Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Eşime onu artik sevmediğimi söyledim,ne mi dedi? (2 Kullanıcı)

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
Sorunlu bir evliliğim olduğunu daha önceki konularda yazmiş ve dualarinizla bana yardimci olmanizi istemiştim.
şu an bir karar aşamasindayim ne derler bilirsiniz tamam mi devam mi?
Eşimle konuştum ve artik olmadiğini kendimi iyi hissetmediğimi anlattim.bir sorunun varliğini kabul etmek sorunu çözmenin bir kismidir bence.onu artik sevmiyorum çünkü bana çok eziyet ediyor.ailesiyle saatlerce telefonda görüşüyor ve ben o kadar uzakta olmama rağmen benimle ben aramadikça konuşmuyor ben arayinca kisa kesiyor azicik uzayinca suratima kapatip telefonu tümden kapatiyor ondan ve ailemden uzakta kimsesiz bir şekilde günlerce aramasini bekliyorum ailerme konuyu açacak gibi oldum ama ağzimin payini aldim.asla ama asla dediler...
Eminim şimdi hepiniz eşimin verdiği cevabi merak ediyorsunuz ne mi dedi?eşeği suya göndermeden gelinceye kadar dövdü...
Kolumu o kadar çevirdiki doktora gitmek zorunda kaldim.sanirim insanlar birşeyleri saklamaya çaliştikça daha fazla belli ediyor.bayan doktor gözlerime bakip başka bir şey olmadiğindan emin misiniz diye sorduğunda gözümden yanaklarima dökülemeyen yaşlar yüreğime damlarken ağzimi açip da tek kelime bile edemeden evimin yolunu tuttum.tek tesellim vardi.ya rabbim lütfen bunlar günahlarimin bedeli olsun benim de imtihanim bu olsun.bu kadar özele inmek istemezdim ama şimdi dualariniza ne denli fazla ihtiyaç duyduğumu anlarsiniz inşallah.lütfen ben bu sitedeki insanlarin temiz insanlar olduğuna inaniyorum lütfen benim için birşeyler yapin.çok müşkülüm.yoruldum hem de fazlaca yoruldum.ben şimdi ne yapacağim?

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
Herkes bir değil biliyorum ama allahim bu nasil bir yaşam?hem aldatiyor hem acitiyor hem de ağlatiyor?sabir çekiyorum ama nereye kadar dayanabiliri bilmiyorum yuvam yikilsin istemiyorum.allaha hayirli bir kul olsun evimizde olalim beraber namaz kilalim kuranlar okuyalim istiyorum.hayirli çocuklarimiz olsun istiyorum.sabahtan akşama kadar iş bazan nöbet de tutuyorum ama buna rağmen yemeğini ghizmetini kusursuz yapiyorum daha bu gün e kadar bana hiçbir ev işinde yemek de dahil yardim etmiş değil.daha ne yapmaliyim?tatli dili güler yüzü esirgemem.zaten iki ayda bir biraraya geliyoruz diyorum ordayken uykusuz kalmayi bile göze alip sabahlara kadar çamaşir bulaşik yemek temizlik akşam yol sabah iş tam 1 yildir bunu çekiyorum yok mu bana yardimci olabilecek biri kafayi oynatiyorum...

ağbet

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcınız olsun.eğer eşiniz konuşmaya yanaşmıyorsa ki yanaşmıyor.aileniz de böyle tepki veriyorsa.umutsuzluğa kapılmayın.gönlüm hiç ayrılmamanız ama sende bir insansın ve böyle muamele görmen doğru değil.ama söyleyeceğim tek şey... en iyi doğruyu siz bilirsiniz.

Hüsnanur

Kayıtlı Kullanıcı
geçmiş olsun kardeşim.Allah yardımcınız olsun.evladınız varmı?kuran okumayı biliyormusunuz.eğer biliyorsanız Rabbimizin evliliğinizi hayırlı yöne çevirmesi ve dünya ahiret mutluluğunuz aile huzurunuz için niyetlenip tek başınıza tamamen ihlasla ve inanarak bir hatim okumanızı tavsiye edicem kardeşim.Allaha sığınmanın ve ondan yardım istemenin karşılığını rabbim fazlasıyla verecektir.ayrıca bir damacana suya 151 felak suresi 151 nas suresi ve 170 ayetel kürsi okuyup ailece için bu suyu okuyup içmeye bi süre devam edin.inşaallah düzelecektir.ALLAH eşinizi islah etsin hidayet nasip etsin.sizin yuvanız için dua edicem allah yardımcınız olsun.

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablacıgım.çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun.Allah celle celalühü eşini ıslah etsin dualarını kabul edip gönlüne göre biri olmasını nasip eylesin.sana sabırlar versin,bu zor imtihanından geçmeni ve mükafatını en güzel bir şekilde almanı nasip etsin.

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
gerçekten çok üzüldüm rabim yardım etsin
imtihan sabretmek lazım -kolay değil yaşayan daha iyi bilir
inşallah bu mübarek günlerin hürmetine dualarımız kabul olur
allaha sığının ve çok dua edin
dualarımda olucaksın kardeşim
selametle

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun kuran okuyorum allaha şükür namazlarimi da kilmaya çalişiyorum.henüz çocuk yok çok istiyorum ama korkuyorum da.benim yaşadiklarimi onun da yaşamasini istemiyorum.inşallah düzelir ve allah bize çocuklar nasip eder en hayirlisindan.lütfen dua edin.

ahiret-yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm abla allah sabir versin cok üzüldüm insallah esiniz sizi anlar rabbim yar ve yardimciniz olsun selam ve dua ile...

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
inşallah kardeşim gönlünüze göre hayırlı bir çocuğun olur
o dünyaya gelicekse geliri stesende istemesende
hayırlısı olsun

zeyneb1983

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun kuran okuyorum allaha şükür namazlarimi da kilmaya çalişiyorum.henüz çocuk yok çok istiyorum ama korkuyorum da.benim yaşadiklarimi onun da yaşamasini istemiyorum.inşallah düzelir ve allah bize çocuklar nasip eder en hayirlisindan.lütfen dua edin.

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞM
Seni ancak senin yaşadıklarını yaşayan anlar tabiki şüphesiz eğer sen rabbimin yolunda isen asla ümitsizliğe kapılma bu yolda ümitsizlik yok dua bunun tek çaresi hım hem eşin düzelmez ise rabbim dualrımı kabul etmedi deyip isyana kalkma o herşeyin en iyisini bilirde yaparda değilmi sana küçük bi tavsiyem var kitap oku geçmişdeki kadınlarımızın hayatlarını oku onlar senden daha ağır şeyler yaşamışlar ama sonları hep güzel inan rabbime gittiğin hiç bir adımkın boş değil unutma RABBİM EŞİNİ HİDAYETE ERDİRSİN İNŞ.AA bide çocuk meselesi eşinin durumuna bakarak karar vermelisin tamamen senin kararın genede ALLAHA EMANET OL.

mynames

Kayıtlı Kullanıcı
KArdeşim inan çok üzüldüm. Gerçekten aile evililik bunlar çok zor özelliklede eşlerden birinin geçimsiz olması ve de erkeğin geçimsiz olması işi daha zorlaştırıyor. bunu yapan sen olsaydın hemen kapının önüne koymuştu. Allahım ıslah eylesin. RABBİM belki imtihan ediyodur bilinmez eşinizin yaptığı kesinlikle doğru bir şey değil cahillkten bencillikten başka bir şey değil. Kardeşim bende evliliğimin ilk yıllarında çok zor dönemler geçirdim aynen sizin sıkıntılarınıza benzer sıkıntılar üstelik ben ailemden uzakta ama o ailesinin yanında birlikteyiz yani 4. yılımdayım daha yeni yeni düzelmeye başladı bazı şeyler oturmadı bile. Çok ağladım gecelerce uykusuz günler gülmenin ne demek olduğunu unutmuştum insanların gülmesine tahammül edemezdim o kadar ki ölüm benim için kurtuluş yoluydu RABBİM bu düşünceyi aklıma getirdiğim için bağışlasın beni. insan kendini çok aciz ve çaresiz görüyor . ama benim tek çıkış noktam RABBİME sığınmak oldu. sabretmem gerekiyormuş hep bu yönde dua ettim bu evliliğin devam etmesi hayırlı ise devam etsin hayırsızsa hükmüne razıyım RABBİM dedim. Şu anda bunları sana yazmamın sebebi kardeşim ben bu acıları yaşadım ne demek olduğunu çok iyi bilirim. hani nasreddin hoca misali damdan düşünce bana damdan düşeni getirin demiş. Kardeşim sana bir kaç dua yazıcam inşallah. bunları sıkça yapmanda fayda var. birde kardeşim neye karar vermek istiyosan istihare yapmanda fayda görüyorum çünkü bu ciddi bir karar inşallah RABBİMden doğru yolu gösterir.

istihare yaptıktan sonra hacetlerini o yönde yapmanı isterim kardeşim.......7 kere istihare yapmanda fayda vardır.

1- Yasini Şerifi okurken mübin geçen ayetlerde mübin duası var bir çok kitaptan bulabilirsin yada internetten işte bu mbin duasını her mübin geçen yerde 7 kere okucaksın böyle Yasini Şerifi 4 okumanı tavsiye ederim.

2- sabah namazından sonra 2 rekat ALLAH rızası için namaz kıl.
ve 100 kere duasını oku ama sürekli yap bunu gücün yettiği kadar

Bismillahirrahmanirrahiym.
vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyül aziym. Allahumme inni es elüke Ya Kadimü, Ya Daimü, Ya Ahadu, Ya Samedü, Ya HAyyu, Ya Kayyumu Ya Zel CelaliVelikram. Fe in tevellev fe kul Hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül Arşı Azıym.

3- Kenzul Arş duasını çok çok okumanızı isterim. ve de üzerinizda taşımanızı isterim. söylediğine göre kadın üzerinde taşırsa kocası ona ikram eder. RABBİM büyüktür.

4- Cuma gecesi (Perşembeyi Cumaya bağlayan gece) 1000 KERE
Esselatü ves-selamü aleyke ya seyyidi Ya Rasulallah huz bi yedi. Kallet hileti edrikni.
okumaya devam edersen inşallah dileğin gerçekleşir Rabbimin izni ile.

5- Ya Kadir ya Allah, Ya Rahman Ya Allah, Ya Rahim Ya Allah, Ya Kerim Ya Allah.Amin
üç gün günde 3000 defa olmak üzere okumaya zikre devam edilirse talip olduğu kişi görmez ise deli divane olur.
abdestli olun ve tesettürlü biçimde kıbleye yönelerek bu duayı okuyun bu duayla bi şekilde sevdiğinizle iletişime geçiyosunuz inşallah.

6- abdest alıp 2 rekat namaz kılıp Allahutealaya hamd ettikten sonra.1001 defa
Huvel habibüllezi turca şefaatu hu li kulli havlin minel ahvali muktahimi.
her yüz başında
Mevlaya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril hakli kullihimi diyeceksin.

1001 defa okuduktan sonra meşru dileğini RABBİMDEN dileyeceksin. tam teslimiyetle RABBİME yalvaracaksın İNŞLLAH RABBİM kabul buyurur.

7- Şad, Şeydali, Ya Ruha, evradin, Ya Ruh, Bi İzzeti, Ba Ruh.

Buda Cebrail (a.s) duasıdır her türlü sıkıntısı olan bu duaya devam ederse sıkıntısından kurtulmuş olur inşallah deniyor.

8- Kardeşim cuma günü öğle ikindi arasında bir meyvaya 41 defa Ayetel Kürsiye okuyup sana dargın olan kimseye yedirirsen aşırı derecede muhabbet bağlar.
bir çok kez yapmaya değermi değer.

9- hafifi enam
Güzelce bir boy abdesti al iki rekat hacet namazı kıl aşağıda belirtmiş olduğum şekilde duaları oku. bitirince başını secdeye koy ne istiyorsan Cenabı HAktan iste kahır için söyleme iyi dileklerini hayırlısını iste haceti RABBİme en yakın yerde secdede bildir inşallah şifaya bulursun kalbinde gönlünde.
yedi kere veşşemsu suresini, yedi kere vedduha suresini, yedi kere ayetel kursiyi beşyüz kerede " bismillahirrahmanirrahim. Allahumme Ya fatır, Ya KAhır, Ya Zahir, Ya BAtınu, Ya Latifu, Ya HAbir, kavluhul hakku, velehül mülkü yevme yunfehu gissuri alimul kaybi veşşehadetü ve huvel hakimül habir." esmai şerifi oku.

10-Muhabbet için

sabah namazından hemen sonra hiç kimse ile konuşmadan bu esmai şerifi hulusu kalp ile inanark okur isen inşallah talip olduğun kimse deli divane olur. inanmayan neuzu billah kafir olur.

Bismillahirrahmanirrahim: Ve la havle v la kuvvete illa billahil aliyyül azim. Ya Vitrü Ya Ahadu Ya Samedü Ya Men lem yelid ve lem yuled ve lem ye kunlehu küfüven ehad sallallahü te ala aleyhi ecmain.

kardeşim inşallah RABBİM derdinin dermanını verir. Görüyorsun ki yazdıklarımızn hepsi ALLAHIN adını anarak ondan geldik ona dönücez RABBİN utandırmasın ...ecmain.

mynames

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim bazı yazdıkarımda hatalr kusurlar varsa ilk önce Rabbimden sonra sizden af diliyorum. Canu gönülden Rabbimden şifa bulmanızı istiyorum. gönül şifası.

S

sevinç 54

allah yar ve yardımcın olsun canın benim seni bendenden iyi kimse anlıyamaz çünkü aynı dert bendede var şiddeti bana uygulamıyo ama evdeki eşyalardan çıkartıyo öfkesini

ibadet yok sorumluluk yok sevgi saygı anlayış yok ihanet var bende çok yoruldum artık canımsın hiç istemem kimsenin mutsuz olmasını bide hep kendilerini haklı bulup eksik leri bizde ararlar ya bizim aradıgımız eksikler nolcak biz onlar gibi sevgiyi dışarda aramıyoruz dua edip sabrediyoruz tabiki o herkesin kendi günahı ama bizdede nefs var şeytan bizede vesvese verebilir bizde allah göstermesin başkasına gönül verebiliriz ama allah korkusu var içimizde çok dua et imtihanımız bu olsun dünyada inş çocugun yoksa eger bu evliligi sürdürmenin bi anlamı yok allah yardıncın olsun benim çocugum oldugu için ben sabrediyorum bu siteyi bırakma en azından ruhen huzur bulursun biraz rahatlarsın sabretmeme gücü bulursun

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten çok üzüldüm kötü bi durum. hiç bi kadın böyle bir muameleyi haketmez. emanete böyle davranılmaz. Allah eşinize hidayet versin. en kısa zamanda hatasını anlasın inşallah. böyle bir durumda çocuk yapıllmasını uygun bulmuyorum bir yakınım evlendi kavgalar bolca oluyordu evde maddi sorunlar vs vardı. geçimsizlik vardı. bebekleri oldu. yine kavgalar. şu an ikisi de ayrılar. o bebek ya annesiz ya babasız büyüyecek zor bi durum çocuk için. bişeyler yoluna girmeli sorunlar halledilmeli.

GEVHER

Yönetici
selamün aleyküm ..

yazınızı içim acıyarak okudum çünkü mutlu olmak adına ne ümitler ve hayallerle evlenmişinizdir . yaşadıklarınızı anlıyorum desem yalan olur , bekar bir kişi olarak sadece tahmin ediyor ve anlamaya çalışıyorum.

hem suçlu hem güçlü durumu var ortada anladığım kadarıyla . ama emin olun ki yaptıklarının yanlış olduğunu kavrayabilse zaten bu hataları tekrarlamazdır.
dayak olayının çok farklı nedenleri var , ama temeli kişinin kendisindeki kusurlar görülmesin diye karşısındakine şiddet uygulamasıdır .

olay ne boyutta burda anlattıklarınızla bunu anlamak zor . ve burada yanlış yönlendirme yapabiliriz korkusundayım açıkçası. galiba çalışıyorsunuz , yani rahatlıkla bir uzman yardımı alabilecek durumunuz var anladığım kadarıyla , gerek maddi imkan gerek de fırsat ayarlayabilme açısından .
sizden ricam lütfen bir uzman yardımı alın , sorunun temeline inin ve kendinizle yüzleşin . ve sağlıklı bir şekilde kararınızı verin..
mutlaka en güzeli yuvanın dağılmaması ama bunun için de destek almak şart.
ve eğer aklınızdan ayrılma fikri geçmiyorsa eşinize bir kez daha ''Seni Sevmiyorum'' gibi bir ifade kullanmayın. eminim ki artık dayanamayacak duruma gelmişsinizdir ama bu tarz ifadeler ilişkiyi daha da zedeler ve geri dönülmez durumlara neden olabilir.

bugün cuma suresi okudum ve sizin de adınızı vererek dua ettim .
Rabbim sizin için hayırlısını nasip etsin . eğer hakkınızda hayırlı ise eşinizle aranızdaki sorunları düzeltsin ve muhabbetinizi artırsın , huzur ve mutluluk versin .

eylül as

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
Malesef aile içi şiddette maruz kalan o kadar insan varki.

Rabbim size sabır versin,eşinize de rabbim merhamet ihsan etsin.

Dediginiz gibi:: inşallah bu imtihanı geçmek canınızı daha çok yakmaz..
Allah yardımcınız olsun sevgili ablacım; inanın sizin için çok üzüldüm ..

İnşallah istediğiniz gibi olur eşiniz kıymet bilen hatır sayan bi insan olur hak yolunda size eşlik eder

Allaha emanet olun allahu tealanın hikmeti çok. Sabır... Sabır.. Sabır

s.y.h

Kayıtlı Kullanıcı
mailimi paylaşmak istiyordum başlığı okuyunca bu konuya ekleme yapma gereği duydum .Allah yardımcınız olsun evli olmadığım için hiç bir yorum yapmak bana düşmez tecrübem yok sonuçta sizi anlayamıyorum bu maili paylaşmayı uygun gördüm.

Amr Halid anlatıyor:

“Bir gün bir arkadaşım dedi ki bana;
-Eşimi görmeye bile dayanamıyorum artık! Çok itici geliyor, yüzüne bile bakmak istemiyorum..
O’na dedim ki; -Bak sana sihirli bir reçete söyleyeceğim, uygula bunu, sonuç alacaksın inşaAllah..
-Yok dedi, artık hiçbirşey fayda etmez, bitti bu iş!
Israr ettim, razı oldu.. 1 ay sonra geldiğinde gözleri parlıyordu;
“Haklıymışsın” dedi..”Kalplerimizi toplayan Rabbime şükürler olsun” :)

Evet bu SİHİRLİ REÇETE yi uygulayalım inşaAllah..
Hiç değilse şu ramazan boyunca..
Sadece eşler arasında değil, tüm aile bireylerini kapsıyor, herkes için, bu formül..
Anne-baba ve diğer aile üyeleriyle muamelede, gençler için de geçerli mesela..

Ne yazık ki;
Şu asırda adeta elimizden kayıyor tüm değerlerimiz..
Batının albenili tuzakları bir bir çeliyor can tanelerimizi..
Bir bir avlanıyor taptaze yürekler pusudaki avcılarca:(

“Elimizde bir tek aile kaldı” derken, o da gitti gidiyor malum :(
Bir şeyler yapmalıyız acilen..
Bu son kale de elden gitmeden bir şeyler yapmalıyız geç kalmadan..
İşte efendim, bu reçete bunun için hazırlanmış; Hedef Aile

İlk iş nedir? Aile içi alakaları pekiştirmek.
Nasıl olacak bu? Aile içi alakalarımızı mutlaka düzeltecek, ailemizi muhafaza edeceğiz..
İşte bunu başarırsak, tek tek aileler dirilirse-kurtarılırsa, ancak gelecekten umutlu olabiliriz!
Efendimiz aleyhisselam bir hadislerinde şöyle buyurmustur; "Dünyada manevi cennete girmeyen, ahiret cennetine giremez."
Bu hadisten öğreniyoruz ki insan hangi durum veya şartlarda olursa olsun, düşünebiliyorsa hala, mutlaka mutlu olacağı bir şeyler vardır demektir.

Gelin evlerimizi CENNETLERİMİZ yapalım!..

“Ailemle birlikte Allah’a ibadet edeceğim! “
Evet hep birlikte, topluca!
Ailemizle; Birlikte namaz kılacağız..Birlikte dua edeceğiz.. Birlikte Kur’an okuyacağız.. Rabbimize birlikte şükür edeceğiz Ve her “elhamdülillah” ta, Rabbimizin bize nimetlerini, O’nun tarafından nimetlendirildiğimizi düşüneceğiz.

Evet SİHİRLİ REÇETE :

Ailemle:
1-Birlikte Kur’an okuyacağız; çeyrek hizb bile olsa
2-Birlikte namaz kılacağız; 2 rekat bile olsa
3-Birlikte Rabbimizi zikredeceğiz, 2 dakika bile olsa
4-Birlikte dua edeceğiz; Kendi kelimelerimizle-dilimiz döndüğünce 2 kelime bile olsa
5-Birlikte bir aileyi iftar ettireceğiz; Ama yemeklerin hazırlanmasına tüm aile katkıda bulunacak ve yemekten sonra sohbet, cay molası namazlar ve tekrar sohbet ve benzeri etkinliklerle zenginleştirebilinir.

Bakın ondan sonra nasıl Rabbimizin rahmeti iniyor tek tek evlerimize..
Nasıl olmazları Olduruyor Rabbim..
Nasıl CENNET ten bir köşe oluyor evlerimiz..
Kalpler nasıl ısınıyor, nasıl diriliyor çöle dönmüş yürekler..

Deneyin!
Hiç değilse şu ramazan boyunca..
Sonuca siz de inanamayacaksınız!..

Yazan :monaroza

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun inşallah herşey düzelir sen yeterki rabbime güven ondan iste o darda bırakmaz kulunu...rabbim hakkında hayırlısını versin allaha emanet ol kardeşim...duamdasın

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm sayın kardeşim mevlam hakkınızda herşeyin hayırlısını versin.Yar ve yardımcınız olsun iki kelime;hayırlı ve size faydası olacak bir durum SABIR ve ŞÜKÜR inşaALLAH kardeşim.

sizin vesileniz ile de bu gibi içerikli konulara bir mesaj;neden bu kadar özele ve detaya iniliyor?

sayın kardeşim / kardeşlerim hiddetlenmeyelim ve etkiye tepki olarak hışımlanmayalım yazılan germek adına değildir hayırda ikazda bulunmaktır.

ve son olarak inşaALLAH evimizin reisi İSLAMİYET'tir.Ve olmalıdır.

selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
kardeş ne imtahanlar var buda bir imtahan dayanman gerek...Eşini her ne olursa olsun yanlız bırakma seninde kusurların vardır belki kusurlarını düşün.Hemen kestirip atılacak işler değil..Bilesin o emanetine saygı göstermiyorsa seninde aynı şekidle karşılık vermen beklenemez...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt