Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ESMA-İ HÜSNA İLE TEDAVİ!!! (1 Kullanıcı)

deren75

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ESMA-İ HÜSNA İLE TEDAVİ!!!

s.a.ben küçükken bana kimin öğrettiğini bilmiyorum ama kızılacak korkulacak bir durumda olduğun vakit(ya HALİM)Allahın adını içinden çek korktugun tepkiyle karsılasmazsın diye öğretmişlerdiel-HALÎM
Hilm, suçluların cezasını vermeye gücü yetip dururken bunu yapmamak, onlar hakkında yumuşak davranmak ve cezalarını geriye bırakmaktır. Suçluyu cezalandırmağa iktidarı olmayana halîm denmez. Halîm, kudreti yettiği halde, bir hikmete binaen cezalandırmayana denir.

Allah Teâlâ Halîm"dir. Her günah işleyeni hemen cezalandırmaz. Hışım ve gazabda acele etmez, mühlet verir. Bu mühlet içinde yaptıklarına pişman olup tevbe edenleri afveder. Israr edenler hakkında, hüküm artık kendisine kalmıştır.

ve gercekten aynı manasındaki gibi oluyodu ALLAH RAZI olsun cok güzel paylaşım

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt