Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

esselamün aleyküm...geç oldu ama geldim.. (1 Kullanıcı)

mir_erhan

Moderator
aleyküm selam kardeşim hoşgeldin
Rabbim bol sabır versin büyük acı
Rabbim cennetinde kavuştursun
Allah çocuklarına başka acılar yaşatmasın inş.
selametle

Amin kardeşim.Allah celle celalüh senden razı olsun..
yüreklerinize sıkıntılar vermesin inşallah...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
esselamün Aleyküm ve Rahmetüllahi ve Berekatüh...

Alemlerin Rabbine sonsuz sınrısızca ve yaratıkkları adedince hamd ve şükürler olsun..salat ve selamlar Habibine Muhammed Mustafa Sallalahü Aleyhi Vessellem e onun kutlu ailesi ve sadık ashabının üzerine olsun..

ben nerden başlayacağımı bilmiyorum, ne diyeceğimide...hızlı yazıp aceleye getirdim o yüzden hatalarım olduysa affedin...
ben öncelikler haber veremediğim içi ne olur hakkınızı helal edin..
acımız çok büyüktü Rabbim kimselre yaşatmasın
çok aşırı yoğunluktan koşuşturmadan gelememişim....

geldim mesajlarınızı okudum desteklerinizi gördüm Rabbime ne kadar şükretsem az...her bir mesajı gözyaşlarıyla okudum
gururlandım..
sizin gibi mühteşem insanlarla karşılaştığım için onurlandım
şükrettim..
ve sizlere ne kadar teşekkür edeceğim nasıl teşekkür edeceğim o da zor...
hepinizden ayrı ayrı Allah Celle Celalüh sayısız razı olsun inanın okadar zorlanıyorumki.. o kadar yoğun duygular içerisindeyimki..
ne kadar iyisiniz ne kadar mert ne kadar güzel yüreklere sahipsiziniz.
her mesajı okuruken tekrar doya doya ağladım...
Rabbime hamd olsun...

arkadaşlar amcamın kızı 32 yaşlarındaydı evleneli 7 yıl oldu ve istanbuldaydı ailesini hiç kimseyi görememişti...
anne ve babaları 96- 97 de arka arkaya vefat ettiler yetim ve öksüz yani..
o 7 yılın özlemiyle yola çıktı ailesine ama Rabbimin takdiri bu imiş...
çok feci bir ölüm melek gibi bir insan çok büyük kayıp ve acı..
kucağında 1 yıllık oğluda vefat ediyor orada
abisi çok ağır bir şekilde yara aldı
beyin artı kaburgalarciğerlerine saplanmıştı
doktorlar umudu kesmişti ama umut Allah ve o güzel dualarınız
ben o kadar güveniyordum ki burdaki kardeşlerimin duasına....

dualar yerini buldu doktoru çok mucize bir şekilde hayata döndü dedi..
ama risk var hala..tamamen kendisinde yani..
diğer iki tane daha amaca oğulları yaralanmıştı biri aynı gün youn bakımdan çıkarıldı atlattı diğeri de iki gün sonra...onların durumu iyi uani şükürler olsun..

vefat eden amcamın kızının birde iki kızı var biri 6 yaşlarında biri de 3 yaşında
onlar da kurtuldu birini kolu kırık şekilde
en büyük acı da onlara kaldı..
fazla yazıp içerimi sizlere döküp paylaşmak istedim ama ne kendimi tutabiliyorum ..
ne de fazla gözelerinizi yorayım...
çok büyük bir acı..

Rabbim dunızla çok şeyi dönderdi..Allah hepinizden Razı olsun..
bu forumu da şimdi gördüm. demek minikler annesiz kaldı :( ya babaları?

mir_erhan

Moderator
bu forumu da şimdi gördüm. demek minikler annesiz kaldı :( ya babaları?

babaları da perişan oldu...kızları kucağında kızlar ağlıyor o ağlıyor
ne gece ne gündüz durmaksızın..yürekler parçalıyor o miniklere..
onları çağırıyorsun bir umutla dönüyorlar gülümseyerek sanki bu annem olabilir dercesine..
umutları yıkılınca tabi o anı da görmek istemez kimse..
Rabbim sen sabır ve r sen yardım et onlara

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı

onları çağırıyorsun bir umutla dönüyorlar gülümseyerek sanki bu annem olabilir dercesine..

allah sabır versin. o küçüklere..
bu yaşlarında sırtlandılar hayatın acısını...
çok kötü ya. rabbim yardımcıları olsun..
annesizlik ne demek bilmiyorum. rabbim kimseye bu acıyı tattırmasın. amin...
ama hissettim çok kötüydü, o an ölmek istiyor insan....
rabbim yar ve yardımcıları olsun. inşallah...
rabbim kalanlara acil şifalar versin. amin.
selam ve dua ile..

serranur27

Kayıtlı Kullanıcı
erhan kardeşim,öncelikle Allahım,ölen kuzeninize rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,hastanedeki kardeşimizede rabbimden acil şifalar diliyorum,sizede sabırlar diliyorum,kalan küçüklerede rabbim korusun ve kolasın,onlarada sabırlar versin,bende annemi 8 yaşında kaybettim,32 yaşındayım ve annemin kazadaki son hali halen gözümün önünde şimdi gibi anımsıyorum,biliyorum ki onlar biraz daha küçük bellki bu anı umarım hatırlamazlar,ama yinede anne sevgisini hiçbişey veremiyo onu çok özleyecekler,Allahım sabır versin,onlardan sevginizi ve ilginizi ömür boyu esirgemeyin,Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun,sabırlar diliyorum........

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı

hoşbulduk ayşe ablam
Allah celle celallüh senden razı olsun...
ayşe ablam cenaze yüzünden zaten azdaha aileler arasında büyük kavga çıkacaktı.neyseki şimdil,ik taziye nedeniyle sakin ortalık..
bende gittim o minkleri alıp getirdim teyzelerinin yanına başka köydeydiler
ayşe ablam görmen lazımdı Allahım yok böyle bir şey
gözleri boşlukta önüne her gelen kadına bakıyorlar adetta okuyorsun gözlerini
' bu annem olabilir umudu dolu gözlerinde...
ne kadar zordu..Rabbim sabır versin Rabbim onları korusun...

amin kardeşim amin.beraber yaşadıkları babaanne vs.var mı?kim bakacak onlara?
Ya Rabbi yavruların gözünden yaş akmasın,sevgiyle,şefkatle büyüsünler.annelerinin ruhu da onların feryatlarıyla incinmesin.
Peygamber efendimiz(S.A.V) oğlu Kasımı defnederken şefkat ve merhametten akıttığı göz yaşlarını anımsadım.benim oğlumun ismi de Muhammed Kasım.onu severken o rahmet Peygamberinin şefkati ve merhameti yüreğimize dokunuyor.O'na layık bir ümmet olarak yetiştirme arzusu ve duasıyla Rab'dan geleni O'na bir ömür emanet ediyoruz inşALLAH.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim rabbim mekanlarını cenent eylesin sizlere sabır versin inşallah.. çok üzüldüm kardeşim..
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

mir_erhan

Moderator
erhan kardeşim,öncelikle Allahım,ölen kuzeninize rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,hastanedeki kardeşimizede rabbimden acil şifalar diliyorum,sizede sabırlar diliyorum,kalan küçüklerede rabbim korusun ve kolasın,onlarada sabırlar versin,bende annemi 8 yaşında kaybettim,32 yaşındayım ve annemin kazadaki son hali halen gözümün önünde şimdi gibi anımsıyorum,biliyorum ki onlar biraz daha küçük bellki bu anı umarım hatırlamazlar,ama yinede anne sevgisini hiçbişey veremiyo onu çok özleyecekler,Allahım sabır versin,onlardan sevginizi ve ilginizi ömür boyu esirgemeyin,Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun,sabırlar diliyorum........

amin..seranur ablam..amin Allah senden razı olsun...
bunu en iyi bilen sensin..Allah sizlerede yardım etsin..kimbilir nasıl geçti 8 yıldan sonraki ve bugüne gelen kadar onuda siz ancak bilrsiiz..
benim 99 yılında abimin eşi vefat etti yeğenim vardı müşerref o da 8 yaşındaydı şimdi kocaman olmuş ama hep bana açılır amca ben hep özlüyorum diye ki bizler çok sahiplendik ona...
bunlar biraz daha farklı..bunların işi biraz daha zor...
Allah celle celalüh yardımcıları olsun inşallah..

mir_erhan

Moderator
selamun aleykum kardeşim rabbim mekanlarını cenent eylesin sizlere sabır versin inşallah.. çok üzüldüm kardeşim..
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

Amin..damla kardeşim
Rabbim sizlerden razı olsun..sizler sağolun...
durduk yere acıyı veren kapıyı kapatan Rabbim elbet hazır kapısı aralanmış bir kapı bırakmıştır..
selam ve dua ile

mir_erhan

Moderator
amin kardeşim amin.beraber yaşadıkları babaanne vs.var mı?kim bakacak onlara?
Ya Rabbi yavruların gözünden yaş akmasın,sevgiyle,şefkatle büyüsünler.annelerinin ruhu da onların feryatlarıyla incinmesin.
Peygamber efendimiz(S.A.V) oğlu Kasımı defnederken şefkat ve merhametten akıttığı göz yaşlarını anımsadım.benim oğlumun ismi de Muhammed Kasım.onu severken o rahmet Peygamberinin şefkati ve merhameti yüreğimize dokunuyor.O'na layık bir ümmet olarak yetiştirme arzusu ve duasıyla Rab'dan geleni O'na bir ömür emanet ediyoruz inşALLAH.

amin ayşe ablam..
annesiyle vefat eden oğlunun adıda muhammed idi. o da daha bir yaşındaydı..
Allah bahtlarını ve geleckelerini hayırlı kılsın inşallah..
onların dedeleri var ama bakmazlar baksalarda bilinen zalim insanlardır..
bizimkilrde çocuları yanlarına alacaklarını söylüyorlar baba başka bir perişan..
bakalım..çok acı çok karışıkşuan ortalık..ama ben merakla Rabbimin bu olaydaki hikemtini bekliyorum..o yamış herşeyi o biliyor evveli de ahiride...

serranur27

Kayıtlı Kullanıcı
Muhakkak Rabbim sahipsiz bırakmaz,onları koruyup gözetenleri halk eyler,benim babam evlendikten sonra amcam sagolsun,yengemle,onların ilgi ve sevgisiylen büyüdüm,okudum,evlendim,çocuklarım onlara annenne ve dede diyolar,umarımki onlarda hep böyle sevgi ve ilgiyle büyürler,acıları hafifler sevgiylen büyürler inşallah ........

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı

ve aelyküm selam kardeşim..hoşbulduk
Allah celle celalüh senden razı olsun...
burdaki kardeşlerimin duasını gördünmi şimal kardeşim...
inanın doktrlaı bile inanmıyordu...tabi inşallah şifası devam eder...
ne güzel kardşeler Allah celle celalüh hepinizden ve şimal kardeşim senden de razı olsun

amin..
hepimizden razı olsun erhan abi..
hepimiz yarım ağızla dua etmeye calıstık...
Rabbım kabul buyurup sıfa verır inşallah...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
hosgeldin aramıza erhan kardeşim sitemiz tek bir yürek oldu hep senden gelecek yaralılar için guzel haberlerini bekledik cok şüküRabbime yaralıların durumu iyiymis yazdıklarını okudum yüreğim parcalandı :( Rabbim geride kalan yavrularımıza ailesine sabır versin
Rabbim ölen kardeşimize Rahmet eylesin direk cennetine girdiklerinden eylesin onu minik bebeğimiz içinde cok uzuldum
hayırlı akksamlar

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten çok büyük imtihan baba için minikler için Allah sabır versin. artık yerini tutmasa da yakın akraba bayanlar onlara özellikle çok özen göstermeli. masallar saçları taramalar öpmeler sarılmalar. çocuk bu sevgi ister. ben de babamı üç yaşında trafik kazasında kaybettim. hatırlamıyorum bile. tek hatırladığım evimizdeki kalabalık annemin günlerce ağlaması. ve bize sahip çıkmayan akrabalar hacı hoca komşular. imtihan dünyası düşenin dostu tek Rabbimmiş. maalesef Rabbim bizlere o şuuru versin inşallah. gerçekten dinimiz çok güzel hem Kuranda hem hadislerde yetimlere sahip çıkmanın önemi okudum. peygamberimizde yetimmiş öksüzmüş. ortak noktamız. bi insanla ortak noktanız varsa onu daha çok seversiniz. daha da zor annesiz olması hamd olsun benim annem vardı Allah ondan razı olsun. inşallah babasına çocuklarına herkese Rabbim dayanma gücü sabır versin. hastalara şifa versin. çocuklarda imanlı olsunlar doğru yoldan ayrılmasınlar. Rabbim hayırlı arkadaş hayırlı eş versin ilerde inşallah mutluluğu orlardan yakalasınlar.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
kardeşim tekrar tekrar başınız sagolsun .. rabbim size ve ailenize sabırlar versin ..

