Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Eşim beni arayip sormuyor lütfen yardim edin ne yapacağimi bilmiyorum. (1 Kullanıcı)

hezemeki

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlısı diyelim artık elimden geleni yapmaya çalışacam bu salatı tefriye bitsin yazinde okutturacam batmanda da arkadaşlara bir nakayım bulursam kuranda okutturacam inşallah. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN. İNŞAALLAH YUVAN KURTULUR

ya hanzala

Kayıtlı Kullanıcı
amin kardeşim amin. Allahım seni iki cihanda da mesut etsin inşaallah dua ile...

KAYIP

Kayıtlı Kullanıcı
S.A eşimle 2 yıldır evliyiz ama eşim aileme karşı sürekli tepkili davranıyor nedense sevemedi. bir kere daha ayrılık yaşadık bu ikincisi çok basit bir konudan dolayı beni baba evime bıraktı 2 haftadır baba evimdeyim. beni gelip almasını istiyorum ama yapmıyor. ben bu evliliğe Allah rızası için başkoydum fakat eşim nedense ailemden dolayı beni sürekli terk ediyor. ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresizim çok şükür ki duaların bilincindeyim ne olur bu konuda bilgisi olan paylaşsın gerçekten çok kötüyüm eşimle birleşmek istiyorum yapmam gerekenler nelerdir acaba dualarınızı esirgemeyin selametle...

Allah yardımcınız olsun... yuvanızda mutlu huzurlu olmayı nasip etsin inşallah yüce rabbim..

semra_06

Kayıtlı Kullanıcı
S.a sorun sadece ailenmi? Bunuda çok iyi düşünmelisin eğer sadece ailense ailenle sadece sen görüşürsün eşin görüşmez,tartışmalardada alttan al yani buda bir insan zamanla sen iyi davrandıkça kalbi yumuşar ama sen onun bir sözüne on cevap verirsen dahada kötü olur birde tartışmamayı dene yada karşılıklı oturup konuşmayı deneyin sakin bir şekilde amacını öğrenmeye çalış.Rabbim yardımcın olsun Allaha emanet ol

ya hanzala

Kayıtlı Kullanıcı
S.a sorun sadece ailenmi? Bunuda çok iyi düşünmelisin eğer sadece ailense ailenle sadece sen görüşürsün eşin görüşmez,tartışmalardada alttan al yani buda bir insan zamanla sen iyi davrandıkça kalbi yumuşar ama sen onun bir sözüne on cevap verirsen dahada kötü olur birde tartışmamayı dene yada karşılıklı oturup konuşmayı deneyin sakin bir şekilde amacını öğrenmeye çalış.Rabbim yardımcın olsun Allaha emanet ol

ah semra kardeşim sanırım sadece ailem. birde galiba tartışırken sinirlerimize pekte hakim olamadık. ben aradım açmadı mesaj yazdım cevap yazmadı yani elimden geleni yaptım bekliyorum şimdi dualarımla birlikte sende dualarını eksik etme nolur dua ile...

semra_06

Kayıtlı Kullanıcı
ah semra kardeşim sanırım sadece ailem. birde galiba tartışırken sinirlerimize pekte hakim olamadık. ben aradım açmadı mesaj yazdım cevap yazmadı yani elimden geleni yaptım bekliyorum şimdi dualarımla birlikte sende dualarını eksik etme nolur dua ile...

Dualarımı eksik etmem, üzülme herşey olacağına varır rabbbim hakkında en hayırlısını versin Allaha emanet ol

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM CC akıl fikir versin inşallah şimdiki gençlerde hiç aile kavramı yok RABBİM CC eşinin kalbini birtek sende sabit kılsın bak kardeşim her gece abdest al 25 ihlas oku eve üfle ve ALLAHIM CC eşimi tez zamanda pişman et bana çevir diye dua et ALLAH CC kerimdir

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Bende evli bir erkek olarak yardımcı olmaya çalışayım. Gerçi düşüncelerime yukarıda bir arkadaş değinmiş ama belki gözden kaçmış olabilir. Ben bir erkek olarak eşimin aileme saygı göstermesini ve sevmesini istiyorum. Beni bu dünyaya getirmeye vesile olan insanlara benim gösterdiğim saygıyı eşimin de gösterdiğini gördüğüm an ben eşime daha çok bağlandığımı görüyorum. Dünyalar benim oluyor diyebilirim. Yolda giderken annemin koluna bir kızı gibi girmesini isterim.Bu da beni çok mutlu eder. Belki senin eşinde benim gibi bu konuya çok önem veren birisi ise benim gibi düşünebilir.

Eğer ki hayatında bir başkası yoksa sırf aile için seni terk edeceğini sanmıyorum. Muhtemelen bir konuya kızdı ve sizin burnuzun sürtmesini istediği için aramıyor olabilir. Eğer barışma durumu olursa ki inşallah olur, o zaman önce onun ailesine yakınlaşmayı deneyin. Allahın izni ile daha sonra o da sizin ailenize karşı daha anlayışlı olacaktır. Yeter ki siz kendi ailenizi sürekli göz önüne getirmeyin.
Eğer çocuğunuz yoksa ve eşinizin size olan sevgisinden şüpheniz varsa çocuk konusunu ertelemenizi öneririm. Yoksa yavrucakta ortalıkta perişan olmasın.

Ben kendi evlilik hayatımı göz önünde bulundurarak düşüncelerimi belirttim. Tabii mevlaya hayırlısı için de dua etmeyi unutmayalım. Bizim için hayırlısını ancak o bilir.

Allah Yardımcınız olsun. Selametle..

oznuragan

Kayıtlı Kullanıcı
s.a Allah yardımcın olur inşallah ablam.inşallah eşin tez zamanda sana döner ve hiç ayrılmazsınız.yarın senin için dua edeceğim inşallah.Rabbim yardımcın olsun

sevgi-gülü

Kayıtlı Kullanıcı
gercekten zor bir durum
ALLAH yardimcin olsun kardesim
belkide bu senin imtihanindir sabret hersey yoluna girer ALLAH in izniyle

ya hanzala

Kayıtlı Kullanıcı
canım senın durum ne oldu aklımdasın surekli ya inşallah bi hal caresi bulunur iyi haberlerini beklıyorum

dua ya çok ihtiyacım var sadece onu diyebilirim. evliliğimi kurtarmak için çabalıyorum inş. karşılığını alırım Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin dua ile...

volkankaya3575

Kayıtlı Kullanıcı
dua ya çok ihtiyacım var sadece onu diyebilirim. evliliğimi kurtarmak için çabalıyorum inş. karşılığını alırım Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin dua ile...

kimi kadınlar var senin yaşadıklarının milyonda birini bile yaşamadan gül gibi koca larını çocuklarını bırakıp kaçarlar

bir tarafta da sen evliliğini kurtarmak için canla başla mücadele eden

allah yardımcın olsun evliliğini sana bağışlasın

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı

canım benım ya :(inşallah en kısa zamanda cözülcek.senın içinde tefrciye okuyalım mı ben elimden gelenı yaparım canm yeterki mutlu ol.

EMEL5182

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam... Oldukça güç bir durum... Fakat eşinizin aileniz ile görüşmenizde gönül rizasi olmuyorsa görüşmemeniz gerektiği kanaatindeyim... Ayette derki " Benden sonra secde edilecek olsaydi kadinlarin kocalarina secde etmelerni buyururdum"... Büyük bir sabir ister.... Allah yardimciniz olsun...

hakan74

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam... Oldukça güç bir durum... Fakat eşinizin aileniz ile görüşmenizde gönül rizasi olmuyorsa görüşmemeniz gerektiği kanaatindeyim... Ayette derki " Benden sonra secde edilecek olsaydi kadinlarin kocalarina secde etmelerni buyururdum"... Büyük bir sabir ister.... Allah yardimciniz olsun...

Allahın selamı rahmet ve bereketi üzernize olsun
Benim bildiğim bunun hadisi şerif olduğu
Hz. Hüreyre (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Şayet ben bir insanın başka bir insana secde etmesini emredecek olsaydım, kadına, kocasına secde etmesini emrederdim."

ya hanzala

Kayıtlı Kullanıcı
kimi kadınlar var senin yaşadıklarının milyonda birini bile yaşamadan gül gibi koca larını çocuklarını bırakıp kaçarlar

bir tarafta da sen evliliğini kurtarmak için canla başla mücadele eden

allah yardımcın olsun evliliğini sana bağışlasın

amin volkan kardeş. Rabbim büyüktür inş. hayırlı bir kapı açacaktır canım çok yanıyor ama elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor.inş. sevgili eşimde sizin bu farkında olduğunuz durumu farkeder de yuvama kavuşurum Allah'a emanet olunuz selametle...

ya hanzala

Kayıtlı Kullanıcı

emel kardeşim bende biliyorum bunu fakat eşimin benden istediği birşey yoktuki yani ailenle görüşmeyeceksin gibi.hem olsaydı benim ailem az çok dinimize göre yaşamayı bilen bir aile hani görüşmeyeceksin demiş olsaydı bile bu sebepsiz olurdu ama benim ailem islamiyeti bilmeyen bir aile olur ozaman eşim görüşmeni istemiyorum der tamam ama Allah'ın izni ile çok şükür böyle bir durum yok. dua ile...

ya hanzala

Kayıtlı Kullanıcı
canım benım ya :(inşallah en kısa zamanda cözülcek.senın içinde tefrciye okuyalım mı ben elimden gelenı yaparım canm yeterki mutlu ol.

inşaallah aylin kardeşim iyi niyetine ve alakana çok sağol bana dua etmeyi unutma çünkü bu aralar haber bekliyorum dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt