Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

eşim için dua lütfen çok dardayım... (4 Kullanıcı)

kutluel

Kayıtlı Kullanıcı
eşim 11 yıldır manik defresif hastası(bipolar).evliliğimiz mutluluğumuz bu hastalık yüzünden yine bitmek üzere... lütfen dua edin bana.kendimi çok çaresiz hissediyorum.elimden gelen herşeyi yapıyorum.ama bu hastalık bizi mahvedecek.

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Allah yardımcınız olsun
100 Ya Şafi,1 İnşirah suresi okudum.
Rabbim şifa versin..feraha çıkarsın inşallah inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim Alalh içinde bulunduzğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah tez zamanda Ya Şafi ismi ile hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
bipolar bozukluk şizoefektifin kardeşidir.

Sarı kantoron çiçeği çayı kaynatıp içsin otu değil çiçeği psikiatri profeserönden öneridir.

sinirlerini cok rahatlatacaktır huzur verir ona bu çay akşam sizde için bu çaydan.

Allah şifalar versin.

Ya şafi.

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
eşinize B12 ölçümü yapıldımı ? (vitamin) doktorunuzdan tahlil isteyin.

bu hastalık nörotransmiter azlıgına yol acar ; sebeblerinden başlıcası duygusal vurgun yemek

mesela ; cocugunun vefaat etmesi

normal bir insandan da düşük bir beyin aktivitesi olur

zaten bu bir beyin refleksidir düşünmek yerine sigorta yanmasın diye devreyi yavaşlatmaktır.

ruh gibi olur insan

Transmiterleri en iyi canlandıran beyni canlı tutan en önemli şey ise kanda sadece 50-80 mg kadar azıcık olan bu b12 vitaminidir.

eger B 12 si cok düşük ise hastalıgı zor iyilesir.

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
sitedeki bütün kardeşlerimin sağlıgı için öneri veriyorum.

Eger bir yakınınız vefaat ederse yada

nişanlınızdan cok severek ayrıldıysanız

bunalıma düştünüzse bu gbi sebeble amaaaan gecer demeyin.

duygusal darbe yiyen birisi mutlaka psikiatrik destek almalıdır.

Doktora hemen gidin ki

Böyle bir hastalığı ilerde kucagınızda bulmayın. :(

Bu sizle alakalı degil gibi ama herkez içindir sözüm.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim,
Allah yar ve yardımcınızolsun ,Rabbim acil şifalar versin inşaallah.Lütfen Kaim kardeşimin dediklerini dikkate alın,çok önemli çünkü.
Selam ve Dua ile

sandiik

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Rabbim, Kendisini bizlere bildirdiği kitabı Kuran-ı Azümüşşanda bizlere bildirdiği veyahut bildirmeyip kendisine sakladığı tüm isimlerinin en yüce hayrı, hakkı ve hatrı için, sınırsız gücü ile şifasını ikram etsin kardeşim..inşaallah en kısa en hayırlı en tez zamanda nasip olur..
Hz. Hızır a.s.'ın duası ile
"Rabbim, bana isabet ettirdiğin bela ile düşmanalrımı sevindirme, Kuran-ı Azümüşşanı bana şifa ve deva eyle. Ben hastayım, beni şifalandıracak olan SENSİN"..

hakkımızda hükmü latif olan, hakkımızdaki lütfu hüküm olan Yüce Rabbe büyüklüğüne layık bir edep ile daima hamd olsun,

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt