Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ESMAÜL HÜSNA VE SIRLARI (2 Kullanıcı)

sert

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ESMAÜL HÜSNA VE SIRLARI

Selamunaleyküm.Bu konu kendisine müslüman diyen herkesin mutlaka öğrenmesi gereken bir konu.Canlı cansız herşeyi yoktan yaratan,bizi nimetleriyle donatan,İslamla şereflendiren Allah(C.C.)'ı tanımak,O'nu övmek,güzel isimlerini zikretmek hem inanç şuurumuzu geliştirir hem de Allah'a olan sevgi ve yakınlığımızın artmasına vesile olur inşaAllah.İzninizle ben de Esmaul Hüsnanın faziletleri ile ilgili birşey eklemek isterim.

"Basıd" :Hayat veren,rızık yağdıran,açan,genişleten dir.
Bir mümin kul,günde 71 defa "Ya Basıtu Celle Celaluh" diyerek ellerini semaya kaldırıp Cenab-ı Hakkın bu ismi şerifini okuyup yüzüne sürerse Allah,bu kulunu hiç kimseye muhtaç etmez.Kuşluk vaktinde kıldığı duha namazından sonra 10 defa bu ismi şerifi okuyan kimsenin rızkını,ilmini,şan ve şerefini artırır.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

sert yazdı:
Selamunaleyküm.Bu konu kendisine müslüman diyen herkesin mutlaka öğrenmesi gereken bir konu.Canlı cansız herşeyi yoktan yaratan,bizi nimetleriyle donatan,İslamla şereflendiren Allah(C.C.)'ı tanımak,O'nu övmek,güzel isimlerini zikretmek hem inanç şuurumuzu geliştirir hem de Allah'a olan sevgi ve yakınlığımızın artmasına vesile olur inşaAllah.İzninizle ben de Esmaul Hüsnanın faziletleri ile ilgili birşey eklemek isterim.

"Basıd" :Hayat veren,rızık yağdıran,açan,genişleten dir.
Bir mümin kul,günde 71 defa "Ya Basıtu Celle Celaluh" diyerek ellerini semaya kaldırıp Cenab-ı Hakkın bu ismi şerifini okuyup yüzüne sürerse Allah,bu kulunu hiç kimseye muhtaç etmez.Kuşluk vaktinde kıldığı duha namazından sonra 10 defa bu ismi şerifi okuyan kimsenin rızkını,ilmini,şan ve şerefini artırır.

A.S.KARDEŞİM.BEN DE ESMAÜL HÜSNANIN TAMAMI VAR DA,HERGÜN BİRTANESİNİ YAZACAĞIM İNŞAALLAH.ALLAH RAZI OLSUN.A.E.O.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm abla bizleri aydınlatmış oldun Allah (c.c) razı olsun inş selam ve dua ile B)B)B)

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

Allah (c.c.) razı olsun ... devamını bekliyorum inş. ablam....selametle...

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm Allahü Teala razı olsun devamını bekliyorum dualarda buluşalım lütfen

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

ER RAHMAN:
Farz namazlarının ardından 100 defa Ya Rahman ismini zikreden; Allah'ın rızasını kazandığı gibi, Allah'ın nimetleride ona sunulur. 40 gün riyazet halinde 1000 defa Ya Rahman ismini zikredenin kalp gözü açılır. 5 V akit namazların ardından 2500 defa Ya Rahman ismini zikreden, her olaydan haberdar olur. Olay olmadan haberi olur. Er Rahman ismini; misk, safran, gül suyu karışımı mürekkep ile kağıda yazıp üzerinde taşıyan; insanlar arasında sevgi, saygı görür. Günde 290 defa zikredenin her arzusu gerçekleşir.

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

s.a abla ALLAH razı olsun emeğine sağlık B)B)B)

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

S.A..

RABBİM ÇABALARINIZIN ECRİNİ VERSİN İNŞAALLAH...

ALLAHA EMANET OLASINIZ...

dolunayhilal

Kayıtlı Kullanıcı

BENÇE ÇOK GÜZEL 99 İSMİNİDE AYNEN ANLATIRSAN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.Allah razı olsun selam ve dua ile.

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
ER RAHMAN:
Farz namazlarının ardından 100 defa Ya Rahman ismini zikreden; Allah'ın rızasını kazandığı gibi, Allah'ın nimetleride ona sunulur. 40 gün riyazet halinde 1000 defa Ya Rahman ismini zikredenin kalp gözü açılır. 5 V akit namazların ardından 2500 defa Ya Rahman ismini zikreden, her olaydan haberdar olur. Olay olmadan haberi olur. Er Rahman ismini; misk, safran, gül suyu karışımı mürekkep ile kağıda yazıp üzerinde taşıyan; insanlar arasında sevgi, saygı görür. Günde 290 defa zikredenin her arzusu gerçekleşir.
ALLAH(C.C.) RAZI OLSUN.
ER RAHMAN: Dünyada bütün mahlukata merhamet eden , şefkat gösteren , ihsan eden.
yanlış anlamazsın inşeallah abla paylaşım da bulunmak istedim....selametle....

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
ER RAHMAN:
ALLAH(C.C.) RAZI OLSUN. EMEĞİNE SAĞLIK...
ER RAHMAN: Dünyada bütün mahlukata merhamet eden , şefkat gösteren , ihsan eden.
yanlış anlamazsın inşeallah abla paylaşım da bulunmak istedim....selametle....

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ABLACIM KUSURA BAKMAZSAN UFAK Bİ EKLEME

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.CÜMLEMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.SERİFE KARDEŞİM NE DEMEK YANLIŞ ANLAMAK.ALLAH RAZI OLSUN.BANA BİR EKSİĞİMİ HATIRLATTIN.HAKLISIN.MANASINI DA YAZMAK LAZIM.SONRA SIRALRINI.A.E.O.B)

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

HAKKINI HELAL ET ABLACIM. A.E.O S.A

nesbil

Kayıtlı Kullanıcı

Bir şey söylemek istiyorum lütfen beni yanlış anlamayın yanlış bir söz kullanmak istemiyorum ama sadece Er Rahman ; faziletlerinde yazılan " 2500 defa Ya Rahman ismini zikreden, her olaydan haberdar olur. Olay olmadan haberi olur" bu biraz garip geldi çünki geleceği bir tek Allah( C.C) bilir biz insanlar bunları asla bilemeyiz öyle değilmi? burada ne denmek istiyor. lütfen beni aydınlatırmısınız?

nesbil

Kayıtlı Kullanıcı

Bir şey söylemek istiyorum lütfen beni yanlış anlamayın yanlış bir söz kullanmak istemiyorum ama sadece Er Rahman ; faziletlerinde yazılan " 2500 defa Ya Rahman ismini zikreden, her olaydan haberdar olur. Olay olmadan haberi olur" bu biraz garip geldi çünki geleceği bir tek Allah( C.C) bilir biz insanlar bunları asla bilemeyiz öyle değilmi? burada ne denmek istiyor. lütfen beni aydınlatırmısınız?

nesbil

Kayıtlı Kullanıcı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt