Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

eşimle aramdakı soğukluğun gitmesi için saff suresi okurmusunuz kardeşlerim (1 Kullanıcı)

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
kardeslerim öncelikle ramazanınız mübarek olsun rabbim en güzel şekilde geçirmemizi nasip etsin ve ona layık bir kul olmamızı nasip etsin rabbim.
bu mübarek günde sizden bir dua isteğim olucak ins eşimle aramızda sürekli sorunlar var ve bana karşı çok soğuk bunun için 70 adet saff suresi okumak için niyet ettim sizlerde bu mübarek günde benim için saff suresini okurmusunuz şimdiden hepinizden ALlah razı olsun.

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
kardeslerim öncelikle ramazanınız mübarek olsun rabbim en güzel şekilde geçirmemizi nasip etsin ve ona layık bir kul olmamızı nasip etsin rabbim.
bu mübarek günde sizden bir dua isteğim olucak ins eşimle aramızda sürekli sorunlar var ve bana karşı çok soğuk bunun için 70 adet saff suresi okumak için niyet ettim sizlerde bu mübarek günde benim için saff suresini okurmusunuz şimdiden hepinizden ALlah razı olsun.
sağolun sizinde ramazanınız mübarek olsun allah yardımcınız olsun,allah aranızdaki muhabbeti arttırsın sıkıntılarınızı hafifletsin dua ederim sizin için.allaha sığının kendinizi üzmeyin

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
5 tane alıyorum kardeşim, ben de kendim için Ramazanda 70 Saff okumaya niyetlenmiştim, Rabbim kabul eylesin, evlerimizi huzurlu etsin inşaAllah, selamun aleyküm

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah düzelir Kübra.Bende sizin için elimden gelen duaları ve esmaları okuyacağım.Şu an hatimlerim var bitince inşallah alırım kardeşim.

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşlerim rabbim herkesi yuvasına huzur versin inşallah.

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm..
Allah celle celalüh hiç bir yuvaya huzursuzluk vermesin..
inşallah sizinde yuvanızdaki sıkıntılar son bulacaktır...
Evlilikte Sabrı sonuna kadar kullanın...
illede sabır kardeşim...
Bense sizin için okuyacağım inşallah...

Selam ve dua ile

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim dua ile inşallah rabbim herkesin yuvasına huzur versin

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Rabb'im şu mübarek günlerin hürmetine inşAllah dualarımız kabul eyler ve eşinizle aranız hayırlısıyla iyi olur, yuvanızda mutlu mesut ve huzurlu yaşlanırsınız birlikte inşAllah..

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum..
kardesim..amin insallah bu mubarek ayi en iyi sekilde degerlendire biliriz insallah..
rabbim yardimcin olsun kardesin insallah..ben insallah 10 tane aliyorum eger daha fazla okuyabilirsem okurum insallah..bu aralar rahatsizinda insallah ancak bu kadar okuyabilirim ama insallah daha fazala okumaya gayret edecem insallah..benimde bildigim bir kac dua var..onlari okumanizi tavsiye ederim ben aklima geldikce yazarin insallah kardesim rabbim insallah tez zamanda araniza muhabbet koyar ya veddut ismin yuzu hurmetine...

Hergün 11 KEVSER SURESİ ve okuyun aşağıdaki zikirleride devamlı içinizden çekin.
ESTAĞFİRULLAH ENNEHU KANE GAFFARA(100 adet )

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum..
kardesim..amin insallah bu mubarek ayi en iyi sekilde degerlendire biliriz insallah..
rabbim yardimcin olsun kardesin insallah..ben insallah 10 tane aliyorum eger daha fazla okuyabilirsem okurum insallah..bu aralar rahatsizinda insallah ancak bu kadar okuyabilirim ama insallah daha fazala okumaya gayret edecem insallah..benimde bildigim bir kac dua var..onlari okumanizi tavsiye ederim ben aklima geldikce yazarin insallah kardesim rabbim insallah tez zamanda araniza muhabbet koyar ya veddut ismin yuzu hurmetine...

Hergün 11 KEVSER SURESİ ve okuyun aşağıdaki zikirleride devamlı içinizden çekin.
ESTAĞFİRULLAH ENNEHU KANE GAFFARA(100 adet )

ALlah razı olsun kardeşim söylediğin zikirleri çekeceğim inşallah

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu). (Yasin suresi 82.ayet)
O’nun emri, bir şeyi dileyince ona sadece «Ol!» demektir. O da hemen oluverir.

Çok arzuladığınız bir dilek varsa(eşler arası sıcaklık), bu ayeti gece yarısından sonra 2 rekat Allah rızası için namaz kıldıktan sonra 21 defa okuyunuz. Allah kabul edecektir

gül7

Kayıtlı Kullanıcı
kübracım dualarımız seninle rabbim aranıza sevgi saygı huzur versin...

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Mümtehine suresinin 7.ayeti günde 71 kez okunursa esler arasi düzelir.

Asâllâhu en yec’ale beynekum ve beynellezîne âdeytum minhum meveddeh(meveddeten), vallâhu kadîr(kadîrun), vallâhu gafûrun rahîm(rahîmun).

Allah'ın sizinle ve onlardan düşman olduğunuz kimseler arasında dostluk yaratması umulur. Ve Allah; Kaadir'dir (herşeye gücü yetendir). Ve Allah; Gafur'dur (mağfiret edendir), Rahîm'dir (Rahîm esması ile tecelli edendir).

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşlerim saff suresinden son 18 tane kaldı yardım edebilirmisiniz

gül7

Kayıtlı Kullanıcı
kübracım 5 tane saf suresi ben okuyayım.... rabbim dualarımızı kabul etsin yuvana huzur versin...

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
1 tanede ben okurum allah yardımcın olsun kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt