hayırlısı diyelim artık elimden geleni yapmaya çalışacam bu salatı tefriye bitsin yazinde okutturacam batmanda da arkadaşlara bir nakayım bulursam kuranda okutturacam inşallah. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN. İNŞAALLAH YUVAN KURTULUR
S.A eşimle 2 yıldır evliyiz ama eşim aileme karşı sürekli tepkili davranıyor nedense sevemedi. bir kere daha ayrılık yaşadık bu ikincisi çok basit bir konudan dolayı beni baba evime bıraktı 2 haftadır baba evimdeyim. beni gelip almasını istiyorum ama yapmıyor. ben bu evliliğe Allah rızası için başkoydum fakat eşim nedense ailemden dolayı beni sürekli terk ediyor. ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresizim çok şükür ki duaların bilincindeyim ne olur bu konuda bilgisi olan paylaşsın gerçekten çok kötüyüm eşimle birleşmek istiyorum yapmam gerekenler nelerdir acaba dualarınızı esirgemeyin selametle...
S.a sorun sadece ailenmi? Bunuda çok iyi düşünmelisin eğer sadece ailense ailenle sadece sen görüşürsün eşin görüşmez,tartışmalardada alttan al yani buda bir insan zamanla sen iyi davrandıkça kalbi yumuşar ama sen onun bir sözüne on cevap verirsen dahada kötü olur birde tartışmamayı dene yada karşılıklı oturup konuşmayı deneyin sakin bir şekilde amacını öğrenmeye çalış.Rabbim yardımcın olsun Allaha emanet ol
ah semra kardeşim sanırım sadece ailem. birde galiba tartışırken sinirlerimize pekte hakim olamadık. ben aradım açmadı mesaj yazdım cevap yazmadı yani elimden geleni yaptım bekliyorum şimdi dualarımla birlikte sende dualarını eksik etme nolur dua ile...
canım senın durum ne oldu aklımdasın surekli ya inşallah bi hal caresi bulunur iyi haberlerini beklıyorum
dua ya çok ihtiyacım var sadece onu diyebilirim. evliliğimi kurtarmak için çabalıyorum inş. karşılığını alırım Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin dua ile...
dua ya çok ihtiyacım var sadece onu diyebilirim. evliliğimi kurtarmak için çabalıyorum inş. karşılığını alırım Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin dua ile...
Aleyküm selam... Oldukça güç bir durum... Fakat eşinizin aileniz ile görüşmenizde gönül rizasi olmuyorsa görüşmemeniz gerektiği kanaatindeyim... Ayette derki " Benden sonra secde edilecek olsaydi kadinlarin kocalarina secde etmelerni buyururdum"... Büyük bir sabir ister.... Allah yardimciniz olsun...
kimi kadınlar var senin yaşadıklarının milyonda birini bile yaşamadan gül gibi koca larını çocuklarını bırakıp kaçarlar
bir tarafta da sen evliliğini kurtarmak için canla başla mücadele eden
allah yardımcın olsun evliliğini sana bağışlasın
Aleyküm selam... Oldukça güç bir durum... Fakat eşinizin aileniz ile görüşmenizde gönül rizasi olmuyorsa görüşmemeniz gerektiği kanaatindeyim... Ayette derki " Benden sonra secde edilecek olsaydi kadinlarin kocalarina secde etmelerni buyururdum"... Büyük bir sabir ister.... Allah yardimciniz olsun...
canım benım ya inşallah en kısa zamanda cözülcek.senın içinde tefrciye okuyalım mı ben elimden gelenı yaparım canm yeterki mutlu ol.