çok acı bir durum ama her can ölümü tadacaktır .. rabbim sabrınızı daim kılsın inşaALLAH .. :(
RABBİM ÖLMÜŞ KARDEŞLERİMİZİ RAHMETİYLE KUŞATTIN .. MEKANLARI CENNET İ ALA OLSUN İNŞAALLAH ...

selam ve dua ile kardeşim benim .. rabbimize emanet olunuz ...

mir_erhan

Moderator
hosgeldin aramıza erhan kardeşim sitemiz tek bir yürek oldu hep senden gelecek yaralılar için guzel haberlerini bekledik cok şüküRabbime yaralıların durumu iyiymis yazdıklarını okudum yüreğim parcalandı :( Rabbim geride kalan yavrularımıza ailesine sabır versin
Rabbim ölen kardeşimize Rahmet eylesin direk cennetine girdiklerinden eylesin onu minik bebeğimiz içinde cok uzuldum
hayırlı akksamlar

hoşbulduk burcu kardeşim.amin..
Allah senden razı olsun..
inan benim aklımdan çıkmadınız dedimki bir yolunu bulsamda bir habe r göndersem ama çok aşırı yoğunduk..
artı sorun yaşandı iki aile arasında cenazeyi bimkiler bizim köye getirmek istedi
onlarda kendi tabi hem yas hem gerginlik hem gittim o minikleri teyzelerine getirmek için çok uğraştım getirdim de çok da iyi oldu yüreklerindeki ateş biraz dindi ama yüreklerde parçalandı..

allah bütün kardeşlerimde razı olsun o kadr iyisnizki inanın diyecek bir şey buılamıyoeum...

mir_erhan

Moderator
gerçekten çok büyük imtihan baba için minikler için Allah sabır versin. artık yerini tutmasa da yakın akraba bayanlar onlara özellikle çok özen göstermeli. masallar saçları taramalar öpmeler sarılmalar. çocuk bu sevgi ister. ben de babamı üç yaşında trafik kazasında kaybettim. hatırlamıyorum bile. tek hatırladığım evimizdeki kalabalık annemin günlerce ağlaması. ve bize sahip çıkmayan akrabalar hacı hoca komşular. imtihan dünyası düşenin dostu tek Rabbimmiş. maalesef Rabbim bizlere o şuuru versin inşallah. gerçekten dinimiz çok güzel hem Kuranda hem hadislerde yetimlere sahip çıkmanın önemi okudum. peygamberimizde yetimmiş öksüzmüş. ortak noktamız. bi insanla ortak noktanız varsa onu daha çok seversiniz. daha da zor annesiz olması hamd olsun benim annem vardı Allah ondan razı olsun. inşallah babasına çocuklarına herkese Rabbim dayanma gücü sabır versin. hastalara şifa versin. çocuklarda imanlı olsunlar doğru yoldan ayrılmasınlar. Rabbim hayırlı arkadaş hayırlı eş versin ilerde inşallah mutluluğu orlardan yakalasınlar.

amin sıla ablam..
Allah senden razı olsun...
inan ki zor bir sınav böyle şeyler..
allah sabır versin.

mir_erhan

Moderator
kardeşim tekrar tekrar başınız sagolsun .. rabbim size ve ailenize sabırlar versin ..

çok acı bir durum ama her can ölümü tadacaktır .. rabbim sabrınızı daim kılsın inşaALLAH .. :(
RABBİM ÖLMÜŞ KARDEŞLERİMİZİ RAHMETİYLE KUŞATTIN .. MEKANLARI CENNET İ ALA OLSUN İNŞAALLAH ...

selam ve dua ile kardeşim benim .. rabbimize emanet olunuz ...

amin..allah razı olsun aminenur kardeşim..
rabbim sıkıntı ve acılardan emin kılsın sizleride

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt