xislamiyetx
Kayıtlı Kullanıcı
100 Salavat
3 Esmaül Hüsna okunmuştur.
Allah(C.C) kabul eylesin.
100 Salavat
ben de 1 esmaül hüsna ve 20 salavat okudum.Allah hepimizin dualarını kabul etsin
selamün aleyküm değerli kardeşlerim.
Bende 2100 Salavat 3 adet Esmaül Hüsna okudum. Rabbim kabul eyler İnşallah. bizler için dua edenve edemeyen tüm kardeşlerimizden Allah (c.c.) razı olsun. Rabbim herkesin duasını hayırlısıyla kabul eylesin.
10 Salavat
1 Esmaül Hüsna Okudum...
Rabbim Kabul Etsin...
Selamün aleyküm değerli kardeşlerim ve tuareg kardeşim. Allah (c.c.) dua eden ve edemeyen tüm kardeşlerimizden razı olsun. Hamdolsun vatanınızda olanlara üzülsek kahrolsakta iyi olmaya çalışıyoruz. Rabbim beterinden korusun tüm kardeşlerimizi ve bizleri.
1000 salavat okundu. Rabbim kabul yeler İnşallah.hayırlı geceler.
50 Salavat
1 Esmaül Hüsna okudum...
selamün aleyküm değerli kardeşlerim. Rabbim tüm müslüman kardeşlerimin dualarını kabul eylesin. günahlarımızı affeylesin. bu günlerde bizlerin ve şuanda zor durumda olan tüm kardşelrimizin yaşadığı sıkıntılardan hayırlı şekilde kurtulmayı nasip eylesin. birlik ve beraberliğin kenetleneceği böyle zamanlarda vatanımızın gerek felaketlerle gereksede düşmanlarla yaşadığı sıkıntılı günlerden Rabbim hayırlısı ile kurulmak nasip etsin. şuan vatani görevlerini yapmakta olan asker, polis, öğretmen, doktor vb. görev yapan tüm kardeşlerimize ve sevdiklerimize Allah(c.c.)yardım eylesin. onların yar ve yardımcıları olsun. Bizler dualarımla onlara destek olmalıyız ve dualarımızı eksik etmemeliyiz.
1000 salavat okundu. Rabbim kabul eylesin. Hayırlı akşamlar.
selamün aleyküm değerli kardeşlerim.
1200 adet salavat okundu. Allah(c.c.) kabul eylesin İnşallah. hayırlı geceler.
100 Salavat ve 3 Esmaül Hüsna okunmuştur.
Allahu Teala kabul eylesin.
Allah tüm kardeşlerimizden razı olsun.
150 Salavat
3 Esmaül Hüsna Okudum...
Rabbim Kabul Etsin...