Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Eşime onu artik sevmediğimi söyledim,ne mi dedi? (1 Kullanıcı)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm sayın kardeşim mevlam hakkınızda herşeyin hayırlısını versin.Yar ve yardımcınız olsun iki kelime;hayırlı ve size faydası olacak bir durum SABIR ve ŞÜKÜR inşaALLAH kardeşim.

sizin vesileniz ile de bu gibi içerikli konulara bir mesaj;neden bu kadar özele ve detaya iniliyor?

sayın kardeşim / kardeşlerim hiddetlenmeyelim ve etkiye tepki olarak hışımlanmayalım yazılan germek adına değildir hayırda ikazda bulunmaktır.

ve son olarak inşaALLAH evimizin reisi İSLAMİYET'tir.Ve olmalıdır.

selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.
aleyküme selam kaan kardeşim.malesef bir çok ailede bu tür üzücü olaylar yaşanmakta ve dikkat ederseniz bir bunalım sonucu bu tarz siteleri bulan kardeşlerimiz çoğunlukta.siz bilinçli bir müslüman olabilrsiniz.ama bu tür çıkmaza ve bunalıma giren kardeşlerimiz malesef cinnet noktasına bile gelebiliyorlar(Allah muhafaza)ve hamd olsun ki karşılarına böyle bir site çıkıpta Allah rızası için yardım isteyen kardeşlerimizi bence geri çevirmemeliyiz.burdaki siz de dahil olmak üzere bir çok değerli kardeşimiz ,darda zorda kalan ,bunalıma giren bu kardeşlerimize yardımcı olmak boynunuzun borcu olmalı Allah rızası için.belli ki çok bunalımda Rabbim yardımcısı olsun.(bende bir bunalım sonucu bu siteyi bulmuştum.Rabbimin hikmeti ve şimdi bir çok güzelliğe sahibim hamd olsun.ya o zaman da bana neden özele giriyorsunuz diye bir uyarı gelseydi bir daha girmezdim heralde ama tam tersi Allah razı olsun kardeşlerimden çok yardımcı olmuşlardı.Allaha emanet olun.benim fikrim buda.hakkınızı helal edin yanlış anlaşılmamak dileğiyle.....

Kaan Erdem

Yönetici
saygı duyuyorum düşüncelerinize sayın ablamız.selametle kalınız.

aleyküme selam kaan kardeşim.malesef bir çok ailede bu tür üzücü olaylar yaşanmakta ve dikkat ederseniz bir bunalım sonucu bu tarz siteleri bulan kardeşlerimiz çoğunlukta.siz bilinçli bir müslüman olabilrsiniz.ama bu tür çıkmaza ve bunalıma giren kardeşlerimiz malesef cinnet noktasına bile gelebiliyorlar(Allah muhafaza)ve hamd olsun ki karşılarına böyle bir site çıkıpta Allah rızası için yardım isteyen kardeşlerimizi bence geri çevirmemeliyiz.burdaki siz de dahil olmak üzere bir çok değerli kardeşimiz ,darda zorda kalan ,bunalıma giren bu kardeşlerimize yardımcı olmak boynunuzun borcu olmalı Allah rızası için.belli ki çok bunalımda Rabbim yardımcısı olsun.(bende bir bunalım sonucu bu siteyi bulmuştum.Rabbimin hikmeti ve şimdi bir çok güzelliğe sahibim hamd olsun.ya o zaman da bana neden özele giriyorsunuz diye bir uyarı gelseydi bir daha girmezdim heralde ama tam tersi Allah razı olsun kardeşlerimden çok yardımcı olmuşlardı.Allaha emanet olun.benim fikrim buda.hakkınızı helal edin yanlış anlaşılmamak dileğiyle.....

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
mailimi paylaşmak istiyordum başlığı okuyunca bu konuya ekleme yapma gereği duydum .Allah yardımcınız olsun evli olmadığım için hiç bir yorum yapmak bana düşmez tecrübem yok sonuçta sizi anlayamıyorum bu maili paylaşmayı uygun gördüm.

Amr Halid anlatıyor:

“Bir gün bir arkadaşım dedi ki bana;
-Eşimi görmeye bile dayanamıyorum artık! Çok itici geliyor, yüzüne bile bakmak istemiyorum..
O’na dedim ki; -Bak sana sihirli bir reçete söyleyeceğim, uygula bunu, sonuç alacaksın inşaAllah..
-Yok dedi, artık hiçbirşey fayda etmez, bitti bu iş!
Israr ettim, razı oldu.. 1 ay sonra geldiğinde gözleri parlıyordu;
“Haklıymışsın” dedi..”Kalplerimizi toplayan Rabbime şükürler olsun” :)

Evet bu SİHİRLİ REÇETE yi uygulayalım inşaAllah..
Hiç değilse şu ramazan boyunca..
Sadece eşler arasında değil, tüm aile bireylerini kapsıyor, herkes için, bu formül..
Anne-baba ve diğer aile üyeleriyle muamelede, gençler için de geçerli mesela..

Ne yazık ki;
Şu asırda adeta elimizden kayıyor tüm değerlerimiz..
Batının albenili tuzakları bir bir çeliyor can tanelerimizi..
Bir bir avlanıyor taptaze yürekler pusudaki avcılarca:(

“Elimizde bir tek aile kaldı” derken, o da gitti gidiyor malum :(
Bir şeyler yapmalıyız acilen..
Bu son kale de elden gitmeden bir şeyler yapmalıyız geç kalmadan..
İşte efendim, bu reçete bunun için hazırlanmış; Hedef Aile

İlk iş nedir? Aile içi alakaları pekiştirmek.
Nasıl olacak bu? Aile içi alakalarımızı mutlaka düzeltecek, ailemizi muhafaza edeceğiz..
İşte bunu başarırsak, tek tek aileler dirilirse-kurtarılırsa, ancak gelecekten umutlu olabiliriz!
Efendimiz aleyhisselam bir hadislerinde şöyle buyurmustur; "Dünyada manevi cennete girmeyen, ahiret cennetine giremez."
Bu hadisten öğreniyoruz ki insan hangi durum veya şartlarda olursa olsun, düşünebiliyorsa hala, mutlaka mutlu olacağı bir şeyler vardır demektir.

Gelin evlerimizi CENNETLERİMİZ yapalım!..

“Ailemle birlikte Allah’a ibadet edeceğim! “
Evet hep birlikte, topluca!
Ailemizle; Birlikte namaz kılacağız..Birlikte dua edeceğiz.. Birlikte Kur’an okuyacağız.. Rabbimize birlikte şükür edeceğiz Ve her “elhamdülillah” ta, Rabbimizin bize nimetlerini, O’nun tarafından nimetlendirildiğimizi düşüneceğiz.

Evet SİHİRLİ REÇETE :

Ailemle:
1-Birlikte Kur’an okuyacağız; çeyrek hizb bile olsa
2-Birlikte namaz kılacağız; 2 rekat bile olsa
3-Birlikte Rabbimizi zikredeceğiz, 2 dakika bile olsa
4-Birlikte dua edeceğiz; Kendi kelimelerimizle-dilimiz döndüğünce 2 kelime bile olsa
5-Birlikte bir aileyi iftar ettireceğiz; Ama yemeklerin hazırlanmasına tüm aile katkıda bulunacak ve yemekten sonra sohbet, cay molası namazlar ve tekrar sohbet ve benzeri etkinliklerle zenginleştirebilinir.

Bakın ondan sonra nasıl Rabbimizin rahmeti iniyor tek tek evlerimize..
Nasıl olmazları Olduruyor Rabbim..
Nasıl CENNET ten bir köşe oluyor evlerimiz..
Kalpler nasıl ısınıyor, nasıl diriliyor çöle dönmüş yürekler..

Deneyin!
Hiç değilse şu ramazan boyunca..
Sonuca siz de inanamayacaksınız!..

Yazan :monaroza

yaziklarinizi okudum.her kelimesinde haklisiniz.olmasi gereken aslinda satirlarinizda oldugu gibi.
bunlari yapacak es nerde peki?,,:(gunumuzde konusmaya yanasmayan bir insan birlikte ibadete yanasacakmi?,islamla ic ice olan biri zaten esine zulum etmez hicbir anlamda.sabir sabir bol bol duadan baska care nedir bilmiyorum.

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle hepinize hayirli dulariniz için çok teşekkür ediyorum.inşallah allah kabul eder.
Neden bu kadar özele inildiği ile ilgili bir soru vardi sanirim.peki ne yapalim?
Kimse seni tanimiyor adini bilmiyor kendine bile itiraf etmekten çekindiğin şeyler bunlar.değişsin isteyip de değiştiremediğimiz şeyler.
Belli bir sinirin arkasindaki her sorunun tek çözümü var o da dua.
Tek başina dua etmek ile hep beraberr dua etmenin çok farki var bence.boşuna dememişler kimin dusinin kabul edileceği belli değil diye.
Bir çare ah bir çare bir çare ne olur ya rabbim bir çare.
Peki neden burasi?bunun gibi bir sürü site var.saçma sapan arkadaşlik siteleri mi olsun dert ortağimiz.asla... Varsa yoksa umut dolu imannnnn.başi yok sonu yok...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim
cok üzüldüm allah yardımcın olsun ınşaallah
bazen ıstenmedık şeylerı yaşanıyor
karşınızdakının gözü kör olmuş
yanlış uzerıne yanlış allah onu ıslah etsın ınşaallah
cok dua ettığıne emınım ama devam et kardeşım
şıddet ne kadar yanlış kı vucut olarak daha cuzzelı kışının savunma mekanızması ve zayıflığı
sabır et
allah hakkında hayırlısını versın
sabır acıdır ama meyvesı cok tatlıdır
allah her daım yardımcın olsun
1 senelık evlılıkte bunlar yaşanıyorsa denecek bırşey bulamıyorum kardeşım
allah dualarını kabul etsın
aslında eşının yardım alması gerekır
şıddet uygulayan erkekler sağlıklıdır değıldır..
allaha emanet ol

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Es-Selamü Aleyküm....
..:( :( ah ablacığım ah...benim annem de senin gibiydi.Ne sıkıntılar yaşadık ama yinede ümitsiz kalmadım -annemden gizlice köşeye saklanıp ağlıyordum o görmesin diye-Rabbime dua ettim hep ellerimi açtım ona Allaha şükür şu an çok mutlu bir aileyiz.Ne yaşadıklarını anlayabiliyorum senin yerinde olmasamda Allah yardımcın olsun ablacığım yani yaşadıklarımızdan sonra şunu anladımki Rabbim isteyince veriyor sana yardım ediyor...Allah'a emanet ol....

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
allah hepinizden razı olsun.
benim için yapılabilecek bir şey var mı?
hep beraber dualar okusak olur mu?
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ya da sitede yetkili kişiler var mı?

istedğim şey eşim ile tayinlerimizin bir araya gelmesi,eşimin bana bağlı ve anlayışlı olması.namaz kılması,hatta beraber namazlar kılmamız.düzenli bir hayatımın olması ve inşallah her cuma günlerinde evimde arkadaşlarımı toplayıp yasin hatimleri yapmak istiyorum.inanıyorum ki o zaman herşey düzelecektir.hayırlı çocuklarımız da olur o zaman.çünkü kuran okunan yere melekler akın akın gelip nurlarını saçarlar.lütfen dua edelim ne olur ben elimden geleni yapacağım tavsiyelerinize de uyuyorum.lütfen yazmaya devam edin.
inşallah kadir gecesinde hatim de başlayacağım eşim düzelsin diye sonuçlarını size bildiririm.
hepinizden allah binlerce kere razı olsun allah sizin gibi insanların eksikliğini göstermesin.

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
kaan abimize cavap

kaan abimize cavap

toplumda kadınların zayıf anlarından faydalanan o kadar çok insan varki kadın olarak sorunlarımızı anlatmak bir yerde dursun bazen yaşayamıyoruz bile öylece içimizde kalıyor ve bizi kemiriyor.allah korusun ama durup allaha soruyoruz allahım neden ben?ya sonra sonra bu soruların yerini daha tehlikeli sorular alıyor allahınm neden?ya da allahım görmüyor musun?
haşa allaha sığınmak tabiiki en iyisi en güzeli ama söylediğim gibi isyan sınırına dayandımı site giriyor devreye yazışınca anlıyorsun ki dertlerin dermanı allahın izni ile duada.

muman

Kayıtlı Kullanıcı
sizin için dua ettim en kısa zamanda huzura kavuşursunuz inşallah Allah yardımcınız olsun

YEGAN

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim cok üzüldüm durumuna cıkmaz girdabında olmanın sıkıntısını cok iiyi bilenlerdenim sana tek tavsiyem birde olumlu yönlerden durumunu ele al yuvanı yıkmak yerine toparla eşini sevmeye çalış kinlenme şeytanın vesvesesine kanma neolur

ayşelif

Kayıtlı Kullanıcı
Seninde dediğin gibi küçük günahlarinin cezasidir inş.ve hepsi biter.senin yaşadiklarina anlayabilecek biri olarak lütfen kendini üzmemeye çaliş .evlilik helal olduğu kadar ayrilmayada allah katinda izin verilmiştir.temennimiz herşeyin iyi olmasi ama lütfen herşey yoluna girmeden evlat sahibi olmayin allaha emanet olun .

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
çok ağliyorum çokk.şimdi bile.iş yerinde olmama rağmen...

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu:)

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu:)

Allah razi olsun kuran okuyorum allaha şükür namazlarimi da kilmaya çalişiyorum.henüz çocuk yok çok istiyorum ama korkuyorum da.benim yaşadiklarimi onun da yaşamasini istemiyorum.inşallah düzelir ve allah bize çocuklar nasip eder en hayirlisindan.lütfen dua edin.
yaşamınızın derinliklerini,ayrıntılarını bilmediğimi belirteyim önce;
eşinizle 2 ayda bir biraraya geliyorsunuz,sizi incittiğine göre siz bayansınız,çocuğunuz zaten yok,
vee hayırlı çocuklar istiyorsun ALLAH Cc dan.buraya kadar anlamışım :a23:
peki siz; bukadar hassas , bukadar fedakar biri olarak neden kendinizi bu evliliği sürdürmekte diretiyorsunuz?eşinizin tehditleri mi var.?
maddi olarak ayakta kalabilecek kadar güçlüsünüz.SİZE HAYIRLI OLMAYAN BİR EŞTEN,HAYIRLI ÇOCUKLARINIZIN OLMA İHTİMALİNİ___OLSA DA SİZ ONLARA ACABA HAYIRLI BİR ANNE OLABİLECEKMİSİNİZ..?
Değerli YEGANENUR ABLACIM,
SANA TEK DUAM ALLAH Cc YARDIMCIN OLSUN,YÜRÜDÜĞÜN YOLLARı İSLAMİYETİN NURUYLA AYDINLANSIN,BU İMTİHANI BAŞARIYLA VEREBİLMENİZDİR İNŞALLAH__AMİN__
selam ve baki dualarımla..

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
yaşamınızın derinliklerini,ayrıntılarını bilmediğimi belirteyim önce;
eşinizle 2 ayda bir biraraya geliyorsunuz,sizi incittiğine göre siz bayansınız,çocuğunuz zaten yok,
vee hayırlı çocuklar istiyorsun ALLAH Cc dan.buraya kadar anlamışım :a23:
peki siz; bukadar hassas , bukadar fedakar biri olarak neden kendinizi bu evliliği sürdürmekte diretiyorsunuz?eşinizin tehditleri mi var.?
maddi olarak ayakta kalabilecek kadar güçlüsünüz.SİZE HAYIRLI OLMAYAN BİR EŞTEN,HAYIRLI ÇOCUKLARINIZIN OLMA İHTİMALİNİ___OLSA DA SİZ ONLARA ACABA HAYIRLI BİR ANNE OLABİLECEKMİSİNİZ..?
Değerli YEGANENUR ABLACIM,
SANA TEK DUAM ALLAH Cc YARDIMCIN OLSUN,YÜRÜDÜĞÜN YOLLARı İSLAMİYETİN NURUYLA AYDINLANSIN,BU İMTİHANI BAŞARIYLA VEREBİLMENİZDİR İNŞALLAH__AMİN__
selam ve baki dualarımla..
[/QUO

ŞÖYLE SÖYLEYEYİM:
ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ İMANIMIN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM AMA ÇO K AMA AZ...
PARAM DA VAR AMA ÇOK AMA AZ...
ALLAHA ŞÜKÜR SAĞLIĞIM DA YERİDE ÇOK ÇOK ŞÜKÜR Kİ KUSURSUZ...
AMA HEPSİNİN YANINDA HEPSİNİ KARŞINA ALABİLECEK KADAR HASSAS BİR DE HAYALLERİMMMM(İMANIM AYRI)
ANLIYOR MUSUN?
ÇOCUKLARIM OLSUN KIZLI ERKEKLİ CAMİYE GİTSİN BABASI İLE AYNI SAFDA NAMAZ KILSIN.
KIZIM OLSUN EVDE KENDİM YETİŞTİREYİM AMA ÖYLE ANNELERİMİZİN YETİŞTİRDİĞİ GİBİ DEĞİL DERSİ ANLATMAK İÇİN ÖĞRENEREK EĞİTMEK İSTERDİM
AYDA BİR ÖDÜLLÜ BİLGİ YARIŞMASI YAPIP BU VESİLE İLE NERDE BİR TÜRBE VARSA GEZİ HAZIRLIĞI YAPIP ÇOCUKLARIMI YETİŞTİRMEK EĞİTMEK İSTERDİM.
ANLADIN MI ŞİMDİ?
BİZ Mİ ÇOCUKLARIMIZI YETİŞTİRİYORUZ YOKSA ONLAR MI BİZİ YETİŞTİRİYOR ÇOK GÜZEL ANLAŞILIRDI O ZAMAN.
DÜZELECEĞİNE İNANIYORUM.
DÜZELMESE BİLE ALLAH BANA ONDAN BİR ÇOCUK VERSİN ÇOCUĞUMLA BERABER GÜZEL GÜZEL YETİŞİRİZ İNŞALLAH.
BOŞANMAK KOLATY AMA KAYBETTİRECEĞİ ÇOK ŞEY VAR.
AYRICA ŞUNU DA EKLEMEK İSTERİM ÇALIŞIP BELLİ BİR BİRİKİM OLUŞTURMAK VE BU BİRİKİMİ İLERİDE KIZIM OLURSA EĞER ONA ASGARİ ÜCRET TUTARINDA BİR MAAŞ OLARAK DÜZENLEMEK İSTİYORUM.KIZ ÇOCUĞUM OLURSA OKUTMAYI VE MESLEK EDİNDİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM.EKONOMİK ÖZGÜRLÜKSE EĞER SIKINTI İNŞALLAH ONA HAZIR BİR GELECEK SAĞLAYACAĞIM ZATEN KALDI Kİ BEN 5 YILLIK BİR MEMURUM VE BUNU İŞE BAŞLADIĞIM İLK YILDABN BERİ YAPIYORUM.
İNŞALLAH KENDİSİ DE İSTERSE HAFIZLIK KURSLARINA YA DA BAYAN YURTLARDA KURAN HOCALIKLARI İÇİN DE YÖNLENDİRE BİLİRİM
AMA HERŞEYDEN ÜSTÜN ALLAH VAR O NE İSTERSE O OLUR.BİZ BİLMEYİZ ALLAH BİLİR...BENİMKİ SADECE DÜŞÜNCE...

BÜTÜN ARKADAŞLARIMA BURDAN DUALARIMI VE SELAMLARIMI YOLLUYORUM.İNŞALLAH KADİR GECESİNDEKİ MEVLİDİMDE HEPİNİZE DUA EDECEĞİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DUALARIMIZDA OLALIM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt