selamün aleyküm ishakyakup kardeşim.birazda ben size önerilerde bulunayım.ne de olsa ben bu konuda sizden daha tecrübeliyim:evetbakınız sizden daha tecrübeli olduğum tek konu:Bben 10 yıllık evliyim.Rabbim eşinizle sizi iki cihanda da mutlu etsin.sadece kadınlar erkekleri sıkıntıya düşürüyor gibi bir tutum sergilediniz.malesef tek taraflı olmuyor.evliliğin en tehlikeli dönemleri 3,5,7.yıllarıdır.zamanla çiftlerin öyle farklı yönleri ortaya çıkıyor ki bir an benim evlendiğim bu kişimi diye şok yaşıyorsunuz.
kaan kardeşim ishakyakup kardeşimin anlattığı gibi çokta karamsar olmamak gerek.ama yuvayı ayakta tutan kişinin daha çok kadın olduğuda bir gerçektir.evet malesef sudan sebeplerle anasının evine gidip kocasını zor durumda bırakan ,evliliği çocuk oyuncağına çeviren kadınlarımız da var.Kadın annedir,anaçtır.depremlere,fırtınalara karşı her zaman dayanıklı olmak zorundadır.zorundadır diyorum çünkü kadın erkeklere göre daha sabırlıdır.ben çekemem,boşanırım olur biter diyen çiftler yüzünden ortada kalmış milyonlarca aile sıcaklığını hissedemeyen ,boşluğa düşen çocuklarımız vardır.
evet ishakyakup kardeşimizin söylediği bir şey çok doğrudur.herşey güllük gülistanlık olmuyor.ama ne olursa olsun 10 yıllık evliliğimden ne kadar badireler atlatmış olsak da Rabbime şükürler olsun ki bir daha dünyaya gelsem birdaha bu sıkıntıları çekip evliliğimi devam ettirirdim ve yine eşimle evlenirdim.
kaan kardeşim Rabbim sana ve tüm kardeşlerimize hayırlı eşler nasip etsin inşallah.(bu arada eşim de yanımda ishak yakup kardeşime hak veriyor ve kaan kardeşim evlenme diyor):a16:Rabbime emanet olun.