Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

eski dostunuza ne hediye alırdınız?? (1 Kullanıcı)

enise karadeniz

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm arkadaşlar...
belki saçma ve gereksiz bi forum başlığı olarak görebilirsiniz ama benim için çok önemli..4 yıllık çok yakın bi arkadaşım vardı.daha doğrusu dostumdu..snra bazı nedenlerden dolayı ayrıldık..şimdi tekrar barıştık ama hiçbişey eskisi gibi değil en son 2 ay önce görüştük.msn adresi msn imde ekli değil..görüşmüyoruz yani.ama çok özledim..yakındada doğum günü var..ona unutamayacağı bişey hediye etmek istiyorumm.şık,anlamlı,maneviyatı yüksek,ve aynı zamanda bi öğrenci bütçesini sarsmayacak bi hediye..yardılarınız çok önemli benim çin..lütfen yardım edin..selametle..:A:T

réyhæn

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm arkadaşım, bence varsa çerceve içinde ikinizin bir resmi, en güzel hediye..
dostlugunuzu anlatan birşey... ucuz olabilir ama dandik değil...
ancak sen bilirsin... bence en güzeli...

Dualarafukara

Kayıtlı Kullanıcı
Bilmem bir yardımmı benim yazdıklarım onu hatırladığınızı düşündürecek her ne olursa güzel olmaz mı? Yeter ki gönülden onu düşündüğünüzü ona anlatsın.

enise karadeniz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilmem bir yardımmı benim yazdıklarım onu hatırladığınızı düşündürecek her ne olursa güzel olmaz mı? Yeter ki gönülden onu düşündüğünüzü ona anlatsın.

haklısın kardeşim..bende onun için özen gösteriyorum zaten.öyle bi hediye olmasını istiyorumki sonrasında yine görüşmesekte bi zamanlar benim için ne kadar değerli olduğunu anlasın.beni unutsada hediyeme her baktığında hatırlasın geçmişi.

enise karadeniz

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm arkadaşım, bence varsa çerceve içinde ikinizin bir resmi, en güzel hediye..
dostlugunuzu anlatan birşey... ucuz olabilir ama dandik değil...
ancak sen bilirsin... bence en güzeli...

a.s
kardeşim bu hediyeyi düşündüm bende hatta bi albüm yapmayı düşündüm ikimizin resimlerinin olduğu ama daha orjinal bişey olsun istiyorum.gerçi olmazsa son çare yine bu olu ama başka bişey arıyorum..ama teşekkür ederim yinede güzel niyetin için.

_YUSUF_

Yönetici
Selamün aleyküm
Güzel bir kitap en tesirli hediyelerden biridir bence...
Selametle

enise karadeniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm
Güzel bir kitap en tesirli hediyelerden biridir bence...
Selametle

aleykümselam..teşekkür ederim kardeşim kitapta iyi fikir belki çok etkileyici bi kitap bulabilirsem olabilir ama daha orjinal bi fikre ihtiyacım var galiba..insanın gördüğünde çok şaşıracağı hiç unutamayacağı bi hediye fikrine..selametle:a42:

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
hmm.
bence en güzeli bir kalem ve kağıt al eline kardeşim
dostluğunuz ile ilgili dalgalanmaları bozulmaları onu ne kadar çok sevdiğini ve özlediğini
eskisi gbi olmak istediğini vs içini dök
maliyeti çok ucuz ama maneviyatı çok ama çok yüksek
bilirizki kişi söyleyemediğini yazması gerekir
maliyette çok ucuz kağıt=5 kr
zarf=10 kr
tükenmez kalem= 50 kr
toplam 65 kr :)

enise karadeniz

Kayıtlı Kullanıcı
hmm.
bence en güzeli bir kalem ve kağıt al eline kardeşim
dostluğunuz ile ilgili dalgalanmaları bozulmaları onu ne kadar çok sevdiğini ve özlediğini
eskisi gbi olmak istediğini vs içini dök
maliyeti çok ucuz ama maneviyatı çok ama çok yüksek
bilirizki kişi söyleyemediğini yazması gerekir
maliyette çok ucuz kağıt=5 kr
zarf=10 kr
tükenmez kalem= 50 kr
toplam 65 kr :)

mektup iyi fikir ama yazarsam eğer sadece bu olmaz hediyem.ama bunuda yapıcam kafama yattı çünkü..teşekkür ederim.ama şimdi de gerçek bi hediyeye ihtiyacım var off napıcam ben ya..lisedeyken arkadaşlara yaptığımız doğum günü sürprizlerinde hep ben bulurdum en güzel hediye fikrini en farklısını aa şimdi kendi işim olduu için aklıma hiçbişey gelmiyo etkileyici olcak..allah razı olsun kardeşim tekrar selametle..

enise karadeniz

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
arkadaşlar bu konu benim için çok önemli gerçekten basit gibi dursada.az bi zamanım kaldı.yardım edin lütfen.selametle..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt