar 2
Toplam 41 Yasin-i Şerif tamamlanmış oldu.

S.A
GÜLSÜMSEN KARDEŞ 2 TANE ALACAĞINI SÖYLEMİŞ.SANIRIM TOPLAMDA HATA VAR.BEN ŞU AN OKUYABİLECEĞİMİ SANMIYORUM.İŞ YOĞUNLUĞU VE ÇOCUĞUN HASTALIĞI NEDENİYLE.BENİ MAZUR GÖRÜN.BENDE DUALARIMLA DESTEK VEREYİM İNŞAALLAH.
ŞU AN 3 YASİN AÇIKTA MÜSAİT OLAN KARDEŞLERİMİZİN DİKKATİNE...

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

yok abi o düzeltdi iyi bakın 5 yazdı

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

S.A
TAMAM DOĞRUDUR.BEN GÖZDEN KAÇIRMIŞIM DÜZELTMEYİ.OKUYANLARDAN VE OKUNMASINA VESİLE OLANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

amin abi inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt