Bismillahirrahmanirrahim
Benim de birsorunum var...Şimdi nerden başlamalı?İmtihanlar zinciri, namaza hep önem verdim , söz aldım evlenirken namaza karşı gelmeyecekti, zaman geçti , değişimler, imtihanlar, düşünceler değişti ama benim düşünce? değişmedi hala haz ile secdeye gitme istegi bitecegine arttı , nasıl oldu bilmiyorum herşeye karşı gelmeye başladı, dayanamadım, 5 sene direndim , ugraştım olmuyor değişme yok
boşanma kararı aldım, boşandık ama vazgecmiyor, kalben boşanmamışız?? ne demekse?
Namaz kılmıyor, zikir falan delice ama ben vazgecemem ki, şimdi yine diyor ki tamam sen haklısın, yine bir şans ver, peki?
Birkez evlendigimde söz aldım, ikinci kez yine söz aldım , yine istemedi Allah'a aşkla yönelmemi anlamadı, bir şans daha hakediyor mu?
Birde dalga gecti Rabbimin emriyle 3 kez boşadı bunun için de artık haramsın bana diyorum anlamıyor ama ben onu kızgınlıkla söyledim sayılmaz fetvası kendinde, ne düşüneceğimi şaşırdım...
Birde Rabbimin emrine uymayana karşı kalbimde sevgi tükendi, bu kişiyi kabul etme diye birşey olabilir mi hala???
25 senelik bir evlilik , 3 çocuk ve aile sadece benim Allah aşkını istemem, yaşamak istemem ,suçum bu....